Kirjutasin teile augusti horoskoobis sellest, kuidas energiad liiguvad suhtetasandile. On aeg liikuda 2022. aasta eesmärgile lähemale. Kosmilised seisud toovad kaasa selginemise, mida me kõik oleme oodanud, arvestades seda, mis meiega on toimunud. Alates 2020. aastast on kosmilised seisud toonud murrangulisi muutusi ja seda eelkõige spirituaalsel tasandil. Segadustunne on olnud õigustatud. Suured muutused toovad kaasa ka vanade teemade lagundamise, see on osa protsessist. Saan sulle öelda seda, et võta äärmiselt rahulikult. Universum töötab alati sinu kasuks, mitte kunagi sinu kahjuks. Seega kõik, mis on sinuga nende aastate jooksul toimunud, ei tulnud sind nõrgestama. Vastupidi, need tulid sind hoopis tervendama. Ja kui sa ei mõista seda, kuidas see kõik saab sind tervendada, siis mõtle pigem sellele, et selleks, et elu saaks üldse muutuda, selleks tuleb teha sinu ellu energeetiliselt ruumi.

See käib nii, et esmalt muudavad kosmilised energiad sinu elu segaseks, suunates välja kõik selle, mis ei käi enam sinuga kokku. Ja seejärel toob universum nendesse teemadesse muutusi. Alguses võib sulle tunduda, et justkui miski on sinu vastu. Aga kui sa usaldaksid rohkem protsessi, siis sa tuled sellest kõigest võitjana välja. Seda sellisel juhul, kui sa ei kaota lootust ja usaldad universumit rohkem, kui sa seda võib-olla täna teed.

Olen alati seda meelt olnud, et universum töötab meie kasuks, mitte kunagi meie kahjuks. Selline suhtumine on näiteks minul aidanud jõuda ka kõige suuremate spirituaalsete tõdedeni, mille olen aastate jooksul ka teile kirja pannud. Iga sinu elus toimuv situatsiooni tuleb sind eelkõige õpetama, edasi arendama ja sind spirituaalselt tõstma. Mida negatiivsem on situatsioon, seda suurem on selle õppetund ja kui sa õpid selle miski ära, siis sa hingeliselt arened ja liigud edasi millegi palju ilusama ja kõrgema poole. See on see, mida on viimased aastad meile kõigile ka õpetanud.

Arvestades seda, millised on olnud viimase aja kosmilised energiad, juba 2020. aastast saati, siis on toimunud tohutult suured muutused, nii inimeste enda sees, kui ka üle meie maailma, mis on mõjutanud meid kõiki.


Alates juuli keskpaigast on energiad muutunud esmakordselt palju positiivsemaks ja soodsamaks. Ma näen selles tohutut potentsiaali, et asjad liiguvad lõplikult paika ning me alustame 2023. aastat mingil määral teisel tasandil. Eriti need inimesed, kes on suutnud selle aasta jooksul vabaneda enda 3D-kihtidest ning liikuda 5D-energiasse. Et aidata teid kõiki edasi ilusamale hingelisele tasandile, olen sellel teemal rääkinud terve see aasta. Alustasin "Tene Laul. Elamise kunst" saatest, jätkasin aasta alguses tehtud Instagram live'dega ja kirjutan endiselt teile artikleid.

Juhul kui sa tunned end mingil põhjusel ikka veel väga halvasti, siis mõtle selle peale, et sinu keha ja hing annab sulle märku, et sa oled veel kuskil 3D-tasandil. Soovitan sul küsida enda käest seda, mis sind takistab ja kus sa enda elus tegelikult veel seisad? Selleks on sul vaja mediteerida ja leida enda seest nendele küsimustele vastused. Näiteks mina sinu asemel leiaksin meditatsiooniks aja, sätiksin kõik selleks vajaliku enda ümber valmis ning laskuksin alfatasandile. Just sellel meditatiivsel tasandil leiad sa need vastused enda seest üles, sest alfalaine on meditatsiooniks parim koht. See on see tunne sinu sees, kui sa oled rahulik, lõõgastunud, tunned end suurepäraselt ja sinu keha on äärmiselt mugavas asendis.

