Hingede tootemitest olen teile juba aastaid kirjutanud, leiad erinevad hingetootemid ja nende tähendused siit. Aga kui sind kõnetab justnimelt jõehobu - oled sellega viimasel ajal, osa enda elust või lausa terve elu sidet tundnud - siis see loom ongi sinu hinge tootem. Nii lihtne see ongi. Hingetootemid aitavad sul mõista seda, mida sa oled selles või eelmistes eludes ära õppinud või mida sul tuleb veel ära õppida. Kui sa tunned, et sa omad kõiki jõehobu tugevusi, siis sa oled selle missiooni täitnud. Mul on ülimalt hea meel anda sulle teada kõike inspireerivat, mida jõehobu hingetootem tähendab. Kui sa alles oled sellel teekonnal, siis nüüd, mil loed kõiki minu kirja pandud mõtteid, sa tead, kuhu poole tuleb sul enda hingelisel ehk spirituaalsel arengul liikuda. Mul on alati suur rõõm sind ja kõiki enda jälgijaid inspireerida!

Jõehobu sümboliseerib loomingulisust ja seda universaalsel moel. Mida see tähendab? See tähendab seda, et kui jõehobu on sinu hinge tootemiks, siis see viitab sellele, et sul on õige aeg end loominguliselt väljendada. Sinus on olemas see miski, mida meie maailm vajab, lase see valla! Kui sa veel ei tea seda, kuidas end loominguliselt aktiveerida, siis kindlasti too enda ellu jõehobu sümbol. Näiteks jõehobukujulise kristallina. Mis on kõige parem variant, kuna selles on ühendatud jõehobu sümboolika ehk hingetootemi vägi ja kristallienergia vägi. Jõehobukujulised kristallid on suurepärased loomingulisuse suurendajad ja need aktiveerivad ka teisi energiaid, mida kristallides on. Seega, tunneta ja vali välja täpselt selline jõehobukujuline kristall, mis sind kõige enam enda poole tõmbab. Ja kui sa oled selle üles leidnud, näiteks siit valikust või LA TENE poodidest kohapeal jõehobusid valides, siis loe kindlasti selle kristalli energia kohta. Olen aastaid kõikide kristallide energiad kirja pannud, selle, mis nendes kiirgab ja mida need sisaldavad. Ikka selleks, et sul ja kõikidel minu teistel armsatel jälgijatel oleks kristallimaailmas lihtne liikuda. Kõik kristallide energiad, mida olen oma koduleheküljele pannud, tulenevad puhtalt minu nägemustest ja teadmistest nende kohta. Seega, naudi kristalle täpselt sama võimsalt nagu mina seda teen!

Jõehobu hingetootem viitab sellele, et sa oled olnud eelmises elus teekonnal, kus sa lõid midagi ilusat ja head siia maailma, millest teistel on inspiratsiooni saada. Sinu hing on armastuseenergias, kuna jõehobu sümboliseerib lisaks loomingulisusele ka tingimusteta armastust. Inimene, kes on enda eelmises elus jõehobu hingetootemi selgeks õppinud, oskab armastada elu, iseennast ja teisi inimesi. Kui sa tunned, et sinuga on nii, siis sa oled täitnud jõehobu hingetootemi ülesande ära. Kui sa tunned, et sa oled sellel teekonnal, aga ei tunne seda energiat tugevalt, siis ma annan sulle nõu - tee kõik selleks, et sinu hing jõuaks sinna! Too jõehobu sümbol enda ellu, lase sellel end inspireerida ja aktiveerida.

Kui sa ei ole veel leidnud seda õiget loomingulist väljundit, siis täida enda töökoht, kontoriruum Ookeani Jaspisega või hakka Ookeani Jaspise kristalli kandma. Miks? Kui vaadata kristallimaailma ja küsida, et milline kristall on kõige enam loomingulisust aktiveeriva energiaga, siis kindel vastus sellele on Ookeani Jaspis. Too see enda ellu, kanna seda ehtena, kui soovid enda loomingulist teekonda üles leida. See juhatab sind tasa ja targu õigesse kohta, avab uksi, mida sa võib-olla ei oleks mitte kunagi osanud ette näha.

Jõehobu hingetootemiga sidet tundes on sul oskus universumist energiaid kanaldada. Mõista seda, mis sinu ümber toimub. Ilmselgelt oled sa energiatundlik inimene ja seda igas mõttes. Seetõttu võid sa tunda seda, kuidas teatud inimesed tõstavad sind energeetiliselt õhku ja teised tõmbavad sind madalale. Mul on sulle soovitus. Kui sa tunned, et energiatundlikkus ei ole alati sinu kasuks, siis on sul ilmselgelt vaja tugevdada enda isikliku Auravälja kaitset. Seda saad edukalt teha selliste kaitsekristallidega nagu näiteks Lasuriidi ja Püriidiga. Mõlemad hoiavad sinust eemal madalaid energiaid, nagu näiteks negatiivseid inimesi. Kuna sa oled energiatundlik, siis tuleb sul kindlapeale enda energiavälja kaitsta. Samas, kui sul on side mõne tugeva loomaga nagu näiteks rongaga, öökulliga või hundiga, siis on sul ka suurem oskus end kaitsta. Aga ma siiski soovitan sul kaitsekristalle kanda, et hoida end energiate eest, mis võivad sulle ebamugavusi põhjustada.

Kui sa tunned jõehobu hingetootemiga sidet, võib see olla märk selle kohta, et sa oled selles elus vee-elemendi päikesemärgist või oled eelmises elus olnud üks nendest kolmest päikesemärgist ehk Vähk, Skorpion või Kalad. Kui sul ei ole varem jõehobuga sidet olnud, aga viimasel ajal on üha enam, siis võib see lisaks hingetootemi õpetussõnadele olla ka märk selle kohta, et sinu ellu on peagi saabumas vee-elemendi esindaja ehk üks nendest kolmest päikesemärgist. Pane tähele, kellega sa tutvud või milline vana tuttav end sinu ellu ilmutab. Jõehobu hingetootem on väga ilusa sõnumi kandja, ilmselgelt tuleb ta sinu ellu tooma tingimusteta armastust või loomingulisust. Seega on see suurepärane märk! Kui sinuga on nii, siis ma olen sinu üle ülimalt õnnelik!

Jõehobu hingetootemi kandjale sobib taimne toit ehk vegantoit, sest jõehobud saavad jõudu veest ja taimedest. Kui sa tunned selle hingetootemiga sidet, siis minu soovitus sulle on see, et vaata enda menüü kriitiliselt üle - toitu taimselt, joo vett ja tarbi taimi enda energeetika tõstmiseks. Ilmselgelt ei sobi igasugune loomne toit sulle. See on vajalik selleks, et sinu intuitsioon ja Tšakrad saaksid tervendatud, nii suudad sa olla rohkem loominguline ja praktiseerida tingimusteta armastust.

Kui sa tunned, et minu selgitus jõehobu hingetootemi kohta inspireeris sind, siis jaga seda ka neile kallitele inimestele, kellel võiks sellest samuti abi olla. Muudame koos maailma paremaks ja ilusamaks kohaks!

Armastusega

Tene Laul 

© Pildi autor: Tene Laul. Kõik õigused kuuluvad autorile.