Šokolaad on põhjusega üks enim armastatud maiuseid üle maailma. Šokolaadil on tegelikult palju erinevaid tervendavaid omadusi ja sellel on ka spirituaalne mõju, millest tahan sulle rääkida. Šokolaadi ei tasu hüljata, kui soovid tervislikult toituda, sest selles sisalduv suhkur ei tee sulle liiga, kui sinu menüü sisaldab rohkelt tervislikku. Seega naudi šokolaadi ja tervenda sellega enda hinge!


Soovitan jälgida šokolaadi kvaliteeti, sellesse pandud lisandeid ning loomulikult ka seda, millisest piimast see on tehtud. Naistel soovitan tarbida harva, kui üldse, loomsest piimast tehtud šokolaadi. Eriti siis, kui sul on hormonaalsed probleemid, mille suurimaks põhjustajaks on loomne piim. Seega küsi enda käest, kas sul on hormoonidega probleeme või mitte? Nii saad sa teada, millist šokolaadi tarbida - kas taimsest või loomsest piimast valmistatud. Arvestades visioone, mida olen veganluse kohta saanud, siis võin sulle öelda, et vegan-šokolaade hakkab tulema turule üha enam ja enam. Selle üle on mul rohkem kui hea meel. Sinu tervise tõttu.


Meestele ei mõju loomsest piimast valmistatud šokolaad hormonaalselt nii drastiliselt kui naistele. Arvestades östrogeeni, mille saad kehasse piimatooteid süües, pole seda meestel nii oluline jälgida, naistel aga kindlasti. Olen alati öelnud, et pooldan ning toetan taimset toitumist, kuid otsus, mida sa tarbid, jääb ikkagi sinu teha. Mina lihtsalt valgustan sind.

Loomulikult ei soovita ma ühelgi teismelisel süüa loomsest piimast tehtud šokolaadi, pigem valida veganversioonid, mis on tehtud riisijoogist, india pähkli joogist või ükskõik millisest taimsest joogist. Miks? Noorte hormonaalsüsteemis võib tekkida östrogeeni tasakaalutus, mille tulemuseks on akne. Seega, noored, hoidke enda näonahk terve, tehes tervislikumaid valikuid. Tehakse suurepäraseid veganšokolaade, lihtsalt leia enda lemmikud üles.

Šokolaad on imeline. Miks? Maitse, mida sa koged, on number üks, kuid šokolaadi energia jõuab palju kaugemale sinu hinge, kui lihtsalt hea maitsenauding.

Kui oled šokolaadi armastaja, siis usu mind, peale selle artikli lõpuni lugemist armastad seda veelgi rohkem.

Šokolaad eelkõige lõõgastab sinu närvisüsteemi, aitab vabaneda lihaspingest ja kiirendab ajutegevust. See annab sulle füüsiliselt energiat juurde, ühendades füüsilise keha vaimsega. Mis tähendab seda, et sa tunned enda elujõudu suurenemas. Järgmine kord, kui sööd šokolaadi, siis võta hetk ja tunneta, kuidas sinu keha ja hing sellele reageerivad ning sa mõistad ka ise, et see mõjub sulle suurepäraselt.

Šokolaad tervendab Juurtšakrat, kogu Tšakrasüsteemi esimest Tšakrat. Mis omakorda annab sulle juurde füüsilist jõudu, energiat ning loomulikult ka vastupidavust. Seega, kui sa tunned, et soovid olla emotsionaalselt vastupidavam, siis on kindlasti šokolaad üks nendest imelistest maitsenaudingutest ja tervendajatest, millega sul on võimalik seda saavutada.


Juurtšakra aktiveerub ning see toob endaga kaasa minevikuenergia lagundamise, aidates sul rohkem elada praeguses hetkes, mitte minevikus. Kui sinu peas on pidevalt minevikumõtted ning need korduvad ja korduvad, siis on õige aeg šokolaad appi võtta. Kui soovid minevikku vabastada, siis tuleb sul selleks enda sisemaailmas tööd teha. Harutada minevik lahti õigel viisil, seda mõista, sellest õppida, andestada ja edasi liikuda. Selleks ongi sul oskus enda mõtetes minevikus ringi jalutada. See ei ole üldse halb asi, seda ei tohiks nii võtta ja ma soovin kogu südamest, et sa sellesse nii ei suhtuks. Kõik, mida oled kogenud, on tulnud sinu silmi avama, sind õpetama, tugevaks kasvatama ning seda eelkõige spirituaalsel tasandil.

