Aura on üks põhilisemaid märksõnu, mida ma kristallide kirjelduste juures mainin. Aga kas sa mõistad täielikult, mis on Aura? Tegelikult on Aura mõiste imelihtne ja ma panen selle sulle lühidalt siia kirja. Kui sa seda artiklit loed, siis soovitan sul visualiseerida minu mõtteid - nii sa suudad täielikult mõista, milline on Aura ja kuidas see sinu elu mõjutab.

Inimesel on kaks keha, üks on füüsiline ja teine on vaimne ehk hing sinu keha sees. Auraväli on aga sinu füüsilise keha ümber, see on energia, mis kaitseb sind, püüab informatsiooni kinni ja saadab seda välja.

Aurat tekitavad mõtted ja emotsioonid. Kõik mõtted ja emotsioonid omavad energiat ning need on kui õhku saadetud lained, mida me kinni püüame.

Kuidas mõista, kus on või milline on sinu Aura?

Selleks kujuta ette, et sinu füüsilise keha ümber on nähtamatu seebimull, mille sisse kogunevad kõik sinu mõtted. Kui sa mõtled millegi peale, mis sa arvad, kuhu sa selle saadad? See jääb sinu Aurasse, see informatsioon on haavatav ja muudetav, kui Aurakeha on nõrk. Aga kui see informatsioon on kaitstud ja suunatud täituma, siis on Aurakeha tugev.

Iga inimese Aura on erineva tugevusega ja erineva suurusega - see sõltub kõik sellest, kuidas inimene ise enda emotsionaalset keha kaitseb ja kas ta üldse seda kaitseb.

Tugeva Auraga inimene on enesekindel, nõrga Auraga inimene aga äärmiselt haavatav.

Auraväli on haavatav

Kuna Aura on energia kogum, siis sellele on võimalik saata kahjustavaid energiaid läbi selle, et keegi mõtleb sinust halvasti. Seda on võimalik lõhkuda ka siis, kui keegi, kellega sa oled koos, on väga negatiivne. Tema negatiivsus kandub üle sinu Auravälja ja see lõhub seda. Aurat saab kahjustada ka sellega, et sa ise mõtled halvasti millegi üle, samuti mõjutavad seda ka emotsionaalsed üleelamised. Seetõttu ongi väga tähtis, et me pidevalt tegeleksime enda Auravälja kaitsmisega, et keegi teine või ka sina ise ei saaks iseendale haiget teha.

Sinu igasugune kurb, melanhoolne ja negatiivne mõte kahjustab sinu enda Auravälja. Igasugune teise inimese halb sõna ja mõte, mis on sinule suunatud kahjustab sinu Auravälja - seda aga sellisel juhul, kui Aura on juba eelnevalt kaitseta.

Aura tõmbab ligi teisi energiaid

Aurat mõjutavad kõik negatiivsed ja positiivsed energiad ning kui see on kaitstud, siis hakkab see vaid positiivsust ligi tõmbama. Aura on väga vastuvõtlik kristallidele, millel on oma Aura ja kui need on sinu Auras, siis kristallid jagavad oma jõudu sinuga. Seetõttu kasutataksegi väga paljude erinevate emotsionaalsete probleemide tervendamiseks või Auravälja muutmisel kristalliteraapiat.

Selleks, et Aura tõmbaks vaid positiivsust ligi, on vaja pidevalt tegeleda enda Aura puhastamise, tervendamise ja kaitsmisega samaaegselt.

Parimad Aura kaitsekristallid on Must Turmaliin ja Tiigrisilm.


Kui soovid enda Aurat kaitsta, siis tuleb teadlikult eemale hoida agressiivsetest inimestest.

Pikaajaline aura kahjustus

Kui pidevalt saadetakse Aurasse negatiivsust ja sinu Aura on kaitseta, siis kaotavad energiat kõik sinu 7 Tšakrat, mis on sinu keha energiakanalid, mille kaudu saab enda ellu erinevaid asju tuua ja luua. Igal Tšakral on oma konkreetne vägi, aga kui Auraväli on katki, siis tasapisi kõik Tšakrad lakkavad tegutsemast ja inimese elu muutub depressiivseks, õnnetuks, tekivad füüsilised haigused, närvilisus ning seda inimest võib tabada ka tohutu ebaõnn. Seepärast on äärmiselt tähtis, et tegeletakse Aura kaitsmisega, et sinu Tšakrad saaksid tööd teha ja et sul oleks võimalus enda elu paremaks muuta.

Pikaajalisele Aura kahjustusele saab lisajõudu anda väga tugevatoimeliste kristallidega, mis aitavad Aural uuesti taastuda, nagu näiteks Oonüksi, Hüpersteeni, Antofülliidi, Musta Turmaliini või Hematiidi kandmisel.

Mis tekitab Auras blokke?

Blokaadid on energiate ehk Tšakratest tulenevate energiate kinni panemine ja Aura kaitse nõrgenemine.

Kemikaalid ja ravimid - seda kõike saab peale negatiivsuse teha ka kemikaalid, mida inimene sisse sööb, kas toiduga või ravimitega. Ravimite tarvitamine nõrgendab Auravälja ja loob tugevaid blokaade.

Energiavampiirlus - inimesed, kelle energiaväli on väga negatiivne, tõmbavad teiste inimeste Auradest energiat, kuna nende enda Aural ei ole oskust ise enam positiivset energiat luua. Igasugune energiavampiirlus tekitab sinu enda Auras blokaade ja seisakuid.

Elektromagnetkiirgus - igasugune elektroonikaga töö tegemine on inimese Aurale kahjulik ja loob korralikke blokaade. Selleks soovitan töötegemise ajal kanda PietersiitiAmasoniiti või Šungiiti. Teine võimalus on neid kristalle hoida arvuti lähedal.

Kui Aural on kaitsekilp ümber, kuid puutud pidevalt kokku eelpool nimetatud ebameeldivate probleemidega, siis hakkavad Auras tekkima augud, mis suurenevad ja lõhuvad täielikult sinu ümber oleva kaitsekilbi. Aura on kaitsekilp, mis tagab meile hea tervise ja õnne.

Katkise Auraga tõmbab kiiresti endale järgnevat:

- Ebaõnn
- Needus
- Ärasõnumine
- Energiavampiirlusele avatud
- Tervise probleemid
- Depressioon
- Füüsiliste õnnetuste kogemine
- Kahepalgelisuse kogemine
- Energia puudumine
- Pidev rahutus
- Elu üle kontrolli puudumine

Terve auraga inimest iseloomustab järgnev:

- Tugev isiksus
- Enesekindlus
- Hea füüsiline tervis
- Armastuseõnn
- Rõõm ja huumorimeel
- Emotsioonide vabaks laskmise oskus
- Enda elu paremaks muutmise oskus
- Palju energiat
- Rahutunne
- Tugev intuitsioon


Auratervendus

Aurat on võimalik tervendada kristallide kandmisega, kristallide sees elamisega, õige toitumisega, looduses viibimisega ja Salveiga puhastamisel.

Kõige paremad kristallid Aura tervendamiseks on Mäekristall, Rutiilnõeltega Kvarts, Turmaliinsuletistega Kvarts, Ametüst, Tsitriin ja Ametriin.

Aura kaitsmisega tuleb tegeleda ka selleks, et keegi teine ei saaks sinu elu muuta ega ka suunata sinna, kuhu sa ei soovi enda elus jõuda.