Inglisõnumid on need, kui sa näed korduvalt ühe ja sama numbri kombinatsiooni, näiteks kellaajana, autonumbritena või majanumbritena. Ei ole otseselt vahet, kuidas need numbrid sinuni jõuavad, tähis on, et need jõuavad. Need ongi Inglisõnumid. Igal numbril on enda eriline tähendus ja ma aitan sul mõista, mida need tähendavad.

7 ja 4 kombinatsioonil, olgu selleks siis näiteks 7744, 747, 47 või 74 ning sul on tekkinud nende numbritega eriline side, siis kuula hoolikalt. Tegemist on numbritega, mis annavad sulle teada: "Keskendu pikemale tulemusele!"

Kui sa näed Inglisõnumit, siis mõtle kiirelt sellele, millele sa just keskendusid. Mis teema sinu elus hetkel õhus on? Mille kohta sul on enda peas küsimus? See aitab sul mõista, millele Inglid viitavad. Kas tegemist on suhetega, tööga või hoopis millegi muuga.

7 ja 4 on äärmiselt head numbrid, mida näha. Sinu isiklik kaitseingel või keegi Inglite maailmast soovib sulle teada anda, et ära torma, impulsiivsed käitumised ja mõtted ei ole hetkel teretulnud. Keegi Inglite maailmast plaanib sinu seljataga midagi ilusat ja head. Seega keskendu pikale tulemusele ehk kvaliteedile.

Näiteks, kui need numbrid viitavad suhtele, siis tuleks keskenduda sellele, et luua kvaliteetsemat koosveedetud aega. Muutuda lähedasemaks või näiteks leida teineteise jaoks rohkem aega või siis anda vabadust. Mis on kõik head kvaliteetse suhte jaoks.

Loe ka 7 ja 3 kombinatsioonide tähendusest SIIT, 7 ja 5 jälitavatest märkidest SIIT, 7 ja 8 kombinatsioonide tähendusest SIIT

Kui sa aga oled veel teisigi Inglisõnumeid näinud ja ei tea veel, kuidas neid tõlgendada, siis leiad kõik minu kirjutatud Inglisõnumid SIIT.