Sa saad seda saavutada näiteks nii, kui sa sead enda kõrvale tööle õlilambi ja lisad selles olevasse vette korraga Rosmariini, Tüümiani ja Palmarosa eeterlikke õlisid. Miks just need õlid üheskoos? Kuna nende eeterlike õlide üheaegselt kasutamine aitab sul jõuda alfalainele, mis omakorda annab sulle võimaluse selgustunde saavutamiseks.

Samal ajal, kui need eeterlikud õlid õlilambis auravad, süüta Ingliküünal. See aitab meditatsiooni läbi viia ning kui põletad seda järgmistel päevadel edasi, toob see järk-järgult selgustunde sinuni. Just sinu 3D-energia kohta. Neid võib sinu sees olla ja nendele vastuste leidmine on oluline, eriti siis, kui sa soovid 2023. aastal saavutada edu ja õnne.

Küsi meditatsiooni käigus iseenda käest, mis sind häirib? Mis hoiab sind veel 5D-energiasse liikumiseks kinni? Kas on midagi, mida sa saad ise teha, et eluga sujuvalt positiivsusesse edasi liikuda? Ole iseendaga kontaktis täpselt nii kaua, kuni saabub vastus. Kui vastust meditatsiooni käigus ei saabu, siis võib see tulla sinuni öösel läbi une. Seega ole kannatlik.

Seda meditatsiooni soovitan ma sul teha septembris ja mida rohkem sa seda teed, seda kiiremini tulevad vastused sinuni, kuna 2023. aastani ei ole meil enam palju aega jäänud. Need, kes vabanevad enda 3D-energia kihtidest, need pääsevad edasi 5D-energiasse. See on oluline kosmiline teadanne, mille pead kindlasti endale meelde jääma. Seega tegele iseenda varjukülgedega, vabasta need ning muuda need enda jaoks positiivseteks omadusteks. See annab sulle garantii, et saavutad enda sees 5D-energia.

Septembri alguse oluline kuupäev on 10. september! Sellel kuupäeval on TÄISKUU mis koos Uraaniga mõjutab meie planeeti tohutult ning toob kaasa suurema selgustunde, pannes sind eelkõige enda sisse vaatama. Sa võid tunda, kuidas sul saabub selgus teemadesse, kus sa ei oleks seda ealeski osanud oodata. Seega pane tähele, mis hakkab sinuga toimuma alates 10. septembrist või juba mõned päevad varem. Arvestades seda, kuidas Uraan koos Täiskuuga mõjutab sellel ajal meie planeeti, siis see paneb kõik inimesed enda hinge paremini tunnetama. Sa võib tabada end mõtlemast asjade üle, millele ei ole osanud mitte kunagi mõelda. See olukord, mis sel hetkel kosmoses toimub ja kuidas Täiskuu koostöös Uraaniga meid mõjutab, tekitab valgustust.

Mida sa peaksid tulevase Täiskuu kohta teadma on see, et see toob selgust ka suhetesse. Tean täpselt, et seda te kõige rohkem soovitegi. Arvestades seda, et 2022. on tingimusteta armastuse aasta, siis suhted on number üks teema, olgu tegemist platooniliste või romantiliste suhetega.

Kui sind huvitab kõige enam just armastuseteema, siis kindlasti kasuta 10. septembril aktiveeruvat selgustunnet ära. Selleks sobib seesama meditatsioon, mille ülevalpool välja tõin, samuti kristallide kandmine, mis toovad sinu hinge universaalset selgustunnet.

Selleks kanna Turmaliinsuletistega Kvartsi, Mäekristalli, Peridooti, Girasoli või Preniiti. Mida suurem on sinu sees olev ebaselgus ja mida rohkem on neid teemasid, millele sooviksid saada universumist selgeid vastuseid, seda rohkem kanna neid kristalle. Kanna koos vähemalt kahte kristalli, et need saaksid sinuga intensiivsemalt tööd teha.

Näiteks kui tunned, et sinu sees on kõige suurem segadustunne just suhetes, siis kindlasti võiks sul olla kasutusel Preniit ja Peridoot. Teised kristallid on universaalsemad selgusetoojad, mis lisavad nendele kahele kristallile lisaväärtust.

