Aasta alguses, kui algas "Tene Laul. Elamise kunsti" saatesarja filmimine, siis esimeste osade võtetel, kus rääkisin armastusest ja suhetes, otsustasin, et näitan veidi valgust sellele imeilusale hingedevahelisele kokkuleppele, milleks on Kaksikleegid. Ja nüüd tunnen, et on õige aeg alustada põhjalikumalt Kaksikleekidest rääkimisest.

Juba eelmise aasta lõpus ütlesin valjult välja selle, et 2022. aasta on armastuseaasta, eelkõige tingimusteta armastuse aasta. Ja nüüd on see käes, peaaegu poole peal. Olen sellel aastal rõhu suunanud armastuseenergiasse ning loonud ka väeehete erikollektsiooni spetsiaalselt Kaksikleekidele ja armastuseõnne aktiveerimiseks. Leiad kollektsiooni SIIT.

Kui sa vaatad sellesse aastasse, et mis on toimunud sinu eraelus ja ümberringi, siis sa saad öelda, et mul on selles osas õigus olnud. Ülemaailmsed teemad, mis meid mõjutavad, toovad tingimusteta armastust esile või rõhutavad selle praktiseerimise vajadust. Ja kui sa vaatad iseenda hinge sisse, siis sa tead täpselt, et ka sinu enda sees on tohutu soov tingimusteta armastust kogeda. Eriti just sellel aastal. Sa igatsed selle järgi või naudid seda, kui see sinu elus eksisteerib. Ma tean, et mul on õigus. Ma liigun teie keskel ringi, ma tajun teie energiaid, teie mõtteid ja südamesoove!

Kust pärinevad kõik minu teadmised? Universumist. Ja sina oled universumi osa. Ma elan siinsamas koos teiega, kuulan, tajun, näen visioone ja saan ligi informatsioonile, mis on teisel tasandil, kui see reaalsus, kust teie informatsiooni saate. Nii lihtne see kõik ongi.

Ja nüüd ma tunnen, et on õige aeg tuua järk-järgult teie ette ülim tingimusteta armastuse side, milleks on hingedevahelise kokkuleppe Kaksikleekide side.

Tegemist on ääretult sügavamõttelise, spirituaalse, maagilise, helge ja kauni hingesidemega. Võtan selle teema põhjalikult ette, kuna 2022. aasta on esimene aasta, mil kokku saavad nii paljud Kaksikleegid. 2021. aasta tegi põhjalikke ettevalmistusi nende eludes, kellel on selle elu jooksul määratud Kaksikleegiga kohtuda ja sidet luua ning missiooni täitma asuda.

Teekond Kaksikleekide teineteise leidmiseni ei ole väga kerge. Eriti nende täiesti kokku saamiseni. Seega otsustasin, et võtan selle teema ekstra põhjalikult ette. Juba seetõttu, kuna Kaksikleekide kohta liigub palju segavat informatsiooni ja nende kohta levitatakse palju spirituaalselt eksitavaid teadmisi. Kes juba on koos enda Kaksikleegiga, nemad teavad, et see side ei ole kaugeltki see, kuidas seda esitatud on.

Kuna mul on suhete tasandil niivõrd suur kogemuste pagas seoses sellega, mida ma teen ja kui paljude inimeste eraeludes olen tervendustööd teinud, siis mul on, millest rääkida.

Kui sa tunned huvi, mis see võimsaim hingedevaheline side - Kaksikleekide side - on, siis loe läbi kõik Kaksikleekide artiklid, mille ma sulle ja kõikidele teistele enda jälgijatele järk-järgult kirjutan.

Sellesse teemasse sissejuhatuseks ütlen sulle üht - tegemist on haruldase hingedevahelise sidemega. Mis tähendab seda, et kõik seda selles elus ei koge. Võib-olla saab see sulle osaks järgmises, ülejärgmises või veel hilisemas tulevikus taassündides. Aga kas täna selles elus? See on haruldane.

