Kas sa oled kunagi unes mulda näinud? Näiteks jalutanud mulla peal või hoopis seisnud lagendikul, mis oli kaetud ainult mullaga? Või hoopis sellist unenägu, kus sa nägid mõnda taime mullas kasvamas? Kui jah, siis oled sa täiesti õiges kohas. Ma aitan sul mõista, mida mulla unes nägemine tähendab ja ilmselt on mul sulle ainult positiivne teadaanne -  suure tõenäosusega tähendab see midagi suurepärast. Muld on elu allikaks, see on koht, kust seeme saab toitaineid ja see annab kõigele võimaluse õitsema minna. Seda loomulikult siis, kui muld on heas seisukorras ehk terve olemusega. Seega, kui sa nägid unes mulda, siis meenuta täpselt seda, millises seisus see sinu unenäos oli. Kas see nägi välja terve või mitte? Kui jah, siis on minu unenäo tõlgendused siin sinu jaoks. Kui muld oli ebaterve, siis on tähendus täpselt vastupidine ehk negatiivne. Saad selle nendest tõlgendustest ise lahti kodeerida. Suurepärast unenägude tõlkimist läbi minu visioonide!

Muld sümboliseerib küllust, rikkust, uut algust, projekti käivitamist, võimalust ja isegi unistuse täitumist!

Kas pole mitte hea olla siin ja lugeda seda kõike, kui nägid näiteks just eelmisel ööl unes mulda? Kui sinuga juhtus just see, siis on mul sinu üle nii hea meel. See tähendab seda, et sinu alateadvus, intuitsioon või hoopis keegi kuskilt energiamaailmast saatis sulle selle sõnumi. Vahet isegi ei ole, kust sa selle üles noppisid, kui nägid mulda, siis oled sa võitja.

Mida õhulisem ja kohevam oli muld sinu unenäos, seda võimsam on selle unenäo tähendus. Mida tumedam ja vähem kahjustatud see unes välja nägi, seda külluslikum on selle tähendus.

Loomulikult, nagu iga unenäo tõlkimise juures, tuleb arvesse võtta ka seda, mida sa seal unes veel nägid. Absoluutselt ja ma soovin siinkohal rõhutada - absoluutselt alati - tuleb enda jaoks ära tõlkida kõik detailid. Mitte ühtegi sümbolit ei tohi tõlkimata jätta. Vastasel juhul tõlgid sa enda unenägu poolikult ja sellisel juhul ei saa sa sealt kätte seda sõnumit, mida see sulle tegelikult teatama tuli. Seega ole alati väga-väga põhjalik. Täpselt samamoodi nagu mina olen põhjalik teie abistamisel, kirjutades pidevalt sinu ning kõigi teiste enda jälgijate jaoks uusi artikleid.

Kui sa istutasid midagi mulda, siis see tähendab seda, et algatad peagi ise midagi, mis läheb õitsema. Seda loomulikult siis, kui sa nägid unenäos ka seda, et seemnest sai midagi. Kui mitte, siis võib sinu algatatud teema ebaõnnestuda - ma loodan, et seda ei juhtu!

Kui sa nägid, et midagi kasvab mullast välja, see on ilus ning värske, näiteks mõni konkreetne lill, siis see sümboliseerib sinu ellu peagi saabuvat head õnne. Päevavalgele tuleb midagi, mis sind väga rõõmustab. See võib olla seotud ka külluse ja rahaga.

Kui sa võtsid ise midagi mullast välja, siis naudid sa peagi enda saavutuste vilju. Võib-olla oled juba tükk aega mõne asja kallal palju vaeva näinud ja näed alles nüüd selle tulemust. Võib-olla on see saabuv küllus ja raha. Igatahes on saabumas midagi head, seega ole ootel!

Kui sa soovid ise enda unenägude nägemist aktiveerida, et rohkem unenägusid näha, siis soovitan sul enda magamistuba energeetiliselt tervena hoida. Saad seda teha näiteks regulaarselt viirukeid põletades - nendel on energiaid tervendavad toimed. Kasuta magamistoas alati viirukeid, mis on rahustava toimega, et sul tuleks seal suurepärane uni.

Soovin, et küllus leiaks sind üles!