Me kõik sünnime teatud sodiaagi all, mis langeb kokku meie sünnikuupäevaga ja selle määrab ära see, millise tähtkuju tähed parasjagu päikest mõjutavad. Kuid on olemas selline vahepealne olek ehk üleminek, mis annab tegelikult ühele või teisele sodiaagile veidi erinevat iseloomujoont. Üleminek on see aeg, kus hakkavad päikest mõjutama teise tähtkuju tähed ja seega hakkab looma uue sodiaagi algus. Üleminek kestab mitu päeva ja selle sama ülemineku ajal sündinud hinged kannavad endas veidi teistsugust energiat, kui need, kes on sündinud sodiaagi täismõjutuse all. Kas sina oled ülemineku sodiaak?

KAKSIKUD JA VÄHK 17. JUUNI - 24. JUUNI

Kui sa oled sündinud ajavahemikus 17. juuni - 24. juuni, siis sa kannad endaga kaasas teise sodiaagi mõjutusi. Kui sa oled sündinud enne 21. juunit, siis sa oled Kaksik Vähi mõjutustega. Kui sa oled sündinud 21. juunil või peale seda, siis sa oled Vähk Kaksikute mõjutustega.

Ülemineku ajal sündides kannad sa enda sodiaagile iseloomulikke omadusi ja lisaks sellele ka üleminekul saadud omadusi. Seega kokkuvõtvalt võib öelda, et sa oled kas lisaväärtustega Kaksikud või Vähk.

Vahel võib üleminek toimuda ka paar päev varem või hiljem, vastavalt sellele kuupäevale, mil üleminek tavaliselt toimub. Seega, kui sa oled selle ajavahemiku lähedal sündinud ja tunned end selles artiklis ära, siis ka sina oled ülemineku perioodil sündinud ja kannad enda Auras sellele perioodile omast energiat.

Kui Kaksikute ja Vähi väed ühilduvad, siis need koos suunavad sellel hetkel sündinud inimese sisse hoolivust, armastust, perekonna läheduse vajadust ja loomingulist meelt. Kuid lisaks kõigele sellele ka palju muud.

"Üliemotsionaalne"

Sodiaagi üleminekud on alati sellised hetked, kus on emotsionaalsus õhus ja nii saab ka sellel ajal sündinud laps enda Aurasse üliemotsionaalsuse, mida ta terve elu endaga kaasas kannab. Elu jooksul on võimalik seda küll kontrollima hakata ja ise teadlikult seda maandama õppida, kuid siiski on võrreldes puhaste sodiaakidega üleminekutel alati veidi rohkem närvilisust ja emotsionaalsed puhangud on samuti kerged tekkima. Kuid kui vaadata, kumb sodiaagi pool võib olla emotsionaalsem, siis kui sa oled sündinud Kaksikuna Vähi mõjutustena, siis sa pigem elad oma emotsionaalsuse välja, Vähk Kaksikute mõjutustega võib oma emotsionaalsust pigem sisse poole elada.

"Pühendunud ja abivalmid"

Sodiaagi üleminek muudab sellel ajal sündinud Kaksikut ja Vähki väga heaks abikäeks oma lähedastele. Kui sa oled sündinud Kaksik Vähina, siis sa pühendud enda perekonda väga sügavalt. Sulle on väga oluline see, et kõik sinu ümber, keda sa armastad end hästi tunneksid. Sa võid väga tihti ka iseennast enda lähedaste pärast ära unustada. Kaksik-Vähk soovib enda ellu valitud inimestega hästi läbi saada, pigem on leplikum ja kannatlikum teiste osas. Kui sa oled sündinud selle sodiaagi all, siis sa oled ka enda töös väga pühendunud. Sa teed oma tööd väga suure kohusetundega ja kui sa töötad inimeste heaks (arstina, sotsiaaltöötajana, klienditeenindajana jne.), siis sa pühendud ka enda kliendile väga palju. Sulle ka sobib selline töö, kus sa saad inimestega suhelda. Seda sellepärast, et paljudel inimestel meeldib lihtsalt sinu lähedus. Nad ei pea soovima isegi sinuga vestelda, et sa nendele head enesetunnet tekitaksid. Piisab sinu olemasolust. Seega sellepärast sa võid ka ise enda suhtes tähele panna, kuidas inimesed väga kiirelt ja kergelt aktsepteerivad sind. Sinus on miski, mis paneb sind usaldama ja omaks võtma.

"Kaksik ja Vähk täiustavad üksteist"

Kaksikute ja Vähi sodiaagi ülemineku ajal on väga hea sündinda nii Kaksikul kui ka Vähil. Seda sellepärast, et Kaksikut muudab Vähi mõjutus intuitiivsemaks ja Vähi energia leevendab ka pidevat kiire-kiire, tempo-tempo olekut. Vähk annab Kaksikule juurde tasakaalu ning oskust enda energiaid õigesse kohta suunata. Samas annab Kaksikute kiirustav iseloom aeglasele Vähile juurde ambitsioonikust ja motiveeritust, andes Vähile juurde jõudu, mis teda enda unistuste poole liikuma suunab.

