Unes võid näha absoluutselt kõike ja kõigel on ka oma tähendus. Seega on unenägude tõlgendamine oluline, kuna need aitavad sind elus edasi juhatada, andes sulle märku, millele tuleb tähelepanu pöörata. Unenäod võivad olla ka prohvetlikud. Seega seleta enda unenäod alati ära, ma aitan sul seda teha. Kõik unenägude seletajad, mis ma olen aastate jooksul kirjutanud, leiad SIIT.

Kui sa näed unes hunti, siis küsi esmalt enda käest, kas ta hirmutas sind või oli see pigem hea endega unenägu ehk sa tundsid end hunti nähes hästi? 
Nii saad sa suurema selguse, millise sõnumiga hunt sinu unenäkku ilmus.

Kui sa kartsid, siis on see ohu ennetamine või ohu saabumine. Kui sa ei kartnud, siis see on hea unenägu, andes sulle märku sellest, kui tugev ja julge sa oled. Et kui õigeid valikuid sa oskad intuitiivselt teha.

Kui hunt ründas, oli ohtlik sulle või kellelegi teisele, siis on sinu unenägu seotud ohuga, viidades kellelegi, üldiselt meesenergiale ehk mehele, kelle suhtes sul tuleb olla ekstra ettevaatlik. Kui sa suutsid end või kedagi teist enda unes hundi eest kaitsta, siis on see suurepärane unenägu, viidates sellele, et sul tuleb kuulata enda intuitsiooni, mis ütleb sulle, et sa läheksid kellelegi appi, kaitseksid või valgustaksid teda. Või võtaksid kuulda enda vaistu, mis ütleb sulle midagi seoses mingi mehega.

Kui sa nägid unes hunti, kes oli sinu kaaslane, sõber, sinuga hea või sa tundsid hundi suhtes positiivset huvi, siis see on märk sellest, et sinu ellu saabub mees, kes on sinu jaoks hea. See võib olla uus suhe, armastus, sõber, töökaaslane, kellega tasub ühist rada alustada.

Hundipoegade nägemine unes on suurepärane - see on märk sinu tugevast intuitsioonist ja oskusest teha õigel ajal õigeid valikuid. Selline unenägu viitab sellele, et sul tuleb julgeda ennast usaldada. Sa ei tohi lootust kaotada, nüüd tuleb sul lootust ekstra kõrgel hoida. Universum lausa palub sinu käest, et sa julgeksid elada, riskida, edasi liikuda ja olla optimistlik kõige osas, mis sinu elus toimub.

Hunt külastab sinu unenägu siis, kui sul on vaja olla tugev, hoida sihti silme ees ja suurendada endas julgust. Või viitab see mingile mehele. Kui uni oli romantiline, siis on see pigem mehe saabumisega seotud või viitab kellelegi, kellega sul on suhe või tekib suhe.

Seega mõtle hästi järele, millele sa oled viimasel ajal keskendunud - kas suhetele? Kui jah, siis sümboliseerib hunt armastust.


Kui sa olid unenäos hunt, siis see viitab sellele, et sa oled julge, sul on pealehakkamist ja see kõik saab tasutud. Maailm ootab julget suhtumist!

Kui su unenäos hunt ründas sind või oli sinu jaoks oht, siis tuleb sul olla ettevaatlik, eriti nende osas, kes peavad ennast sinu konkurendiks. Sellise unenäoga alusta kindlasti Hüpersteeni kandmist.

Hüpersteen aitab kaitsta ohtude ja inimeste eest, kes ei pruugi sulle hästi mõjuda ja kes soovivad sinu käest midagi saada. See kristall kaitseb sind sellise ohu eest, mida sa ei pruugi osata ette näha. Seega hoia Hüpersteeni taskus või kanna ehtena. Hüpersteeni soovitan kanda ka niisama, see aitab sind alati õigel rajal hoida.

Hunti unes nähes soovitan mõelda nende meeste peale, kes on sinu elus. Ilmselgelt anti sulle teada, millised on nende kavatsused. Eriti kui sa nägid mitut hunti - see viitab mitmele inimesele, aga üldiselt ikkagi meesterahvastele.

Leiad kõik unenägude seletused SIIT.

Ole hoitud, kaitstud, julge ja ela täiel rinnal! Naudi armastust, kui see unenägu on kuulutab seda sulle ette!

Tene Laul