Lisaks kõigele muule võid unes näha ka kristalle, eriti siis, kui sa kasutad neid enese tervendamiseks, tasakaalustamiseks ja enda koduenergia harmoniseerimiseks. Erinevatel kristallidel on erinevad tähendused ja ma aitan sul mõista, mida kristallide nägemine tähendab.

Kui näed unes kristalle, siis annab sinu alateadvus eelkõige märku sellest, millist kristalli on sul täna kõige enam vaja. Kristallid ei ilmuta end sinu ette lihtsalt sõnumiga, vaid annavad märku, mida sul tõeliselt vaja on. Seega, kui nägid unes Kivistunud Puitu, siis soovitan sul esimesel võimalusel seda kristalli kandma asuda. Ühel või teisel põhjusel on sul seda täna kõige enam vaja!

Kui sa juhtusid nägema unes Kivistunud Puidu kristalli, siis annab see sulle selgelt teada, et see, mis sinu elus praegu aset leiab, toimub ja millega sa seotud oled, on seotud sinu eelmise eluga.

Kui näed seda kristalli unes, siis võib sinu elus ilmselgelt kohati palju toimuda, võid lausa tunda, et oled segaduses. Võib-olla on hetkel aktuaalsed hingedevahelised kokkulepped ja need vajavad sinu poolset tähelepanu? Igatahes, kõik see, mis sinuga hetkel toimub, on seotud minevikuelu tasakaalustamisega, tervendamisega ja ära lahendamisega.

Kivistunud Puidu nägemine võib viidata ka sellele, et keegi sinu eelmisest elust on sinu ellu sisenemas või on juba sisenenud. Saad ise analüüsida, kas sinu eluteele on tulnud keegi uus ja suurt küsimärki põhjustav inimene või hakkab hoopis mõni suhe enda lõppu leidma. See võib viidata ka sellele, et eelmise elu side on lõppemas. Saad seda ise analüüsida, milline on hetkel olukord sinu elus.

Igatahes on Kivistunud Puit seotud eelmiste eludega, sealt pärit teemade jätkamise ja lõpetamisega!