Kui sa ei soovi neid kristalle ehtena kanda, siis loo nendest kristallikomplekt ja alusta selle kaasas kandmist või hoia enda padja all. Tee seda alates 10. septembrist või vahetult enne seda, kui oled viimasel ajal muutunud ekstra energiatundlikuks. Eriti siis, kui sa oled kinni 4D-energias, sest see toob kaasa ülitundlikkuse, kuna sul on olemas tõenäosus jääda 3D-energiasse.

Septembri algus on ideaalne aeg eneseanalüüsiks, kas sa oled 4D-energias. Kuidas sellest aru saada? Aitan sul lihtsalt sinna jõuda. Kui sa tunned viimasel ajal, et oled suures segadustundes, sul käib pea ringi, oled muutunud impulsiivseks, tujud on seinast-seina, sind tabavad seletamatu kurbusetunne või eufooriahoog ning sa tunned eelkõige seda, kuidas sa ei suuda analüüsida ega selgelt mõelda, siis sa võid 4D-energias kinni olla. See on märk selle kohta, et mingisugune 3D-energia on sinus lagunemas või siis sinu sisse kinnitumas, mõlemad versioonid on võimalikud. Selleks, et 3D-energiast kindlasti lahti saada, soovitan sul teha endale rituaalitõrvikuga energiapuhastus. Eriti kui tunned, et sul on vaja lisatõuget, et eluga edasi liikuda.

Energiapuhastuseks soovitan sul sellel korral kasutada Yerba Santa rituaalitõrvikut või Lavendli rituaalitõrvikut. Need mõlemad aitavad vabastada 3D-energiakihte, tuua kiiremini selgustunnet ja puhastada sinu energiavälja negatiivsest ja takistavast energiast, mis ei lase sul eluga edasi liikuda. Seega tee energiapuhastus ära ja tunne vabanemist. Seda võid teha Täiskuu ajal ning kogu septembri vältel.

Peamine kosmiline energia, mis on õhus, on seotud siiski tingimusteta armastuse suurendamisega. Mida rohkem tegeled sa iseenda varjukülgedega, seda suurem tõenäosus on sul jõuda tingimusteta armastuseni, mis on selle aasta eesmärgiks. 2023. aastaks võiks suuremad ego-kihid olla sinus tervendatud, et tingimusteta armastuse oskus saaks sinu Südametšakras, täpsemini Tüümuse Tšakras, mis on kõrgem Südametšakra, üldse eksisteerida.

Septembri alguses puutud kokku väga paljude inimestega enda minevikust. See on soodne aeg ka uute tutvuste loomiseks. Ükskõik, kes selle perioodil sinu eluteele tulevad, nad tulevad selleks, et midagi ära lahendada või luua sinuga uut etappi. Kokku saavad uued hingedevahelised liidud, kuna 16. mai hingedevahelise portaali avanemine  tõi kaasa uute liitude sõlmimise. Seega võid oodata suhetes uusi etappe. See on äärmiselt armas ja hea, mis sinuga võib juhtuda. Eriti siis, kui sa oled pidevalt enda spirituaalse arenguga tegelenud. Kanna ikka edasi selle aasta armastuseõnne kristalle, milleks on Serpentiin Jaad ja Roosa Kvarts. Need suurendavad sinu armastuseõnne ja loovad romantilisi sidemeid. Meestel soovitan kanda Granaati, mis on meeste jaoks nii armastuseõnne kui ka ärilise õnne kristall.

Soovin teile kõike kõige paremat ning koos liigume edasi suuremate kõrguste poole!

Terve septembrikuu jooksul on tavahinnast 10% soodsamad Mäekristall ja sellest valmistatud ehted! 

Tulen peagi välja uue suure spirituaalse projektiga, millest räägin varsti teile kõigile ning haaran teid sellega kaasa imelisse tervenemisse! Et olla kursis minu värskemate uudiste, väljaütlemiste ja spirituaalse valgustusega, siis jälgi minu postitusi sotsiaalmeedias Instagramis @Latenee ja @Lateneshop, Facebookis ja liitu minu uudiskirjaga SIIN


Kogu armastusega alati teiega!

Tene Laul