MUST TURMALIIN on üks 11 kristallist, mis kuulub ennustuskristallide põhikomplekti.

VASTUS: Must Turmaliin annab ükskõik millisele küsimusele vihjeks selle, et sul on vaja lisakaitset, lisajõudu, kavalust ja tarkust, et olukorda enda kasuks pöörata.

PÄEVASÕNUM: Kui soovid Mustalt Turmaliinilt päevasõnumit, siis see on järgmine "Vana jama tõstetakse esile, aga see võib saada lahenduse".

REISIMINE: Kui Must Turmaliin tuleb ennustuskotist välja, ei ole vastus reisile mineku kohta soodne. Must Turmaliin annab teada, et pead olema äärmiselt ettevaatlik ning reisil võib ette tulla õnnetusi/terviserikkeid/suhteprobleeme. Teisel juhul, kui siiski soovitakse reisile minna, siis soovitan kindlasti võtta Must Turmaliin ehtena kaitseks kaasa.

SUHTED: Suhte teemadel tuleb Must Turmaliin välja siis, kui tehakse ebaõiglust, ollakse ülekohtune ja võimalikud riiud võivad majja tulla enne lahenduse leidmist.

- Kui küsid "Kas ma saan usaldada seda konkreetset inimest?", siis vastus on "Ole ettevaatlik!"

- Ebameeldivale situatsioonile leitakse lahendus ja kõik peab sinu enda kasuks välja kukkuma, kui oled ettevaatlik oma sõnade ja tegudega.

Põhilised märksõnad: lahenduse leidmine, kaitse suurem vajadus, ebasoodne aeg reisimiseks, ettevaatlikus, lisajõudu on vaja.