Egiptuse ajalugu, traditsioonid ja sümboolika on mind alati enda poole tõmmanud. Minu enda eelmiste elude nägemused ulatuvad sellesse aega ja seetõttu on mul tohutu side Egiptusega ning nende müstitsismiga. Tänapäeval me saame kasutada Egiptuse sümboolikat enesekaitseks, õnne aktiveerimiseks ja heaolu tagamiseks. Iidseid tarkusi tasub alati ära kasutada ja enda ellu tuua, need toetavad sinu spirituaalset teekonda. Seega, miks mitte haarata kinni meie esivanemate tarkustest, need taastada ning tuua tänapäeva. Minu meelest on see suurepärane idee.

Horose silm on üks tuntumaid Egiptuse sümboolikaid, millel on oma eriline vägi. Seda kanda, sellele kasvõi otsa vaadata või enda ellu tuua, ükskõik millisel viisil, on sulle kasulik. Eriti siis, kui sa mõtestad selle enda jaoks lahti. Ma ütlen alati kõigile, ja ka sulle, seda, et kui midagi iidsetest traditsioonidest enda ellu tuua, kasvõi näiteks kristalle, siis uuri alati nende tähendust. Elu koosneb energiast ja tugevate energiatähendustega sümboleid, ka kristalle, ei tasuks niisama enda ellu tuua. Alati keskendu sellele, miks seda teha, kuna sa lisad sellesse enda energiat.

Kui suhtuda sellesse ükskõikselt või spirituaalsetele teemadele mitte keskenduda, siis need ei tööta sinu kasuks. Kahjuks see nii on. Olgu, töötavad, aga need leiavad endale ise eesmärgi eksisteerimiseks, kuna kõik siin maailmas on energia. Seega, ära mitte kunagi alahinda iseenda väge.

Aga mida tähendab Horose silm ja miks see oli iidses Egiptuses au sees?

Horose silm sümboliseerib eelkõige Kuu energiat ja see aitab Kuufaaside kaudu manifesteerida seda, mida sinu hing ihaldab. Ja seda kõike heas ja tingimusteta armastuse energias, mitte ahnuseenergias. Need on kaks täiesti erinevat manifestatsioonitasandit - esimene on Karmaatiliselt eluterve ja hea energiaga, teine Karmaatiliselt kahjulik ja ebaterve versioon.

Kuidas teada, et sinu unistuste teelesaatmine on Karmaatiliselt hea? Siis, kui see südamesoov sinu hinges ei ole kellelegi teisele kahjulik ja ei tule millegi arvelt. Nii lihtne see ongi. Seega ükskõik, millist manifestatsiooniallikat või sümbolismi sa kasutad (ka näiteks Rutiilnõeltega Kvartsi, mis on üks võimekamaid unistuste täitjaid, kui seda endaga kanda), siis alati küsi iseenda käest see küsimus: "Kas see teeb kellelegi liiga või mitte?" Kui ei, siis soovi aga edasi ja suure tõenäosusega see unistus täitub, kui saatus lubab sellel juhtuda ja sinu Karma on selle jaoks piisavalt puhas.

Karmat on võimalik tervendada näiteks nii, kui põletad pidevalt Mürriviirukit või kannad Rüoliidi kristalli. Rüoliit on kõige võimekam Karmatervendaja. Ja kui sa tunned, et sul ei ole kõige tervislikum ja õnne täis Karma, siis kindlasti hakka esimesel võimalusel Rüoliit ehtena kandma. Kindlasti ehtena, kuna nii on see kristall sinu Auraväljas ja aitab ebaõnneenergiat elimineerida, õppida mineviku ja ka eelmiste elude energiatest ja Karmadest. See teeb spirituaalset detoxit, mida kõikidel on tegelikult vaja, eriti siis, kui su elu ei ole täna kõige lihtsam.

Lisaks unistuste täideviimisele, kaitseb Horose silm sind.

Horose silma on kõige mõistlikum tuua enda Täiskuu või Noorkuu ajal. Nüüd loebki see, mida sa sellelt sümbolilt soovid saada - kas soovide täitumist või kaitset. Soovide täitumist aitab luua selle sümboli oma ellu toomine just Noorkuu energias, Täiskuu ajal kasutatakse seda kaitseenergia aktiveerimiseks. Vaata kuupäevi Kuufaaside kalendrist SIIT. Kõige võimekamalt töötab Horose silm siis, kui hoida selle sümboli kõrval ka kristalle. Kasuta kristalle, mis aitavad sinu unistustel täituda või siis kaitsekristalle, milleks on absoluutselt kõik musta värvi kristallid. Loomulikult on kõikidel kristallidel enda eriline kaitsevõime, olen nende kohta kirjutanud enda kodulehel siin, toonud välja täpselt selle, mille jaoks neid kasutatakse ja mis energiat need sisaldavad.

Horose silm kaitseb ebaõnne, halbade kavatsustega inimeste, ebaõnnestumiste, üleanalüüsimise, kadeduse ja valede valikute tegemise eest. Minu meelest on see iidne sümbol ikka võimekalt võimas. Suur austus egiptlastele ja suurim tänu, et nad on enda teadmisi meile siia jätnud.

Soovin sulle alati kõige paremat! Kasuta minu teadmisi, minult saadud inspiratsiooni ja motivatsiooni enda elu paremaks elamiseks!

Alati armastusega ja telepaatiliselt sinuga

Tene Laul