Kaalud on meie tähtkujude süsteemist ainukene tähtkuju, kes on kõigi teiste jaoks suurimaks müsteeriumiks. Aga tõde on see, et Kaalud teavad ise täpselt, kuidas nad funktsioneerivad ja mida on vaja, et tasakaalus olla. Kui tuntud on see mõte, et Kaalud on ülemõtleja ja otsustusvõimetu tähtkuju! Võtan siinkohal õiguse, et sellele väitele vastu vaielda ja seista kõikide Kaalude poolt ning öelda teile: "Te olete asjast ikka väga valesti aru saanud!". Kaalude puhul on tegemist äärmiselt intelligentse tähtkujuga, kes lihtsalt soovib enda jaoks parimat, ja sellega see asi piirdubki. Tõde on lihtne, olen seda alati öelnud!

Aga mida sa võiksid Kaalude kohta teada? Sukeldun Kaalude sisemaailma ja paljastan nii mõndagi sinu enda jaoks, kui sa oled Kaalude esindaja, või sulle, kes sa jagad enda elu Kaaludega. Seda selleks, et saaksid veelgi paremini mõista iseennast või teda. See tähtkuju on imeline, igati väärtustamiseks, olles tema kaaslane, pereliige või sõber.

Kaalud armastab huumorit ja seda on vaja selleks, et olla tasakaalus. Kui sa soovid Kaalusid õnnelikuks teha, siis lisa huumorimeelega vürtsi. Mis on Kaalude jaoks eemaletõukav? Huumorimeele puudumine ja liigselt tõsine meel. See on kindel, jäta see endale meelde. Mida tõsisem sa oled, seda vähem ta sulle tähelepanu osutab. Naudi tema huumorit ja lisa ise juurde, et olla osa tema üliaktiivsest Päikesepõimiku energiast. Kui soovid olla tema jaoks atraktiivne või saada temaga lihtsalt hästi läbi, siis veetke koos aega naerdes, lõbutsedes ja nautides elu võlusid. Kaaludele meeldib lihtsus ja selgus ning kergus.

Ainult tasakaalust väljas olev Kaalude esindaja on tõsine ja sellisel juhul ei pruugi sa iseennast, kui sa oled Kaalud, selles artiklis ära tunda. Või sa ei suuda näha paralleeli enda Kaaludest kaaslase, pereliikme või sõbraga.

Tasakaalutu Kaalude esindaja, teile on mul üks suur-suur soovitus - tegelege endaga! Aktiveerige enda Päikesepõimik. Kui see töötab, siis te funktsioneerite kõrgtasemel ja te ei pea veetma unetuid öid ülemuretsemise pärast. Selleks tuleb lihtsalt pakkuda tervendust Päikesepõimiku tšakrale, mis asub otse naba kohal, Südametšakra all.

Päikesepõimikut on lihtne tervendada, sellele aitab Kaalude puhul kaasa Oranži Kaltsiidi või Tsitriini kandmine. Seda tuleks teha nii, et see kristall oles võimalikult pika paela või kaelakee otsas, et see ulatuks Päikesepõimikuni. Teine variant on kanda käeehet, milles on esindatud üks või need mõlemad kristallid.

Päikesepõimikut tervendab ka meloni söömine, sidrunivee joomine või nurmenukutee regulaarne kasutamine. Ideaalne oleks see, et kombineeriksid taimsed tervendajad kristallidega, nii toetad sa enda Päikesepõimikut, et see saaks kiiremini tervendatud.

Aga mida sa võiksid Kaalude kohta teada? Tegemist on äärmiselt romantilise päikesemärgi esindajaga. Tähtkujudest ühe romantilisema tegelasega, kes armastab üllatusi ja hellitusi. Isegi kui ta ise ei suuda end alati romantiliselt väljendada, siis see läheb talle väga korda. Väga tasakaalus Kaalud näitab enda tundeid välja, pakub lähedust, kallistusi ja on hetkes kohal.

Kui Kaalud hoolib, siis ta on alati sinu jaoks olemas. Aga see tähelepanu ja kõik muu tuleb sul välja teenida. Kuidas seda teha? Aususe, siiruse ja ehedusega. Ta ei kannata võltse inimesi, ei aktsepteeri ebausaldusväärsust, ja kui usaldus on kord murtud, siis ta enam lihtsalt ei ole su peale kindel ja kõik. Ta ei pruugi sulle seda välja näidata, aga nii on. Sealt võib tekkida nii-öelda blokk, kus ta ei väljenda enam sulle enda tundeid ja ei soovi enam sügavas suhtes olla. Seega sõnum absoluutselt kõikidele, kes soovivad Kaaludega häid suhteid hoida - olge teie ise, ärge reetke ja lihtsalt austage enda Kaalukesi.

