Mul on alati suur rõõm teile kirjutada, teades, et kuskil on keegi, kes saab palju abi ja on neid, kelle jaoks saabub hingerahu. Seega kirjutan teile alati armastusega ja alati kogu hingest. 2022. aasta on olnud tohutult suurejooneline, kuna me oleme sisenenud uude spirituaalsesse ajastusse, millest räägin teile põhjalikumalt enda uues raamatus "Ajarännak 2023". Et minna selle uue ajastuga kaasa, tuleb meil kõigil 2022 ilusasti kokku võtta. Seega olen taevakaardi lahti võtnud, visioonid ja teadmised kokku koondanud ning kirjutan teile kõigest, mis aitab teil ideaalselt uue ajastu energiaga kaasa liikuda. Üleminek ühelt energialt teisele on oluline ja see on tegelikult toimunud 2022. aastal ja kahel eelneval aastal. Detsembris saabub sulle mineviku osas selgustunne, see on kõige olulisem. Mis tähendab seda, et sa saad nii mõnestki asjast täna aru rohkem, kui oled mõistnud viimase pooleteise aasta jooksul.


Vaadates detsembri kosmilist pilti ja planeetide sisusid ning milline energia meie Maa peale kandub, võin öelda, et ees ootab minevikuenergia tervendamine. Seega võta hetk ja keskendu perioodile, mis algas sinu elus 2021. aasta juunis-juulis või umbes sellel ajal.  Mõtle, mis on sinu elus sealt alates toimunud ning milline eluperiood siis algas. Midagi muutus, miski tuli või lahkus siis sinu elust. Võta selleks meditatsiooniks aega, keskendu vaid iseendale. Mõtle kõik samm-sammult läbi, mis on alates sellest perioodist sinu elus toimunud - suuremad sündmused, uued tutvused, uued kogemused ja probleemid, mis on sinu elus olnud. Võta paber ja pliiats, süüta küünlad, pane lemmikviiruk suitsema ning tee kõik selleks, et lasta enda peast läbi kõik sündmused, mis on sinu elus pooleteise aasta jooksul toimunud.

Seejärel pane endale märksõnadega kirja asjad, mis on veel sinu jaoks ebaselged - momendid, tegevused, sündmused jne. Nende osas on sul võimalik selgustunnet saada. Arvestades seda, millised on kosmilised energiad detsembris ja kuidas need toovad valgust sinna, kus on kõige enam vaja, on see kõik sulle kasulik. Mine enda mõtetes tagasi ka nendesse hetkedesse, mis ei ole olnud kõige ilusamad ja head, sest ka nendele on võimalik tervendust saada. Seega ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks sa ei peaks seda tegema. Kosmilised energiad aktiveerivad selgustunde nii või naa, aga sa saad alati ise kiirema selgustunde saabumisele kaasa aidata. See on ülioluline, kui sa soovid 5D-energiasse liikuda - avada enda silmad seal, kus sa oled neid kinni hoidnud!

Selgustunne, mis saabub, võib olla satori-moment ehk hetkeline valgustatus. Või ka imestamine millegi üle, mis võib hingele liiga teha. Ära seda karda, ma soovin kogu südamest, et sa ei kardaks seda momenti. Selleks kaitse end Hematiidi kristalliga, kui sa tunned, et sa ei suuda vastu võtta teadmisi, mis sinu ellu saabuvad. Kui sa oskad seista sirge seljaga ning võtta elult vastu kõike, mida see sinu ette toob, siis on see suurepärane. Ilmselt sa suudad seda teha siis, kui oled end aastaid kristallidega väestanud, teinud energiatega tööd, vabastanud 2022. aastal 3D-kihte, siis sa oledki tugev ja julge. See ongi kogu 5D-eesmärk - suurendada sinu võimekust. Kui sa tunned täna, et sa ei ole suuteline raskemaid teemasid käsitlema, siis kindlasti tegele enda Auravälja suurendamise, kaitsmise ning enda isikliku väe tugevdamisega. Seda kõike saab kristallidega teha. Ei ole ühtegi kristalli, mis mõjuks sulle halvasti, vastupidi, kristallid on maagilised, need on põhjusega maa sees ja peal, meie ümber ja kosmoses. Need on energiatervendajad, millega sul on võimalik end väestada. Kõikide kristallide energiate kohta leiad lugemist siit, olen igaühe juurde nende toimed eraldi välja toonud. Liigu kristallide keskel intuitiivselt ja teadlikult ning leia enda väestajad üles.

