Olen hingede tootemitest kirjutanud teile aastaid. Need on sinu isiklikud teejuhid ja annavad selgelt teada, milline sa oled või millisel teekonnal sa parasjagu oled. Aitan sul mõista seda, mida tähendab siili hingetootem ja miks sul on ühendus selle imeilusa loomaga. Eelkõige soovin ära mainida, et siilid on ülimalt armsad ja kui sa tunned nendega sidet, oled seda tundnud terve elu või on just viimasel ajal siil sinu teele astunud ning sa oled endamisi küsinud: "Mida siili nägemine tähendab?", siis see artikkel ongi sulle kirjutatud. Et sa mõistaksid paremini iseennast ja enda sidet loodusega.

Siil jätab endast hapra mulje, hoolimata okastest tema seljal. Enamikul inimestel tekib siili nähes ikkagi tunne, et süda läheb härdaks. Jah, siil on armas, aga selle imeilusa looma energia ei ole kaugeltki habras. Seda pole ka siili hingetootemi sõnum sulle, kui tunned siiliga sidet.

KUI SIIL SATUB SINU ELUTEELE JA SINU HING VÕTAB SEDA MÄRGINA...

Siili nägemine kutsub sind missioonile. Universum on loonud sideme sinu ja siili märkamise vahele, andes sulle mõista seda, et sul tuleb kogu enda jõud ja energia pühendada isikliku missiooni täitmisele.

Kui sa näed siili, siis esimene küsimus, mille võiksid endale esitada, on see: "Mille peale ma olen viimasel ajal mõelnud? Mida olen soovinud tegema hakata? Kas ma olen jõudnud järelduseni, mida ma pean tegema? Kas mulle on jõudnud kohale, mis on minu missioon?"

Kui sa suudad nendele küsimustele vastused anda, olles jõudnud nendeni iseseisvalt, siis jää selle kursi peale. Ole hea, püsi sellel kursil hoolimata sinu elus valitsevast olukorrast. Sinu missioon ootab sind ning universum kutsub sind, et sa astuksid enda saatuses õigele teele. Loomulikult võib sul siili nähes olla hirm tuleviku osas ja see on väga okei. Jäta meelde - mida suurem on missioon ja hea tunne langetatud otsuse osas, seda suurem on ka riskitunne või alateadlik paanika. Rahusta end maha. Ma soovin südamest olla sinuga sellel momendil, kus sa saad tegelikult kinnituse, et kõik läheb suurepäraselt. Eriti kui sa tead seda, et siil tuli sinu teele ja sul tekkis siiras tunne, et ta on sulle saadetud märgina. Kuula ennast.

Mookaite on üks suurepärasemaid kristalle, mis aitab sul uut algust ette võtta ning teha saatuse järgi kõige paremaid samme. Soovitan sul seda kristalli endaga hoida, see hoiab sind positiivsel ja heal kursil. Kurss tuleb paika saada ja Mookaite aitab sul seda kõige paremini saavutada.

SIILI HINGETOOTEMI SÜGAVAM TÄHENDUS

Kui siili hingetootem on saatnud sind pikema aja vältel või lausa terve elu, ehk sul on siiliga olnud tugev side, siis see viitab sellele, et sa oled eelmises elus midagi ära õppinud. Või et sul tuleb selles elus veel midagi ära õppida. Siinkohal saad sa teha eneseanalüüsi ja tunnetada, kas kas sa juba omad neid omadusi. Kui jah, siis on see märk selle kohta, et oled need omadused edukalt endale saanud või sul on hea teada, mida sul on selles elus veel vaja ära õppida.

Näiteks õpetab siili hingetootem inimesele iseenda peale lootmist, tasakaalukust, armastavat suhtumist, kannatlikkust, kohanemisvõimet ja oskust nautida iseenda seltskonda, mis kõik on äärmiselt head omadused. Need rikastavad sind inimesena ja aitavad sul eluga suurepäraselt toime tulla.

KUI SIIL ON SATTUNUD SINU ELUTEELE TEATUD PERIOODIKS (nagu näiteks Inglinumbrid, mis korduvad ja korduvad)

Siili nägemisel korra märgina ja siili hingetootemi pikaajalisel sidemel on teistsugune tähendus, kui siis, kui siil on teemaks mingisuguseks teatud perioodiks. Näiteks kui näed siile palju ja erinevalt, kas t-särkide piltidel, filmides, keegi räägib siilidest ja paljudes muudes kohtades. Kui siil ilmutab end sulle ühtäkki, siis kuula mind hoolega.

See on märk universumist, et sul on vaja antud perioodil palju puhata, lõõgastuda, nautida elu, tugevdada intuitsiooni, kuulata enda sisemist häält. Ehk sul on vaja enda sees saavutada meditatiivne seisund, et lõõgastuda, et sinu sisemine hääl saaks sinuga rääkida ja sind juhatada.

Lisaks sellele kutsub universum sind tundma elu suhtes rohkem huvi, pannes sind avastama elu erinevaid külgi ja tahke. See, et sa näed igal pool siili, on ka märk vajadusest suurema kaitse järele ja vajadusest probleeme ületada.

Kindlasti soovitan sellisel juhul kanda mõnda kaitsekristalli, et suurendada kaitset, eneseteadlikkust ja oskust elu tunnetada. Selleks sobib suurepäraselt kanda Hõbeobsidiaani või Kuldobsidiaani, sest mõlemad Obsidiaanid toetavad su sisemise rahu saavutamist ja tagamist, et sa puhkaksid end välja, aidates intuitsioonil paremini funktsioneerida. Ilmselgelt on sul selja taga pikem periood, mis vajab omal moel paika loksumist.

Kõik hingetootemid, mis olen sinu ja teiste enda jälgijate jaoks kirja pannud, leiad SIIT.

Alati kogu armastusega kirjutades

Tene Laul