Kui soovid minevikku lahti harutada nii, et sa jõuks ka nende küsimuste vastusteni, mis sinu peas ringi keerlevad, siis selleks soovitan sul viia end meditatsiooni. Kuidas end lihtsasti meditatsiooni viia, selle kohta saad lugeda SIIT.

Lisaks soovitan kindlasti kanda koos Kiastoliiti, Hüpersteeni ja Mäekristalli. Nende kolme kristalli ühine vägi aitab lahti saada ekstra suurest vaimsest koormusest. Kui sa lisad sinna juurde šokolaadi ning ülejäänud tervendused, mida sa teed endale nii või naa, siis on väga suurepärane. Võid neid kristalle hoida ka enda magamistoas voodi all, et need saaksid sind öösel tervendada ja unenägude kaudu sulle selgeid vastuseid tuua, sinu minevikku puhastades. Et elu saaks sinu jaoks kogu aeg edasi liikuda, mitte et sa seda ise takistaksid. Hetkes elamine on väga oluline ja šokolaad aitab sind sellega.

Ükskõik millal soovid hetke rohkem nautida, söö tükike šokolaadi ja naudi. Võid seda teha ka enne meditatsiooni minekut, et end õigesti lainestada. Selles maailmas on kõik energia ja mul on suurim rõõm sind valgustada. Kuidas end lihtsate vahenditega tervendada, näiteks loodusega ning nautida elu rohkem ning rohkem. Elu saab alati nautida suuremalt, kui sa seda hetkel teed. Seega, kui sa oled õnnelik, siis saab see õnnetunne ka suuremaks kasvada. See ongi spiritualism. Energiate mõistmine ja nende teadlikult suurendamine, kui intuitsioon ei tee seda alateadlikult. Nii suundud sa õigele teele ilma seda endale teadvustamata. Saad selleni jõuda loomulikult, kui avad end 5D-energiale, millest olen kirjutanud alates 2021. aastast ja mille kohta leiad lugemist ka minu uuest raamatust "Ajarännak 2023".

Kui sa tervendad enda Juurtšakrat, siis sa annad endale võimaluse olla elujõuline. Siis ühendub tervenenud Juurtšakra Südametšakraga. Šokolaadi vägi aktiveerib Südametšakra suhteenergiaid vastu võtma ning seda mitte üldse halval moel. See avab sind rohkem armastust tundma, mitte üle mõtlema ja see on imeline. Kui sa näiteks oled enda tunnete osas segaduses, siis on hea võtta tükike šokolaadi ning minna meditatsiooni. Šokolaad aktiveerib tundeid tundma, mitte neid üleanalüüsima, mis omakorda aitab sul meditatsioonis õigeid vastuseid saada. Järjekordselt imeline!


Kui sööd šokolaadi, mis on valmistatud või millele on lisatud pähkleid või mõnda vilja, siis kanaldub selle energia automaatselt sinu hingeenergiasse. Seega ei pea šokolaad olema ilma lisanditeta, need hoopis lisavad šokolaadile energeetilist väärtust juurde.

Näiteks sarapuupähkliga šokolaad suurendab sinus julgust rohkem elada, andes sulle jõudu võtta vastu elu õppetunde, neid lahti harutada ja enda jaoks selgeks teha. Mandliga šokolaad aktiveerib sind rohkem rõõmustama, ellu positiivselt suhtuma ning optimismi hoidma. Seega teevad pähklid šokolaadi sees imesid.

Loe ka minu varasemat artiklit toorkakao kohta, leiad selle SIIT.

Nautige elu, maitseid ja elage ülimas tervises!

Armastusega

Tene Laul