Kas sa tunned mesilastega sidet? Kui jah, siis kirjutan enda nägemuse mesilasest just sinu jaoks, et aidata sul mõista seda, miks sul mesilasega selline side on ja mida sa saad sellest enda kohta välja lugeda.

Hinge tootemid aitavad sul ja kõikidel teistel mõista seda, milline on meie hetkeseis, saatusetee, iseloom ja palju muudki. Isiklike hinge tootemite alla lähevad sinu jaoks vaid need, millega sa tunned sidet. Näiteks, kui sulle meeldivad mesilased nii, et nad on sinu jaoks suure au sees, siis käib see hinge tootem sinu kohta. Kui oled viimasel ajal palju mesilasi tähele pannud ja nad on sind kõnetanud, ka siis on see sinu hinge tootem. Hinge tootem ei pea käima kaasas terve elu, see võib olla osa sinu elust ka mingi perioodi jooksul. Sel juhul räägibki see sulle loo sinust endast ja hetkeseisust, milles sa eksisteerid.

Kui mesilane tuleb sinu eluteele üha enam, siis viitab see sellele, et sa oled ka ise peatumatu töömesilane. Küllus tõmbab ligi küllust. Mesilased on külluslikud ja kui sa oled ka ise külluslik, siis hakkavad mesilased end sinu teele aina rohkem ilmutama. See on universumipoolne märguanne, et sinu töö, panus ja ideed hakkavad vilja kandma ja seda peagi!

Kui mesilane on sinu hinge tootem, siis sa oled mõeldud suhtlema ja olema sotsiaalne. Sa ei tohiks lihtsalt kodus istuda ja teisi inimesi endast eemale tõugata, hoopis vastupidi, sa peaksid laskma õigetel inimestel enda elus olla ja ellu tulla. Ole ise aktiivne, näita maailmale enda värve ja küll õiged inimesed tulevad sinu eluteele ning need, kellel pole sinuga ühist saatuserada, liiguvad lihtsalt edasi.

Mesilasi nimetatakse jumalikkuse sümboliks, kuna mesilane suudab luua elueliksiiri - mett. Mesilane suudab muuta elu magusaks, tervendada keha ja pakkuda kõike selleks, et hing saaks olla terve.

Kui mesilane on sinu hinge tootem, siis on sul teistele ja iseendale palju pakkuda. Ära alahinda seda osa iseendast, väärtusta iseennast ja anna endale võimalus tunda seda, et sul on põhjus eksisteerimiseks.

Mesilased on suured koostöö tegijad ja mesilase hinge tootem võib sind kõnetada, kui sul endal on aeg teistega koostööd alustada, kas siis tööalaselt või ka näiteks suhtes - olla enda kaaslasele võrdne partner - mitte domineeriv ega alluv, vaid võrdne!

Mesilane sümboliseerib puhtust ja vabadust armastuses

Kui mesilased kõnetavad sind, lendavad sinu ellu ja sul on tekkinud nendega üha tugevam side, siis see on märk selle kohta, et sinu eluteele tuleb puhas ja vabadust täis armastus - tingimusteta armastus. Kui sa oled vallaline, siis on see sinu jaoks eriti hea ettekuulutus! See kuulutab ette peatset saabuvat õnne, mida sa oled oodanud.

Kui sa oled suhtes, siis viitab see sellele, et sinu ja partneri vahele on tekkinud suurem austus, sügavam armastus ja võib-olla jõudsitegi alles nüüd armastuse tasandile.

Mis on armastus? Sügav seletamatu austus. 

Mesilase hinge tootemi sõnum sinule - usu imedesse ja need täituvadki! 

Mesilane on täielik rahulooja ja -tooja. Ta ütleb sulle, et kõik on korras, hästi ja hea, kui sa ise enda usu sellesse suunad. Sul on olemas kõik selleks, et olla rahus. Vaata enda ümber - kõik on tervislik, toimiv ja armastav. Seda siis, kui sa oled ise enda sees heas energias.

Mesilane tuletab meelde, et selleks, et manifesteeruks vaid kõik ilus ja hea, mitte hirm ega paanika (millele universum ka vastab, kui sa nendele keskendud), tuleb optimismi ja positiivsust ülal hoida. Seega, mesilase hinge tootemiga sidet tundes hoia enda energiad kõrgetena, sellistena, kus on hea eksisteerida, olla ja hingata. Kui teed nii, siis sinu unistused täituvadki ja imedesse uskumine tasub end kõrgel moel ära.

Mesilase tuppa lendamise spirituaalne tähendus ja sõnum sulle!

Kui koged sellist asja, et mesilane lendab sinu tuppa, näiteks aknast või rõduuksest, ta kõnetab sind automaatselt ja sa tunned temaga sidet, siis sellel on tähendus - looduses peituvad kõik vastused sinu küsimustele ja sõnumitoojad on samuti otse loodusest. Mesilane on väärtuslik elusolend, kellel on meile palju anda ja õpetada. Nende eksisteerimine siin planeedil on ülimalt oluline - ilma nendeta meie loodust ei oleks, seega tuleb neid austada. Ja kui mesilasel tekib sinuga side, siis oled sa õnnega kaetud.

Kui mesilane lendab sinu tuppa, siis on see sinu jaoks positiivne sõnumitooja. Ta annab sulle teada seda, et peagi saabuvad sinu ellu õnn, rõõm, küllus ja armastus! Mesilased on elujõuallikad ja seda sõnumit ta tuligi sulle edastama.

Võta ta tänulikkusega vastu ja saada ta sama suure tänutundega ka tagasi välja õite sekka. Sellel hetkel, kui teda aga kohtad, tõsta enda positiivset energiat, et mesilase hinge tootemi sõnum saaks manifesteeruda.

Too mesilase sümbol enda ellu selleks, et aktiveerida külluseenergiad

Hoia mesilase sümbolit küllusekristallide vahetus läheduses, nende kõrval, selleks, et see saaks kristallide energia kaudu külluseportaali avada. Säti mesilase sümbol Tsitriini, Karneooli, Kollase Kvartsi, Oranži Kaltsiidi, Püriidi ja teiste küllusekristallide juurde, aseta sinna ka münt ja paberraha. Hoia nende kõrval suitsevana külluseviirukeid, näiteks Palo Santo ja Kaneeli seguviirukit või hoopis Patšuli viirukit, mis on ülim külluseaktiveerija!

Nii lood sa endale isikliku külluseportaali, millele annab jõudu imeilus mesilase sümbol!

Mesilane on imeline hinge tootem, millega sidet tunda. Jäta meelde: usu imedesse ja usalda mind, need imed täituvadki!

Armastusega

Tene