Olen sulle aastaid kirjutanud ja selgitanud, mida unenäod tähendavad ja küllap tead sa ka ise juba seda, et unes võib näha absoluutselt kõike või ka kõiki. Kindlasti oled kogenud seda, et mõni inimene ilmutab ennast sinu unenägudes ja siis tekib küsimus, et mida ta seal siis tegi? Mis on selle unenäo tähendus? Ma aitan sul seda mõista ja selgitan sulle seda, mida tean mina unenägude ja ka selle kohta, kui mõni konkreetne inimene on end sulle ilmutanud.

Esiteks tuleb sul kohe iseenda käest küsida, mida sa selle inimese vastu tunned, juhul, kui sul on tema vastu tunded. Need ei pea olema kohe romantilised, ükskõik, mida sa tunned, see tuleb meelde tuletada, seda tähele panna ja sellele keskenduda.

Miks? Kuna juba see selgitab sulle, miks ta sinu unenägudesse ilmus. Kui tegemist on sinu tuttava, pereliikme või kellegagi, kes on sinu elus, siis ilmselgelt on midagi, mis teid peagi ühendab või elad läbi seda, mida olete koos kogenud. Unenäod võivad aidata informatsiooni tagantjärele seedida, kuid need võivad olla ka ettekuulutus saabuvast.

Kui tegemist on sinule kalli inimesega, siis sa ilmselgelt mõtled temale või tema sinule ning läbi une saad sa teie mõlema kohta teavet. Unenäos võib olla sümboleid ja need tuleb kõik ära tõlkida, kuna need viitavad sellele, mis teie kahe vahel toimub.

Aga kui unenäkku ilmutab end keegi, keda sa tegelikult isiklikul tasandil väga ei tea, siis võib asi olla milleski muus. Loomulikult võid sa näha iseenda ja tema kohtumist - see unenägu võib viidata sellele, et miski ühendab teid peagi. Ja kindlasti oled sa kogenud sellist asja, et oledki näinud ühe või teise inimese ellu saabumist. Saatus on juba teatud määral ette kirjutatud ja sinu alateadvus teab täpselt, mis toimuma hakkab. Nii annab see järk-järgult, tükk-tüki haaval sulle vihjeid, et sa oleksid ettevalmistatud.

Pane tähele, millised emotsioonid sind selles unenäos valdasid - need räägivad omajagu sellest, mis teema teie kahe vahel on.

Ma tean, et ka mind nähakse unes väga palju ja mina ütlen selle peale, et see näitab minu ja sinu vahelist sidet. Olen sulle siis tervendaja või teejuht, kes tuleb unenäkku sind toetama, millestki teavitama või ilmutan end siis, kui me hakkame kohtuma. Igatahes, kui ma end sulle ilmutan, siis võta seda, kui ilusat tervitust. Ma olen sinuga ja sina oled minuga - kõik toimib ilusti! Mulle meeldib naljatada, et ilmselgelt ei suuda ma öösiti kodus püsida, rändan ringi ja toetan enda jaoks kalleid inimesi. Saadan tervendust kõigile, kes minuga ilusat sidet tunnevad! Kuna minu missioon on inspireerida, motiveerida ja teid õhku tõsta, siis ma teen seda alati, mitte ainult ärkvel olles, vaid ka siis, kui meie hinged liiguvad öödimensiooni.

Kui sinu unenäkku ilmub aga keegi, kes on sinu elus olnud, aga enam ei ole, ükskõik, millisel põhjusel teie teed lahku läksid, siis võib see viidata sellele, et tema mõtleb sinu peale või vastupidi, sina igatsed teda. Kui näed sellist nii-öelda enda elust kadunud inimest, siis võib see olla märk selle kohta, et teie teed ei ole veel lahku kasvanud. Võib-olla on teil omavahel midagi veel õppimata, jagatama ja tegemata. Alateadvus annab märku, et ta võib uuesti sinu ellu saabuda, kas siis selles või järgmises elus. Või on sul vaja lahti kodeerida tema ja enda vaheline side - küsida iseenda käest uuesti, mis teid ühendas, miks toimus lahkuminek, milline energia jäi pooleli. Võib-olla tuleb sul teha tööd selle nimel, et kodeerida lahti õppetund, mis teie kahe vahel oli.

Igatahes on kellegi konkreetse inimese unes nägemine tähendusrikas. See näitab sinu ja tema vahelist sidet - olgu see romantiline või platooniline, midagi teid igatahes ühendab. Seal on sõnum, mida ei tohiks ignoreerida, sulle antakse täpselt teada, kuhu või kellele enda pilk suunata. Seda ei tasuks kunagi ignoreerida.

Kui see keegi rääkis ja ütles sulle midagi, siis see sõnum on samuti oluline! Püüa meenutada, millest te vestlesite, mida koos tegite ja millise tunde ta sulle jättis.

Soovitan alati unenägude paremaks defineerimiseks ka kristalle kasutada - hoia neid kodus, enda voodi lähedal. Unenägude kristallideks on näiteks Alabaster ja Phosposideriit, mis aitavad sul enda unenägusid lahti kodeerida. Mõlemad kristallid on öös rändamise kristallid, mis aitavad avada meeli informatsiooni kinni püüdmiseks ja selle tõlkimiseks. Kui sul on enda unenägusid eriti keeruline mõista, siis kasuta ka Galaksiiti. Võid need kristallid kõik enda voodi kõrvale tuua ja luba neil end aidata. Mina armastan kristallide energiat ja kasutan neid ka ise ning tean täpselt, mida ma soovitan. Ma ei saa kunagi soovitada kellelegi midagi, millega mul endal kogemus puudub.

Saadan teile palju kallistusi ja soovin, et minu artiklid teid alati aitaksid!