Punane Pipar on eestlaste jaoks lihtsasti kättesaadav ja seda on ka lihtne rituaalides kasutada. Punane Pipar on üks taimedest, mida kasutatakse kurja energia eemaldamiseks.

Punast Pipart saab kodus kasutada mitmel viisil, et puhastada koju või isiklikku Aurasse saadetud kurjust. Juba see, et Punase Pipra kaun on kodus laua peal, aitab negatiivsust vaikselt eemaldada. Kui kaun muutub pehmeks ning hakkab roiskuma, siis on kaun kõik halvad energiad endasse kogunud. Kindlasti ei tohiks poolhalvaks läinud kauna kasutada toidu sees, muidu sööte sisse negatiivset energiat.

KODU AURAPUHASTUS

Leidke kodu puhastamiseks kolm väikest Punase Pipra kauna, siduge need musta paela või niidiga otstest kokku ja riputage enda kodu esikusse. Näiteks kapi, peegli või riiuli külge, sel pole vahet, kus täpselt. Alates ülesriputamise järgmisest hommikust, kui te astute majast või korterist välja, lõigake igast kaunast tükike. Kodust väljudes visake pipratükid enda koduhoovist välja. Toimige nii igal hommikul, kuni piprakauntest on järele jäänud vaid pisike punane osa koos rohelise varrega.

Punase pipra üles riputamine ja sealt tükkide lõikamine aitab sellel taimel kodus olevat halba energiat endasse tõmmata. Igal hommikul lõigatakse tükk kaunast sellepärast, et umbes 1-2 cm kauna on koju saadetud negatiivsuse kinni püüdnud. Igal korral viskate te selle majast minema ja uue lõikega saab kaun negatiivse kinnipüüdmiseks jõudu juurde. Punase pipra kaunu peab kindlalt olema kolm.

Kui kaunad on otsas, siis visatakse kinniseotud piprarootsud enda kodust võimalikult kaugele metsa.

INIMESE AURAPUHASTUS

Kui sa tunned, et sind on tabanud täielik ebaõnn, siis võib proovida Punast Pipart Aura puhastamiseks.

Selleks tükeldage ära võimalikult suur Punase Pipra kaun nii, et see oleks pudi. Pane kogu tükeldatud pipra kaun musta värvi koti sisse koos Apofülliidi kristalliga. Hoia Apofülliidi kristalli terve öö sama koti sees, kus on tükeldatud pipra kaun. Järgmisel hommikul võta Apofülliit pipra seest välja ja valmista sellest eliksiir. Pane kristall vett täis kannu sisse ja hoia seda seal vähemalt tund aega. Tunni möödudes on eliksiir valmis joomiseks. Joo see vesi päeva vältel ära. Punase pipra segu viska kodust minema ja Apofülliidi kristall aseta koduukse kõrvale. Apofülliidi võib kokku panna teiste kaitsekristallidega, mida hoitakse koduukse kõrval. Kui seal veel kristalle ei ole, siis on see hea algus oma kaitsekomplekti loomiseks.

Selline eliksiir aitab puhastada Aurast negatiivset energiat. Apofülliit ukse kõrval hakkab kaitsma kõige negatiivse eest, mis tahab koju siseneda.

Soovitan koju tuua mitmeid punase pipra kaunu ja hoida neid köögis (juhul, kui tunned, et
on vaja neid kasutada). Minul on harjumuseks tuua paljusid taimi enda köögilauale just sellesama pärast, et kui mul tuleb vajadus rituaali teha, siis on vajalikud komponendid olemas.

PUNASE PIPRA KODUS KASVATAMINE

Punase Pipra taime on võimalik kasvatada kodus või suvisel ajal kasvuhoones. Hea oleks see, kui see taim kasvaks su kodus aastaringselt. Sellele taimele sobilik asukoht kodus on aknalaud. Aknalaual aitab Punase Pipra taim kaitsta halbade inimeste, kurja energia ja ebaõnne saabumise eest. Punast Pipart kastetakse Musta Turmaliini vee-eliksiiriga, et see kasvaks võimalikult tugevaks kodukaitsetaimeks.

Võtke endale konkreetselt vee-eliksiiri jaoks mõeldud Musta Turmaliini kristall ja hoidke seda kastekannus vee sees vähemalt tund aega, enne kui kastma asute. Teine võimalus on taimemullal hoida Musta Turmaliini tükke, mis kastes annavad taimele tugevust juurde.