Oled sa mõelnud, miks sa mõnel eluperioodil näed igal pool ainult number 3 või isegi mitmeid neid - see on müstiline sõnum sinu Inglilt.

Panin sulle siia kirja kõik selle kohta, mida Inglid üritavad sulle number 3, 33 või 333 näidata. Juba see, et sa pidevalt oled hakanud nägema number 3 või mitmeid 3-sid, siis see viitab sellele, et Inglid tahavad sulle nii-öelda "kaitset" ja öelda, et sa teaksid, et nad valvavad sind praegusel eluperioodil eriti palju. Erinevad 3 kombinatsioonid tähendavad ka erinevaid sõnumeid sulle sinu enda Inglitelt, mille ma ka hiljem kirja panen.
 
See inglisõnumi tõlgendus ei kehti kellaajale 00:33, sellel on oma eriline tähendus ja selle kohta saad edasi lugeda SIIT.

Üldiselt number 3 sümboliseerib kaitset, karmat ja vigadest õppimist.

Number 3
 
Kui oled viimasel ajal vaid number 3 igal pool näinud, märkad vaid maju, mille numbriks on 3 või sulle pidevalt antakse tagasi vaid 3 eurot jne, siis sinu vastuseks on äärmiselt positiivne teadaanne Inglitelt. Number 3 sümboliseerib eluperioodi, kus sa oled tavapärasest loovam ja ka Inglid soovitavad sul kõike enda elus võtta hetkel loominguliselt ning anda endale võimalust areneda. Peale loomingulisuse annavad Inglid või Ingel sulle teada (mõnel inimesel on ka mitu Inglit, tavapäraselt aga on vaid üks ainuke), et oled tugeva kaitse alla pandud nende poolt, aga see kaitse tuleb ka põhjusega, milleks on see, et sinu eluetapile antakse karma õppetund. Õppetund, mida pead lahendama hakkama, et seda mitte tulevikku kaasa võtta. Nemad annavad sulle lisakaitse, et sa mõistaksid enda karmat ja suudaksid selle ära lahendada. Kui sa näed pidevalt number 3, siis suure tõenäosusega koged ka midagi kibedat või rasket hetkel enda elus - siis tea, et see on õppetund, millele ei tohi alla anda, vaid see ära lahendada. 
Number 3 nägemine võib viidata ka sellele, et oled hetkel enda sellises eluetapis, kus teed selgeks enda tundeelu ja võitled emotsionaalsete haavade tervendamise nimel.

Number 33
 
Kui oled viimasel ajal pidevalt kohanud enda teel number 33, siis see on märk sellest, et kõik sinu füüsilised pingutused, suur töö ja vaev saab lõpuks ka sinu enda jaoks positiivse vastukaja ehk sa suudad nautida seda vaeva, mida oled teinud. Number 33 näitab sulle positiivset eluperioodi ja ka head aega teiste õpetamiseks/aitamiseks. Kui oled hakanud nägema number 33, mõtle sellepeale, kas sinu käest on viimasel ajal palju abi palutud või oled hakanud ise soovima teisi aidata. Number 33 vihjab oskusele olla teiste jaoks kui maapealne Ingel. Peale selle annab number 33ga sinu enda Ingel ka väikese hoiatuse, milleks on see, et sa ei tohi alla anda, ei tohi mõelda negatiivselt, kuna number 33 nägemine on ka märk soovmõtlemise avanemisest. Kui mõtled negatiivselt, siis tänases eluperioodis tõmbad kuhjaga seda ligi ja kui positiivselt, siis samamoodi tõmbad seda enda ellu mitmeid kordi kiiremini ligi. Seega ole tark ja kontrolli oma mõtteid!

Number 333
 
Selle numbrikombinatsiooni nägemine on äärmiselt võimas, kuna selles on 3 kolme. See on mõjutatud number kolmest ja sümboliseerib seega ka kaitset, karmat, loomingulisust, avameelsust ja positiivsust. Number 333 nägemine viitab sellele, et sinu Aurasse on saabunud üks lisahing, ta ei pea olema Ingel, kes jääb sinu kõrvale aastateks, ta võib olla lihtsalt appi kutsutud hing sind kaitsma. Sellel hingel on aga oskus sinu mõtteid kuulata ja neid teostama hakata. Seega ole äärmiselt ettevaatlik oma soovidega, kuna need lihtsalt võivad täituda. Miks see hing sinu kõrvale saadetakse? Loomulikult sellepärast, et sinu elus tuleb suur kannapööre ja sul on vaja kaitset, et see läbi elada. Ingel soovib sulle näidata number 333 näidates, et sa pead elus edasi liikuma, võtma vastu selle, mida elu sulle pakub ja mineviku seljataha jätma, kuna algab sinu elus täiesti uus peatükk.

Loe ka kombinatsiooni 3333 tähendusest, mille leiad siit.

Meil kõigil on oma Ingel või Inglid, me oleme kõik valvatud kui me eksisteerimine siin füüsilises kehas, me ise peame olema targad ja märkama ning mõistma, mida meie kaitseingel soovib meile edasi öelda. Märka ja lahenda nende märke!

Inglitega kontakti aitab saada Opaliit, Tselestiit, Küaniit, Ioliit, Aqua Aura, Ingli Aura jt. kristallid.