Taimed on loodud siia planeedile maajumalanna Gaia poolt ravimiteks, kas siis ühel või teisel määral. Mida rohkem sa vaatad taimede poole ning tood neid enda ellu, seda suurem võimalus on sul terveks saada. Meil on võimalik saada tervendust paljudest erinevates taimedest, üheks selliseks taimeks on hibiskus. Soovin siiralt, et sa hakkaksid hibiskuseteed tarbima, sellel on tõeliselt palju imelisi omadusi. Taimedega on võimalik ka erinevaid haigusi ennetada, seega hoolitse enda eest!

1. Ütle vähile head aega ja ära anna sellele mingit võimalust sinu kehas kodu luua

Hibiskus on üks võimekamaid taimi meie planeedil, mis suudab kaitsta keha vabade radikaalide eest, kuna sa saad seda teed juues suures koguses antioksüdante. Mis omakorda hoiavad keha neutraalsena ja tasakaalus. Nii on sul võimalus kaitsta enda keha vähi eest. Kui sa kardad vähki, kahtlustad selle haiguse eksisteerimist või soovid vähki ennetada, siis joo kindlasti hibiskuseteed. Hibiskus on superkangelane taimede seas!


2. Muudab Sind veelgi kaunimaks, tervendades eelkõige Sinu nahka ja juukseid

Hibiskuses on suur antioksündantide ja vitamiinide sisaldus, mis aitavad sul kaunis välja näha. Üks väga suur põhjus, miks ma soovitan hibiskuseteed juua on see, et see hoiab sinu juuksed pehmed. Kui sul probleeme juuste väljalangemisega, siis tuleks lisaks tarvitada tsinki ja c-vitamiini, et kiirendada juuste taastumist. Lisaks soovitan pead pesta nii, et lisad enda šampooni sisse 5-6 tilka Seedripuu eeterlikku õli iga kord, kui juukseid pesed. See aitab juuste kasvu stimuleerida ja pidrudada juuste väljalangemist, mille põhjuseks võib olla ka stress.

Hibiskusetee mõjub suurepäraselt ka nahale, aidates seda kaitsta UV-kiirguse eest. Nii on sul võimalik nautida päikest nii, et sa ei peaks kartma nahavähi või pigmendilaikude teket. Lisaks soovitan kindlasti kasutada Jojobaõli kuivale nahale ja Makadaamiaõli rasusele nahale. Alati saad lisada nende õlide sisse tervendaval eesmärgil ka eeterlikke õlisid, mille toimeained olen ma sinu jaoks iga õli juurde kirja pannud, seletades sulle põhjalikult lahti, milline õli on mille jaoks vajalik. 

3. Suurepärane kaalulangetaja

Hibiskusetee igapäevane tarvitamine aitab kaasa ainevahetusele, rasvade lagundamisele, energia kulutamisele ning on väga suureks toeks kaalulangetamisel. Kui sul on ülekilod, millest on keeruline vabaks saada, siis esmalt tuleb vaadata sul üle enda menüü ja siis lisada sinna ka hibiskusetee. Nopi sealt välja kõik toiduained, mis sulle ei sobi ehk mida süües su enesetunne muutub hiljem kehvaks. Nii lihtne on tegelikult aru saada, mida sinu keha tõrjub, õpi seda rohkem kuulama! Hibiskus aitab ainevahetust kiirendada ja sellele lisab jõudu ka roheline tee. Soovitan sul juua mõlemat teed korraga.

4. Parandab Sinu tuju ja toob tagasi rõõmsameelsuse, kui oled selle ära kaotanud

Hibiskus mõjub suurepäraselt ajukeemiale, aidates ajul normaalselt funktsioneerida. Sa suudad paremini keskenduda, suhelda, mõelda, analüüsida ja palju muud. Eelkõige aitab hibiskus hoida tasakaalus nelja kõige olulisemat heaoluharmooni, nagu näiteks dopamiini, oksitoksiini, endorfiini ja serotoniini. Hibiskusetee aitab lahti saada paksust masendusest või madalast vibratsioonist. Kui tunned, et soovid end rõõmsameelsemaks muuta, siis, palun väga, see võimalus on sul alati olemas. Ühe abilisena kasuta hibiskust, selle kõrvale auruta kodus Iisopi ja Viirukipuu eeterlikku õli koos. 

5. Vabastab kehast mürkaineid ehk teeb Sulle detoxit

Väga oluline on hoida enda tarbimisharjumustes neid tervendajaid, mis suudavad toksiine vabastada. Mida puhtam on sinu organism, seda paremini sa suudad funktsioneerida. Hibiskusetee juhib kehast suurepäraselt välja kõik mürkained, eriti kui tarbida samal ajal ka Moringat või Red Reishi. Nii saad meeletult kiire mürkainete vabastamise, mis mõjub sinu seedimisele ja füüsilisele olemisele hästi. Mida vähem mürkaineid on sinu kehas, seda paremini sa end tunned.

6. Immuunsus saab tugeva kaitse

Ma ei väsi kordamast, et immuunsust tuleb hoida ning selle tugevdamisega tuleb tegeleda igapäevaselt. Mida rohkem taimi on sinu menüüs, seda suurem tõenäosus on olla kaitstud erinevate bakteriaalsete ja viraalsete haiguste eest. Hibiskus puhastab verest mürkained, mille tulemusel saadki tugevama immuunsuse. Hibiskusetee suur antioksüdantide sisaldus on suurepärane kaitse kõikide haiguste vastu, mis on väliskeskkonnast tingitud. Ka vaimsel tasandil on see sulle abiks, aidates stressitaset madalal hoida, mille tulemuseks on tugev immuunsus.


Hoia enda keha ja hinge. Hoolitse enda eest ning tarbi alati seda, mis Sind hästi teenib!

Tene Laul