Banaan on üks täiuslikumaid puuvilju, mis eelkõige toidab keha ja pakub ka head maitsenaudingut. Banaan sümboliseerib elujõudu, küllust, energia kasvu, vastupidavust, isiklikku jõudu ja väge. See on Päikesepõimiku taim, mida süües muutume me inimestena nii füüsiliselt kui ka spirituaalselt külluslikuks. See on tohutult toitev, toetades meie keha funktsioneerimist, ja ka spirituaalselt tervendav, aidates suurendada heaolutunnet, rõõmu ja optimismi.

Aga mida tähendab see, kui sa näed banaani unes?

Banaani unes nägemisel on positiivne tähendus, kui see ei ole just mädanenud või kui unenäo emotsioonid ja teised tegevused ei olnud ärevust tekitavad või negatiivsed. Kui mitte, siis palju õnne, banaani unes nägemine toob sinu ellu küllusliku sõnumi.

Banaan viitab unenäos sellele, et sa sisened eluperioodi, mida sa naudid, kus on küllust, rikkust, jõukust, häid võimalusi või võimalus enda elukvaliteedi parandamiseks.

Kui näed unes banaani, siis sa võid sattuda olukorda, mis on sinu jaoks kasulik, võid saada hea pakkumise või suudad hoopis enda elu nautida, kuna hetkel on kõik sinu elus suurepärane. Banaan toob prohvetliku teate selle kohta, et kõik hakkab sujuma ja sinu elus hästi minema. Sa sisened paremasse, külluslikumasse ja õnnelikumasse perioodi. Kui sa nägid unes banaani, siis on mul sinu üle väga-väga hea meel. Rõõmustame sinu üle koos!

Kui sa sööd unes banaani, siis sa oled peagi millegi või kellegi üle õnnelik. See võib viidata sellele, et keegi konkreetne teeb sind õnnelikuks või aitab sul jõuda külluse ning õnneni.

Kui sa ostad banaani, siis sa teed ise selle nimel midagi, et enda elukvaliteeti parandada. Sinu panustamisel iseendasse saabub ka tulemus. See on ka väga heaendeline unenägu.

Kui näed unes kuidagi kahjustunud või mädanenud banaani, siis on banaani unes nägemise tähendus automaatselt vastupidine. Ehk külluse, positiivsuse ja hea sõnumi asemel toob see endaga kaasa ikalduseenergiat või defitsiiti ning ebamugavaid emotsioone.

Kuid üleüldiselt on banaan ikkagi suurepärane sümbol, mida unes näha. See viitab sellele, et miski muudab sinu elukvaliteedi paremaks, olgu see siis maisel või vaimsel tasandil. Tegelikult ei ole vahet, millises aspektis see õnn ja rõõm sinu ellu saabub, peaasi, et see saabuks!

Ametüst geoodil on kõrge energiavibratsioon, millega on võimalik tervendada ja aktiveerida enda ülemisi tšakraid, kus asub ka unenägude kanal. Hoia Ametüst geoodi näiteks enda magamistoas, et see tervendaks ja aktiveeriks sind öösel unenägusid nägema. Kristallidega saab alati enda spirituaalset arengut toetada.