Nagu sa ise tead, siis võib unes näha absoluutselt kõike. Samamoodi võib unes näha raudteed või lausa mitut. Raudtee sümboliseerib muutust, suunda, sinu tulevikku, võimalust, teekonda millenigi või kellenigi. Mida rohkem raudteid sinu unenäos oli, seda suuremad on antud juhul sinu võimalused. Sa suundud ilmselgelt millegi poole. Võib-olla seisad valiku ees ja sul on vaja otsustada, millises suunas eluga edasi liikuda?

Raudtee ilmub unenäkku tihtipeale siis, kui sa oled liikumas uues suunas või sulle on antud võimalus enda elu kurssi, saatust ja suunda muuta. Sulle pakutakse võib-olla võimalust enda elu totaalselt muuta. Igatahes sümboliseerib see ühel või teisel kujul muutust.

Selleks, et sa saaksid päris täpselt aru, millise muudatuse raudtee sinu ellu toob, defineeri ülejäänud unenäos olnud sümbolid ja ära jäta märkamata ka enda emotsioone. Emotsioonid on tohutult head vihjeandjad, mis selgitavad nii mõnegi olulise asja sinu unenäo kohta. See, kuidas sa ennast unenäos tundsid, näitab seda, kuidas sa sellele uuendusele vastu lähed või kuidas see sind pikemas perspektiivis mõjutab.

Loomulikult tuleb raudtee unes nägemise puhul arvesse võtta ka selle välimust ja seisukorda. Kui raudtee oli terve ja uue väljanägemisega, siis on uus algus samuti hea ning positiivne. Kui raudtee oli katkine või roostes, siis viitab see potentsiaalsele halvale valikule. Seega ürita meenutada, millises seisukorras raudtee sinu unenäos oli. Võib-olla saad sellest unenäost hoiatuse, mis aitab sul mõista seda, et sa ei tohiks enda elus teatud sammu teha.

Raudtee ilmub sinu unenäkku ka siis, kui näiteks keegi tuleb ja teeb sulle pakkumise või kui keegi on juba pakkumise teinud, siis võib see samuti unenäos esile tulla.

Unenägu, kus sa nägid end rongijaamas, kust kõik raudteed väljuvad (ehk suures jaamas) sümboliseerib sinu elu totaalset muutumist. Sa võid peagi olla olukorras, kus kõik võimalused on sinu ees valla. Kui sa ei liikunud konkreetsel raudteel edasi, siis sa ei ole veel selles faasis, kui aga liikusid, siis sa oled juba suurte muutuste keskel. Peagi muutub sinu elus igatahes midagi suurt. Tavaliselt nähakse sellist unenägu siis, kui elus tehakse suur kannapööre.

Üldiselt on raudtee unes nägemine väga positiivne ja ma siiralt loodan, et teekond millegi või kellenigi saab sinu jaoks olema rohkem kui imeline!