Unes võid näha ja tunda absoluutselt kõike, sinu alateadvus juhatab tähelepanu kõigele olulisele, mis on sinu ellu saabunud või hakkab saabuma. Sinu enda alateadvus aitab sul mõista seda, millises perioodis sa oled. Nii toobki see sinu unenägudesse erinevaid sümboleid, tegevusi ja ka tundeid.

Unes sooja ilma tundmine on ekstra hea ja õnne toov. Kui sa näiteks tundsid unes, kuidas ilm oli soe ja sul oli suurepärane olla, siis saabubki sinu ellu midagi ilusat või sa koged peagi midagi head.

Kui selles unenäos oli ka keegi teine või teised inimesed, siis võivad just nemad sulle seda tunnet pakkuda. Sooja ilma unes nägemine võib viidata sellele, et keegi tekitab sinus sooje tundeid või sina tunned selliseid tundeid kellegi teise vastu.

Soe ilm, mis oli sinu jaoks talutav ja mugav on sinu unenäos hea tahendusega. Kui ilm muutus aga liiga kuumaks, talumatuks ja sul hakkas kuidagi ebamugav, siis ei ole selle unenäo tähendus positiivne, vastupidi, see viitab mingisugusele üleküllusele, lämmatamisele või üle jõu käivale suurele teemale. Võib-olla saad millegi või kellegi kohta teada midagi, mida sa ei suuda taluda, võib-olla mõjub kellegi käitumine sulle lämmatavalt, näiteks uue kaaslase, kes ilmub liiga palju sinu orbiidile ja ei lase sul enda asjadega tegeleda.

Igatahes peaks sooja ilma nägemine tähendama üleüldiselt head, suurepärase perioodi tulekut ja kui sa nautisid seda tunnet enda unes, siis võid kindlasti põnevusega oodata, mida head sinu teele satub või kes hea sinu südame soojaks muudab!

Võta unenägude tõlgendamisel alati arvesse ka see, et sul tuleb tõlkida ka enda emotsioone. Kui need toetavad positiivse sõnumiga unenägu, siis on suurepärane. Kui sümbol ise oli positiivne, aga tunne negatiivne, siis muutub sümboli tähendus automaatselt negatiivseks.

Hoia voodi lähedal Ametüst geoodi, et see aktiveeriks Sinu Kroontšakra. See on tšakra, mille kaudu me näeme tulevikuvisioone ja seda ka unenägudes. Kõik kristallid kannavad energiaid edasi ja need soodustavad meie kõigi spirituaalset arengut.