Kuid mul on ülimalt hea meel kõigile kuulutada, et 2022. aastal saab alguse nende omavaheline kohtumine. Tõlkides numeroloogiat, tean täpselt seda, et see aasta sümboliseerib tingimusteta armastust ja see on Kaksikleekide suhte alustalaks. Ilma selleta seda suhet ei eksisteeri. Neil kahel ei ole võimalik ühendust saada, kui nende mõlema sees ei ole oskust tingimusteta armastust praktiseerida. Ja just seetõttu ongi see hingedevaheline side haruldane.

Tingimusteta armastus on kõige kõrgem jõud ja tugevus, mille igaüks peab ära õppima - ise selleni jõudma. Aga esmalt ma selgitan sulle seda, mis tingimusteta armastus üldse on.

Tingimusteta armastus = egovaba armastus. Armastamine armastuse enda pärast. See on sügav austus, avameelsus, lojaalsus, headus, mõistmine, aktsepteerimine, motiveerimine, inspireerimine, väestamine, julgustamine, edasiviimine, tervendamine, helguse ja kerguse jagamine. See on spirituaalselt sügav ja maagiline armastus, milles ei ole piiranguid. Ideaalne armastuseenergia.

Öeldakse, et ideaalsust ei eksisteeri. Ma ei soovi selle väitega nõustuda. Kui miski üldse saab ideaalne olla, siis selleks on oskus armastada tingimusteta teist inimest, iseennast, kogu universumit. See ongi ideaalne. Kuna see, kes armastab tingimusteta, tema reaalsus ongi ideaalne. See on tema enda sees.

Kaksikleegid saavad omavahel kokku siis, kui nad on tingimusteta armastust praktiseerimas. See aga ei tähenda seda, et nad peaksid oskama seda teha täiuslikult. Igal väel ehk lihtsamini öelduna, iseloomujoontel, on erinevad astmed, mille kaudu me ronime kõrgemale ja kõrgemale, kuni lõpuks saavutame oskuse, mis kinnitub meie hinge igavesti.

Kaksikleegi tingimusteta armastuseni jõudmiseni on 7 astet. 8. astmeni jõudes kinnitub see sinu hinge igavesti.

Selgitan sulle põhjalikult lahti, millised need astmed on, ja toon välja selle, mida sa nendes faasides tunned. Seda selleks, et sa mõistaksid, kus sa enda spirituaalsel arengul juba oled ning kuhu sul on vaja jõuda. Lähen alati süvitsi ja põhjalikuks, kuna ma ei näe teist viisi sind ja kõiki teisi aidata. Kui aidata, siis ikka maksimumiga, see on minu nägemus tervendamisest ja osa minu missioonist - olla võimalikult detailne ja seda alati!

1. Armastusest loobumine, alla andmine!

Sa ilmselt ei oodanud seda, et esimene aste tingimusteta armastuseni on armastusest loobumine, eks ole? Novot, aga mulle meeldibki sind üllatada. Spirituaalsus toimib oma reeglite järgi, minu kireks on neid lahti kodeerida. Seega, jah, esimene samm on see, kui sa annad armastuse osas täielikult alla.

Enne esimesele astmele astumist kogetakse suurt pettumustunnet, mis on seotud suhtega või suhetega. Sul võib olla palju erinevaid suhteid või siis vähe, kuid sa oled kõvasti lüüa saanud ja tundnud suurt pettumust, võib-olla oled end tundnud isegi reedetuna. Kõige halvimal juhul oled sa saanud tugeva trauma osaliseks. Aga alati, enne esimesele astmele liikumist, toimub loobumine mingi kogemuse tõttu, mis on pannud sind tundma, et seda armastuses ei eksisteeri ideaalsust.

See on see etapp, kus sa lihtsalt lööd käega, öeldes endamisi: "Ma loobun selles elus armastuse leidmisest!". See toimub absoluutselt iga Kaksikleegi hinges, kellel selles elus on võimalik Kaksikleegi sidet luua, selleks, et jõuda enda ülima armastajani. Lepitakse mõttega, et selles elus ei ole seda "õiget", seda "ideaalset". Ja ma ei räägi siinkohal välimusest või teistest maisetest aspektidest, vaid ikka spirituaalsest, vaimsest ja emotsionaalsest tasandist.