Kaalud armub väga kiirelt, kuna Kaalude üks alateadlikest eesmärkidest on kogeda selles elus armastust võimalikult kõrgel tasandil. See on ka üks põhjustest, miks siia ellu sünnitakse Kaaludena tagasi. Sinu päikesemärk ehk põhitähtkuju näitab väga palju ära selle, mida sa selles elus kogeda soovid ehk millisele spirituaalsele lepingule sa ise oled enne tagasisündimist alla kirjutanud. Üks põhjustest, miks Kaaludena sünnitakse, on justnimelt see, et kogeda selles elus ehedat, sügavat ja tingimusteta armastust.

Seda armastust ootab Kaalud alateadlikult enda ellu. Ja enne ta rahule ei jää, kui on selle igal erineval tasandil leidnud, soovides seda kogeda intiimsuhtes enda kaaslasega - enda kõige ideaalsema valikuga - kogeda sõpradega sügavat sidet ja idüllilist pereelu. See kõik on tema jaoks väga oluline. Ta on nõus isegi tegema ohverdusi iseenda arvelt, et seda oma ellu saada. Aga seda ei tohiks mitte kunagi ära kasutada, seda teadmist, et ta on nõus väga palju pingutama ja panustama, et suhted toimiksid. Kaalud on siiski see, kes ei soovi suhetes käia ühesuunalisel teel, ta ootab vastutulekut, ühiselt panustamist, koostööd igal tasandil ja seda just suhetes.

Kaalud vajab aega kõige seedimiseks ja analüüsimiseks. Mitte aga üleanalüüsimiseks. Talle tuleb anda aega, et ta suudaks mõista, millisel kohal sa tema elus oled. Selleks ta kasutab neid kogemusi, mis teil on koos olnud. Ära alahinda tema tähelepanelikkust. Ta on väga tähelepanelik, ta lihtsalt ei näita seda välja. Kuna see tuleb tema seest nii automaatselt. Ta salvestab kõike, absoluutselt kõike. Sinu liigutusi, sõnu ja eelkõige tegusid. Sellest lähtuvalt ta mõistab, kes sa selline oled ja milline on teie potentsiaalne side.

Seda teades ei soovita ma mitte kellelgi end teadlikult näidata Kaaludele sellisena, kes sa tegelikult ei ole. Kuna ta saab koheselt aru, kas sa mängid temaga mänge või oled sina ise. Ja mis talle kõige enam meeldib? See, kui sa oled sina ise. Nii on tal lihtsam end sinu elus kaardistada. Mida rohkem on mänge, seda vähem ta viitsib sinusse oma aega panustada.

Kaalud on see, kes naljalt kedagi ei jäta, aktsepteerides seda, et kõik inimesed on erinevad. Aga, kui sa soovid olla tema hea kaaslane, pereliige ja armastav sõber, siis ära jäta ka teda. Ta ei kannata ärakasutajaid, talle meeldib sinuga koos olla igas aspektis. Näiteks teha sinuga koos koduseid töid, visata nalja, kogeda meelelahutust või teha tööd, intiimsuhtes jagada iga mõne hetke tagant romantilisi hetki. Kaalud on üks mitmekülgsemaid tähtkujusid päikesemärkide seas ja tal on erinevaid kogemusi vaja, kuna igavus tapab teda ning üksluisus võrdub tema jaoks igavusega.

Kui sa oled Kaalude esindaja ja soovid enda armastuseõnne aktiveerida ning leida üles õiged inimesed enda elus, eelkõige armastuses, siis soovitan sul kanda Kullisilma kristalli koos Roosa Kvartsiga. Mõlemad kristallid aitavad sul teha suhetes parimaid valikuid. Kullisilm aitab tuvastada nii-öelda õiged inimesed, Roosa Kvarts on ülim tingimusteta armastuse kristall, mis ühendab sind õige partneriga. Sellega, kellega sul on eelmises elus hingedevaheline liit kokku lepitud, et taaselustada seda sidet selles elus. Need kristallid viivad sind temaga selles elus kokku. Kui sa aga oled Kaalud, kes on juba suhtes, siis need kristallid toetavad sind ja sinu kaaslast, tuues teie suhtesse palju armastust ja romantikat.

Tervitan kõiki Kaalusid ja neid, kelle südames on selle päikesemärgi esindaja!

Armastusega

Tene Laul