"Inspiratsioon võib saabuda nagu välk selgest taevast ja tühjuse tunne eksisteerib, kui ei ole perekonda"

Kui sa oled sündinud Kaksikute ja Vähi sodiaagi ülemineku perioodil, siis sinu sisse saabub väga kergelt inspiratsiooni. Sa leiad seda igalt poolt ja ka sellistest kohtadest, kus mitte keegi teine ei oskagi inspiratsiooni üles leida. Sinu jaoks on ülimalt oluline elus see, et sa leiaksid enda kõrvale armastatud kaaslase, kellega sa saaksid üheskoos turvalise kodu luua ja kellega lapsi saada. Sinu jaoks on perekond väga olulisel kohal ja enne enda ise loodud perekonda soovid sa väga palju tuge saada oma vanemate ning õdede-vendade käest. Juhul kui sa ei saa enda kodust tuge ja armastust, siis sinu sees on tühjus, mis sind nii väga häirib. See on üks peamisi teemasid, mis võib sind rivist välja lüüa. Senimaani kuni sa ei ole armastust üles leidnud, tunned sa seda, et miski on sinu elust puudu.

Kui sa oled sündinud Kaksikute ja Vähi ülemineku ajal, siis ka kodu üleüldiselt on sinu jaoks väga tähtis. Sul on pidev soov enda kodus olla, enda koduga tegeleda, seda sisustada, värskendada ja oma kodu parandada. Sa eelistad enda vaba aega kodus veetmisele rohkem, kui seda teevad teised sodiaagid. Sa lihtsalt naudid seda, see on sinu kindlus ja stressi leevendav paik.

Kaksik-Vähkide puhul võib juhtuda nii, et kui saadakse laps, siis võib kaaslane tahaplaanile jääda. Seda teades peaks iga Kaksik-Vähk endale meelde tuletama, et suhe on väga oluline ja laps ei pea suhtel laskma alla käia. See juhtub sellepärast, et Kaksik-Vähk pühendab ennast väga palju oma lapsele/lastele. See omakorda võib viia suhte kriisini ja isegi lahkuminekuni. Mäekristall on see kristall, mis aitab Kaksik-Vähke enda energiat õigesse kohta suunama. Aidates märgata neid, kes meist hoolivad.

"Ütlemõtlemine"


Kaksiku ja Vähi sodiaagi üleminekul kandub inimese hinge ülemõtlemisele kalduv energia. Kaksikud ise on need, kes on superanalüütikud, kelle pea ainult töötab ja Vähk on see, kes läheb kõigega süvitsi. See kooslus annab väga kõrge riski ülemõtlemisele ja ülereageerimisele. Sellel üleminekul tekib selline energia, mis viib kogemata Kaksik-Vähina sündinu negatiivsusele kalduma, kui liialt palju ühele teemale keskendutakse. Väga lihtne on tekkima halb arvamus asjadest ja ise ei osta end sellest välja tuua. Loomulikult oleks hea, kui Kaksik-Vähi kõrval on keegi, kes on positiivse loomusega ja kes pidevalt tuletaks talle meelde, et asjad ei ole alati nii halvad, kui sa arvad, et need on. Ülemõtlemine teeb Kaksik-Vähile väga palju kurja, kuna see ei lase tal adekvaatselt asjadesse suhtuda. Kaksik-Vähk võib ise väga palju ilusaid asju enda elus ära rikkuda puhtalt sellepärast, et ta hakkas liialt palju analüüsima seda sama teemat ja leidis üles millegi, millest kinni haarata. Unustades ära selle, et igas asjas võib midagi ka head olla ja alati ei tohiks pisikesi vigu tähele panna. Ülemõtlemise vastu aitab Kaksik-Vähile Mäekristall ja see on tema õnne talisman.

Mäekristall on õnne ja heaolu talismaniks neile, kes on sündinud Kaksikute ja Vähi sodiaagi ülemineku ajal. Mäekristall aitab mõtteid selgeks teha, ülemõtlemisest vabaks saada, see toob tervist ja head enesetunnet. Kõik need, kes on sündinud Kaksikute ja Vähi ülemineku ajal, võiksid omada just Mäekristalli.

"Hindab intellektuaalsust"

Kõige enam kütkestab Kaksik-Vähki see, kui teine inimene on intelligentne ja tal on temale midagi emotsionaalses mõttes pakkuda. Kaksik-Vähk naudib inimeste seltskonda, kes suudavad talle uut informatsiooni edasi anda või mõnel tundmatul teemal teda valgustada. Kaksik-Vähk on väga uudishimulik ja sellepärast teda kütkestavad inimesed, kellel on teadmisi. Kaksik-Vähk ei oska olla inimestega koos, kes on temast madalama intelligentsusega ja kui nad on koos, siis on see koosviibimine tema jaoks veidi äratüütav või igav. Kaksik-Vähk on hea suhtleja, kuid kõik inimesed ei paku talle huvi.

"Särtsakad"

Kaksik-Vähi iseloom on üldiselt väga särtsakas. Selle ülemineku ajal sündinud inimeste sees on loomulik energia, mis muudab nad teiste inimeste jaoks huvitavaks. See on karismaatilisus, mida kaasas kantakse. Kaksik-Vähkidel on väga osav flirtimise ja võrgutamise oskus. Nad võivad ükskõik kelle ära võrgutada, kui selle jaoks soov ja huvi on. Seega teised hoidku alt!

Kui Kaksik-Vähk suudab enda loodud halbadest pettekujutlemistest välja tulla, siis tema elu on palju ilusam ja kui ta suudaks märgata ka enda kaaslast siis, kui ta on teda unarusse jätnud, et suhe suudaks jätkupüsiv olla - siis on Kaksik-Vähk õnnelik!

Kaksikutele loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT ja Vähile loodud kristallikomplekti SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."