Tihtipeale tuntakse seda, et siin universumis ei ole olemas seda inimest, kes mõistaks sinu hinge häälestatust, sisu, ja kes aktsepteeriks sind täielikult sellisena, nagu sa oled. See, kes loobub armastusest Kaksikleegi suhteni jõudmiseks, ei tee seda egotasandil, ta teeb seda hingetasandil. Ja need on kaks täiesti erinevat asja.

Egotasandil loobumine on see, kui lüüakse armastusele ja suhtele käega ning mõeldakse, et selles maailmas ei ole piisavalt hea välimusega, töökohaga, seksikat, alluvat või mingite sääraste joontega inimest. Seetõttu lihtsalt minnakse suhtest suhtesse, ei süveneta teise osapoolde, ei austata ja hinnata teist inimest. Egotasandil armastusele käega lööjaid on väga palju, tehes katki enda teele jäävaid naisi või mehi. See ei ole kaugeltki tingimusteta armastus. 

Kaksikleekide suhe baseerub vaid tingimusteta armastusel ja universum ei tee selle imeilusa teekonna väravat lahti enne, kui sa asud seda praktiseerima päriselt ja kogu südamest!

Sinu hinges toimub selline transformatsioon, kus sa lihtsalt otsustad hakata elama iseendale, täita enda missiooni, teha tööd, nautida elu ja teiste seltskonda sõpruse või perekonna tasandil. Eksisteerida nii, et sa ei nõua elult enam armastust, sa isegi ei soovi seda enam. Sa lased selle täiesti vabaks. Siis sa astudki sinna esimesele astmele ning oledki protsessis - milleks on Kaksikleegi teekond.

Aga teda veel ei ole ja sa ei teagi enne kõrgematele astmetele jõudmist, kas sul selles elus on Kaksikleegi side võimalik või mitte. See selgub protsessi käigus. Mina ütlen aga seda, et kes ei riski, see ei kogegi. Seega, mida sul on kaotada? Mitte midagi.

Seega, kui sa loed praegu siin minu mõtteid, siis kas sa tunned end ära? Kas sa oled loobunud-vabaks lasknud või mitte? Kas sa oled sellel tasandile iseseisvalt jõudnud? Kui oled egovabal tasandil, siis õnnitlen sind. Sul on küll veel väga palju minu artikleid lugeda, mida ma järk-järgult kirjutama asun. Igas artiklis räägin põhjalikumalt ja täpsemalt, kes on Kaksikleek, kuidas teda lõpuks ära tunda, kuidas olla kindel, et see on tema. Aga enne seda praktiseeri tingimusteta armastust, tee iseendaga eeltööd, kui soovid sellele hingelisele sidemele võimalust anda. Kui see tuleb, siis see tuleb, aga see ei tule niisama. See on sinu teekonnal suur ja sügav spirituaalne protsess ning õppimine. Kaksikleegini jõudmiseks tuleb sul enda Südametšakras teha hingelisel tasandil läbi ülim puhastusprotsess, kuna selle universumi kõige võimsamale armastussideme jaoks on sul vaja olla väga kõrgel Südametšakra energias.


Sa saad koheselt tegutsema asuda, et end tingimusteta armastuse teekonnale viia. Selleks tegele iseenda Auravälja puhastamise-tervendamise-aktiveerimisega. Suhtu ellu, teistesse inimestesse ja iseendasse armastusega. Kui komistad, tõuse püsti ja paranda viga. Kui komistad uuesti, siis tõuse uuesti püsti ning paranda ennast. See ongi spirituaalne õppeprotsess, see käibki nii. Kõrgeim armastus tuleb välja teenida, see on kingitus, millele on vaja tugevat alust, et universum saaks selle sulle kohale toimetada. Spirituaalselt väga loogiline, eks ole? Soovid seda kõige-kõigemat - siis pead selleks ka olema ettevalmistunud. Sul on vaja tugevat spirituaalset põhja, avatud hinge ning tervet keskkonda enda sees. Vastasel juhul ei ole sinu Kaksikleegil kuhugile tulla ja Karma ei lase teil üksteisega liituda.

