Menüü
Ostukorv

SIIDIPAEL helesinine

SIIDIPAEL helesinine MUUD KAUBAD
SIIDIPAEL helesinine MUUD KAUBAD
SIIDIPAEL helesinine MUUD KAUBAD
SIIDIPAEL helesinine MUUD KAUBAD
SIIDIPAEL helesinine
0.70€
Maksudeta: 0.57€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: SIIDIPAEL helesinine

Siidipael on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga, kui ka ripatsi otsaga talismane. Siidipael on oma tekstuuris pehme ja õhuline. Väga kauni välimusega ning läikiva struktuuriga. Siidipaelu värvitakse erinevat värvi. Selle värv annab siidile erilise omaduse juurde.

Siid sümboliseerib naiselikkust, õrnust, armastust, romantikat, külgetõmmet ja armastuse külgetõmmet. Siidipaelu on kasulik kristallidega ühendada, et kristallide kandmisele anda lisaväärtust.

Kui siidi ühendada kristalliga, siis siid annab enda omadusi kristallile kaasa. Kui siidiga kanda armastusega seotud kristalle, siis siid võimendab nende jõudu. Kui sellega kanda teiste energiatega kristalle, siis suureneb külgetõmme ehk kristalli oskus midagi sinu ellu tuua.

Helesinine siid sümboliseerib lisaks siidi enda omadustele veel ka rahu tunnet, tasakaalu, kontakti hingede maailmaga ja stressi leevendust.

Siidipaele mõlemad otsad soovitame ära kõrvetada, et see kandmise/kristalltalismanide vahetamise ajal hargnema ei hakkaks.


Tehniline
Mõõdud Paela pikkus on 100 cm, paela paksus ca 3 mm. Toode ei sisalda kristalli.
Kuna kõik kristallid on unikaalsed ja ainulaadsed, ei leidu ühesuguse välimusega kristalle. Sellest tulenevalt võib kristalli välimus tellit..
20.50€
Maksudeta:16.80€
TALISMANIHOIDJAD muudavad kristallehted veelgi kaunimaks, muutes ehted luksuslikumaks ja isikupärasemaks. Talismanihoidja 925 hõbedaga on soovitatav k..
27.42€
Maksudeta:22.48€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsi otsaga talismane. ..
0.90€
Maksudeta:0.74€
PUUVILLAPAEL on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsi otsaga talismane. ..
0.90€
Maksudeta:0.74€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga, kui ka ripatsi otsaga talismane. Puu..
1.40€
Maksudeta:1.15€
Kuna kõik kristallid on unikaalsed ja ainulaadsed, ei leidu ühtegi ühesuguse välimusega kristalle. Sellest tulenevalt võib kristalli välimus tellitud ..
25.00€
Maksudeta:20.49€
OPALIIT on inimese poolt valmistatud Ingli kristall, mida kasutatakse hingedega suhtlemiseks ning nendele oma mõtete edastamiseks...
22.90€
Maksudeta:18.77€
DRAVIIT on tumepruun Turmaliin ja mida peamiselt leidub Austrias. Draviiti kaevandatakse peale Austria ka Sloveenias ja Brasiilias...
4.90€
Maksudeta:4.02€
Kristallsõrmused on tundlikud põrutustele ja survele ning see võib endaga kaasa tuua kristalli purunemise. Kristallehteid ei tohi pesta erinevate seep..
5.50€
Maksudeta:4.51€
KARNEOOL on aktiivsuse-, elujõu- ja energiakristall.Karneool on oranžikas-punakas kristall, mis võib olla täiesti läbipaistva puna..
19.20€
Maksudeta:15.74€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.