Kas oled kunagi näinud unes korterit või kortermaju? Kui jah, siis sa oled täiesti õiges kohas. Olen siia kirja pannud selle, mida tähendab korteri unes nägemine. Kas sa tead, et sul tuleb absoluutselt kõik unenäod enda jaoks ilusasti lahti seletada. Selleks, et mõista, mida need tähendavad, olen unenägude tähendused sinu ning kõigi teiste enda kallite jälgijate jaoks kirja pannud. Sa saad spirituaalselt areneda siis, kui tõlgendad need endale ära, see on osa protsessist. Veel enam - sul tuleb kuulda võtta kõike, mida unenäod sulle räägivad. Need ei anta sulle lihtsalt niisama, need on sinu elus põhjusega.

Korter sümboliseerib midagi materiaalset ja maiset. Materiaalset tõusu või siis langust. Võimalusi rahateenimiseks ja külluse suurendamiseks. Aga - siin on şuur aga - kõik hea ning külluslik saabub sinu ellu siis, kui kogu sinu unenägu oli heaendeline. Ükskõik, milline ebameeldiv energia sinu unenäos muudab tähenduse kohe negatiivseks.


Korter, mis oli räämas, korrast ära, vana või isegi väike, sümboliseerib majanduslikku allakäiku, majanduslike probleemide tekkimist ning üleüldist materiaalset või rahalist muret sinu ellu. Kui sa olid sellises korteris, siis sa satud selliste probleemide küüsi. Kui sa tahtsid müüa halvas seisus korterit, siis sa soovid enda murekoorma peagi kellelegi teisele anda, aga sellisel juhul toob see sulle kaasa halva Karma, mida ma kindlasti sulle ei soovi.

Kui sa nägid unes korterit ja see oli mingilgi viisil seotud negatiivsuse, mustuse või ebamugavusega, siis on sul kohe vaja kasutusele võtta Püriit koos Kalkopüriidiga. Miks? Need kaks kristalli kaitsevad sind majanduslike raskuste ja rahaliste probleemide eest. Kui su korteriga seotud unenägu oli negatiivse varjundiga, siis tuleks sul esimese asjana hakata enda küllust suurendama just nende küllusekristallidega. Seda sellepärast, et kristallidega on sul alati võimalus enda majanduslikku seisu energeetiliselt parandada.

Luksuslik, heas korras, uus suur korter sümboliseerib rahalist head õnne, majanduslikku õitsengut, külluse saabumist või hoopis projekti, mis käivitub suurepäraselt. See võib viidata ka suuremale rahalisele sissetulekule, võib-olla ka palgatõusule. Kui nägid sellist unenägu, siis asu koheselt Tiigrisilma kandma, see kristall muudab sinu õnne kahekordseks või isegi suuremaks. Tiigrisilm suurendab ka sinu rahavoolu energiat, andes sulle võimaluse enda majanduslikku olukorda parandada. See kutsub ligi rahaõnne.

Juhul, kui sa soetasid endale korteri või otsisid korterit, mida osta, siis sa otsid võimalust majandusliku olukorra parandamiseks. Kui sa leidsid endale sobiva korteri, mida osta, siis saabub sulle ka teadmine, kuidas enda rahalist olukorda parandada ning see läheb sul õnneks.

Mida rohkem kortereid oli sinu unenäos ja mida parema välimusega need olid, seda suurem rahaline küllus on sinu poole saabumas. Sellise unenäo nägemisel alusta kindlasti koheselt töötegemist, pinguta maksimaalselt ja suuna põhirõhk töösse. See kõik tasub end ära, sinu unenägu andis selge vihje.

Juhul kui sa müüsid unenäos enda korteri ära, siis sa liigud materiaalselt edasi. Sind on ees ootamas potentsiaalne töökoha vahetus või midagi sarnast. Midagi, mis on seatud sinu sissetuleku muutusega.

Kui sa nägid unes maja või erinevaid ruume majas, siis nende kohta olen juba varem kirjutanud kaks erinevat unenägude seletajat, leiad need siit ja siit.

Unenägusid tuleb tõlkida väga täpselt, mis tähendab seda, et ühtegi detaili ei tasuks maha magada. Meenuta kõiki üksikasju ning leia nendele tähendused. Olen kirjutanud unenägude seletajaid aastaid, leiad need siit.


Alati kogu armastusega sulle ja kõikidele teistele enda jälgijatele kirjutades

Tene Laul