Siin, esimeses Kaksikleekide osas, mainin ära ka selle, et on vaid üks hing, kes on sinu Kaksikleek. Neid ei ole kaks, kolm ega neli. Kogu universumis on sul vaid üks Kaksikleek, kui sedagi. Mitte igaüks ei oma Kaksikleeki ja just seetõttu on see kõige haruldasem hingedevaheline liit. Mida haruldasem on hingedevaheline liit, seda võimsam on armastus, mida sellest kogeda. Ja usu mind, kui sa ühel päeval kohtad teda ja te saate lõpuks ka päriselt kokku, siis sinu õnn on seletamatult suur!

Kaksikleegini jõudmiseks praktiseeri tingimusteta armastamist ja aktiveeri enda Südametšakra tervenemiseks!

Mida sa saad vahepeal teha? Tervendada enda Südametšakrat. Selleks puhasta esmalt enda kodu, et selles ei oleks armastuseenergiaid blokeerivaid ja segavaid energiavibratsioone.

Kuidas aru saada, kas need sinu kodus eksisteerivad? Kohe seletan selle sulle väga lihtsasti ära ja sa saad kaasa mõeldes aru, millises seisus on sinu koduenergia.

1. Kui sa tunned end kodus väsinuna, vastad ja reageerid pereliikmetele nähvavalt ning oled tõre, tehes seda tihti ehk liigagi regulaarselt.

2. Kui sa tunned end enne magamaminekut närvilisena, rahutuna ning su peas hakkavad keerlema negatiivsed mõtted. Tihtipeale on nende negatiivsete mõtete taga ka keegi teine. Sulle on omased ülereageerimine ning pettumustunne.

3. Sa tunned, kuidas sa mõtled liialt palju selle peale, kes ja mida sinust mõtleb, kes ja mida on sinust rääkinud. Tunned, et sa oled justkui luubi all. Suure tõenäosusega on tegemist illusiooniga, mida kanaldab haavatud ja ebaterve Südametšakra halva koduenergia tõttu. See on päris suur ohumärk ja kui sa seda koged, siis võiksid kiirelt tegutseda, et enda koduenergia ära puhastada ja luua sellesse kristallide abil armastuseenergiat. Puhastamine toimub siis alati rituaalitõrvikute, viirukite ja eeterlike õlidega korraga.

4. Sa oled end koduseinte vahele justkui ära kaotanud - sa ei soovi olla sotsiaalne, aga samas, kui lähed välja ja naudid teist keskkonda, on sul seal hea olla. Koju tagasi tulles tunned ennast uuesti kehvasti. See on märk väga halvast koduenergiast, mis ei lase Südametšakral terveneda ja viitab sinu kodus olevale mitteaktiivsele armastuseenergiale.

5. Sa ei suuda enam midagi nautida ja seda justnimelt enda kodus. Sa ei suuda keskenduda just heale ja olla positiivne. Sa ei väärtusta neid inimesi, kes sinu elus on, sa ei tunne neist rõõmu, vaid vajad või nõuad neilt pidevalt midagi. Seda kõike alateadlikult. Oled oma kodus ka väga etteheitlik, süüdistav. See viitab armastuseenergia kehvale kvaliteedile, mis ei soosi Südametšakra tervenemist ega ka tingimusteta armastuseni jõudmist.

Kui sul on soov anda iseendale võimalus kogeda selles elus Kaksikleegi sidet või Hingesugulase sidet (on erinev, astmelt eelmine armastusside, mille nimel on samuti mõistlik pingutada), siis soovitan sul pingutada. Kui sa liigud samm-sammult esimeselt astmelt järgmise astmeni ning edasi kaheksandani välja, siis sa võidad sellest nii või naa. Kui Kaksikleek ei ole see side, mille universum sulle kingib, siis Hingesugulaseni leiad sa tee 100% kindlalt. Ma tean seda! Igaühel on oma Hingesugulane, temani jõudmine on lihtsam. Seega võidad sa sellest kõigest nii või naa ja see teeb mind äärmiselt õnnelikuks. Kuna ma tean seda, et sa jõuad õnne ja armastuseni!