Meditatsioon on detsembris oluline, mis tähendab seda, et võta selleks iga päev vähemalt 5-10 minutit, et end meditatsiooni viia. Leia puhkamiseks hea keskkond, lõõgastu, loo enda ümber atmosfäär, mis aitab sul täielikult hetke nautida. Hoia kristallieliksiiriga klaasi enda kõrval, joo enda valitud kristallidega kristallivett. Täpselt nende kristallidega, mille väge sa soovid kõige enam juurde saada. Sina tunned end kõige paremini, mis tähendab seda, et oskad enda jaoks sobiva kristalli välja valida, kogu informatsioon on siin olemas. Olen tänaseks 8 ja pool aastat nende toimete kohta kirjutanud, võta aeg ja loe.


Meditatsiooni jaoks on oluline see, et sa tunneksid end suurepäraselt, nii jõuab selgustunne sinusse kiiremini ja sa saad 2023. aasta vastu võtta energeetiliselt puhtama ja õnnelikumana. See, mida kosmos hetkel planeetidega loob ja kuidas need energiad kiirgavad Maa peale, on imeline. Rahu saabub inimeste hingeellu, eriti väga isiklikul tasandil. Kui sellele kaasa aidata, siis see protsess on kordades kiirem ja tervendavam. Alati saab olukorra parandamisele ise kaasa aidata. Seega, kui sa soovid, et sinu elu oleks kõige helgemas energias, siis ole nii hea ja tee iseenda jaoks midagi head! Meditatsioon on selle jaoks suurepärane viis. Samuti tervislik ellusuhtumine.

Mediteeri, lase mõtetel vabalt tulla. Keskendu enda viimasele 1,5 aastale, nendele teemadele, mis on sinu jaoks veel ebaselged ning soovi nendele lahendust ja selgustunnet! Saada enda palved Universumisse, lase need vabaks ning lõpeta meditatsioon. Peale seda võid kogeda selgustunde saabumist. Mida keerulisem teema on, seda rohkem tuleb mediteerida ehk soovitan detsembris seda teha igal õhtul. Selleks, et selgustunne saabuks ja vanad energiad laguneksid. Need, kus on veel ebaselgus, on sinu 3D-energiakihid. Kui sa soovid 5D-energiasse liikuda, mis on oluline saavutada just selle aasta jooksul, siis kindlasti anna panus enda energiate tervendamisse ja selgustunde saavutamisele. Universum aitab sellele kõigele kaasa, aita ka sina!

Kõik see, mida planeedid loovad, on imeline, kuna selle eesmärk on sulle valgust anda, mitte sind ahistada või madalasse energiasse tõmmata. Mõtle pigem selle peale, et see on imeline, kuidas kosmos loob energiaid, mis sind aitavad. Ja kui sa panustad ka veel ise enda selgustunde saavutamisesse, saab sellest tulla ülim südamerahu, hingerahu ja positiivne energia. Seega loo ise enda positiivsust, hoia meeleolu väga ilusa ja heana. Keskendu sellele, et sa saad vastused, mis sind isiklikult puudutavad. Need vastused, mis saabuvad peale meditatsiooni, aitavad sul elus edasi liikuda ja teha ruumi kõigele uuele. Kõigest sellest ja uuest ajastust saad lugeda täpsemalt minu uuest raamatust "Ajarännak 2023", mille olen sulle kirjutanud, samuti kõikides tulevastest teadaannetest, mille kingin sulle ja teistele!

Hoia detsembris enda kodu ja kristallid energeetiliselt puhtana, tegele Feng Shui energiatervendusega, et kosmiline energia suudaks sinu koduseinte vahel kristallidesse kanalduda ning nende kaudu sulle väge juurde anda. Seega võta energiapuhastus detsembris ette intensiivsemalt ja suurejoonelisemalt, see aitab sind.

Energiatervenduse kohta olen kirjutanud iga eeterliku õli, viiruki, rituaalitõrviku, rituaali-aroomiõli ja teiste väeesemete juurde. Olen sinu jaoks põhjalikult kirja pannud, kuidas neid kasutada, miks ja millal kasutada, mis need sulle pakuvad ja annavad. Vaata ringi, tunneta, liigu intuitiivselt väeesemete vahel. Näiteks kui tuled poodi minu juurde külla, siis käi ringi tunnetades, mis end sinu poole tõmbab. Kui miski jääb sulle silma, siis järelikult on sul seda vaja.

Nautige selgustunnet, vabastage viimase pooleteise aasta energia ja astuge uude spirituaalsesse ajastusse täie väega!

Armastusega alati teiega ja kohtumiseni!

Tene Laul