Armastuseenergia aktiveerimine ja koduenergiale suurpuhastuse tegemine

Võta endale eesmärgiks puhastada enda kodu igapäevaselt vähemalt ühe viirukiga, mis on seotud armastuseõnne aktiveerimisega. Lisaks sellele kasuta igapäevaselt õlilambis eeterlikke õlisid, mis on seotud Südametšakra tervendamisega. Olen absoluutselt kõikide eeterlike õlide seletusse kirjutanud, mis Tšakrale need on, et sa leiaksid mugavalt ja lihtsalt üles kõik enda jaoks vajalikud õlid. Kui on kirjas Südametšakra, siis seda kasutadki. Neid on väga palju. Leiad kõik Südametšakra eeterlikud õlid SIIT.

Armastuseõnneviirukid leiad SIIT. Saad ise valida täpselt selle viiruki, millega sul tekib kõige tugevam side. Mina soovitan kasutada erinevaid. Mul on sulle viirukite osas üks hea nipp. Mul endal on kodus eraldi sahtel, kus on ridamisi erinevaid viirukeid. Valin sealt viiruki, mida põletada, vastavalt tunnetusele, soovile, Kuufaasile ja teemale. Need on seal kenasti olemas, saan neid igal ajal kasutada, kui on selleks soov. Eeterlike õlidega on täpselt sama lugu.

Kui sul on võimalik tulla minu juurde LA TENE poodi külla, siis saad viirukeid valida nende aroome tunnetades. Aga jäta meelde, et pakid lõhnavad alati intensiivsemalt, kui viiruk ise on.

Juhul, kui viirukiessents on sinu jaoks liiga tugev ja sul on raskusi selle põletamisega, siis võib-olla sa ei põleta neid õigesti. Alati tuleb aknad lahti hoida, kuna viirukite põletamisel vallandub süsinik ja tekib hapnikupuudus. Selle vältimiseks teegi aknad lahti. Samal ajal auruta õlilambis eeterlikke õlisid, mis rikastavad koduõhku hapnikuga ja aitavad hoida ära peavalu, mis tekib mitte viirukist, vaid hapnikupuudusest. Nii lihtne see ongi

Nii saad nautida nii viirukite kui ka eeterlike õlide tervendust. Lisaks põleta paar korda kuus rituaalitõrvikut, et negatiivseid energiaid deaktiveerida. Need töötavad loomulikult kõige tõhusamalt, kuna eemaldavad kodust nö musta energiat ja kõike madalat, mis tirib sinu Südametšakra kahjustatud olekusse.

Lisaks täida enda kodu armastusekristallidega. Selleks kasuta Roosat Botswana Ahhaati, Petaliiti, Morganiiti, Roosat Kaltsiiti, Roosat Opaali, Rodoniiti, Rodokrosiiti, Serafiniiti, Mookaitet (uus armastus - koos teiste kristallidega koos hoides), Kivistunud Puitu (Kaksikleegi sideme loomiseks) ja palju teisi kristalle. Kasuta julgelt poleeritud, lihvimata, püramiide, tippe, geoode, kujukesi - kõik rikastavad sinu koduenergiat. Abosoluutselt kõikide kristallide energiatervenduse ja väe olen ma teile kristallide juurde kirja pannud. Olen tänaseks kirjutanud 8 aastat järjest nii spirituaalseid artikleid kui ka tõlgendanud kristallide väge. Seda selleks, et sul oleks kogu abi alati käe-jala juures olemas.


Tervenda iseennast tervendades enda kodu ja naudi tingimusteta armastuseni liikumist ning oma Kaksikleegiga kohtumist või Hingesugulaseni jõudmist. Kõige enam soovin ma, et Kaksikleek oleks sinu eluteele tulemas, kuna see, mis eesmärk on sinul ja temal, see on võimas. Kaksikleegi eesmärkidest ja sellest, kuidas teda ära tunda, sellest kirjutan sulle järgmistes osades! Tutvu ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooniga ja uute Kaksikleekide kristallkujudega.

Armastusega

Tene Laul