Basiilik on üks enimlevinud maitserohelisi, mis on seotud väga paljude erinevate rituaalidega, alates raharituaalidest kuni armastuserituaalideni. Peamine põhjus, miks basiilikut väga palju kasutatakse, on see, et seda on lihtne kasvatada ja see ei vaja erilisi kasvutingimusi. Teadaolevalt on basiilikut kasvatatud meditsiinilistel põhjustel üle 3000 aasta ja tuhandeid aastaid rituaalide teostamiseks. Basiilik on hinnatud taim ka minu retseptides ja söögilaual, kuna sellel on äärmiselt palju võimsaid omadusi. Kõige parem on aga see, et basiiliku kodus kasvatamine loob sinu koju omamoodi jõu ja energia.


1. OSKUS TUUA MAJJA KÜLLUST

Külluseenergiaid suurendab su kodus see, kui sa kasvatad basiilikut seemnest, kuni sa selle ära tarbid. Basiiliku idanema panemine aitab vabastada selles olevad külluslikud võimed ja see aitab külluslikke energiaid suurendada. Hiljem võid selle söögitegemisel ära tarbida.

2. KODUS KASVAV BASIILIK ON VÕIMSAM VITAMIINIANDJA

Kui inimene kasvatab taime iseendale, siis ta annab sellele juurde oma väge. Taimed tajuvad armastust ja armastavad hoolitsust. Kui sa seda teed, siis taim kasvab võimsam ja vitamiinirohkem. Basiilikus on palju tervislikke omadusi, mis annab ka suure põhjuse seda tarbida:

- Leevendab aknet
- Teravdab ja ergutab mälu
- Leevendab erinevaid neerudega seotud probleeme
- Tasakaalustab emotsioone
- Aitab seenhaigustel taanduda
- Kiirendab ainevahetust
- Basiiliku söömisel annad sa endale võimsa
kaitse-, armastuse ligitõmbamise energia ja külluseenergia
- Tõstab libiidot, energiat ja teotahet
- Taastab, noorendab ja tervendab nahka
- Tasakaalustab veresuhkrut
jne.

3. BASIILIK KUI ARMASTUSE EDENDAJA

Basiilikul on armastusega seotud omadusi ja mõju nii inimese kui ka keskkonna üle. Kui soovid basiilikust armastuseenergiat saada ja armastad ka kristalliteraapiat, siis ma jagan sinuga ühte head nippi. Kui sa paned basiilikuseemned potti, et need hakkaksid kasvama, siis soovitan sul lisada mulla sisse, otse seemnete alla, üks tükk Roosat Kvartsi, olgu see siis poleeritud või lihvimata kristall. Roosa Kvarts aitab basiilikule armastuseenergiat  lisada. Seda taime võib kasutada toidu sees või hoida kodus, mõlemat pidi aitab see armastusel majja tulla või sinul endal armastavamaks muutuda. Sedasama Roosat Kvartsi võid teinekordki kasutada basiiliku või mõne teise taime istutamisel. Igal kastmise korral annab Roosa Kvarts taimele oma energiat edasi.

Lisa Basiiliku eeterlikku õli õlilampi või difuuserisse ning auruta seda enda kodus, et suurendada enda ümber olevaid armastuseenergiaid. Samamoodi mõjub sinu armastuseenergiatele Basiilikuküünla põletamine. 


4. BASIILIK KÜLLUSEKRISTALLIDEGA

Kui paned basiilikuseemned potti, siis lisa sinna mulla sisse Sammalahhaati või Dendriitahhaati selleks, et basiilik tooks majja küllust ja avaks sinu sees külluseenergiad. Neid kristalle võib samal eesmärgil kasutada hiljem uuesti. Nii Sammalahhaat kui ka Dendriitahhaat on seotud külluse suurendamisega ja need töötavad kõige paremini koos mõne taimega.

Nende kristallidega kasvatatud basiilikulehti saab kasutada külluse-, edu-, äri- või soovide täitumise rituaalides, kuna nendes on olemas konkreetne vägi. Töötab kümneid kordi paremini, kui tavaline poest ostetud basiilik või ilma väeta basiilik.

Kui sa tunned, et materiaalne õnn on sinu elust ära kadunud ja sa soovid seda taastada, siis pane enda kodus suitsema üks Basiilikuviiruk. Tegemist on küllusetaimega, mida on mõistlik põletada ajal, mil soovid külluseõnne suurendada. Ole ka ise selle suitsu lähedal, et see saaks parandada sinu Aura külluseenergiaid ja neid sinna sisestada. 

Basiilikuviirukit võid põletada küllusekristallide kõrval, kuna Basiilikuviiruk aitab neid kristalle puhastada ja aktiveerida. Tee seda kindlasti ajal, mil soovid, et need kristallid hakkaksid sinu heaolu jaoks väga intensiivselt tööle. Kindlasti põleta Basiilikuviirukit ajal, mil kosmilised energiad soodustavad küllusenergia kasvu ja enesetervendamist.

5. SUHETE PARANDAJA, ABIELU EDENDAJA JA ROMANTIKA LOOJA

Basiilik on aegade algusest peale olnud armastusetaim, kuna sellel on oskus äratada tundeid, muuta heas mõttes emotsionaalseks, tuua esile romantikat ja võimendada ükskõik millist armastavat tunnet. Peale selle aitab basiilik tervendada inimese Südametšakrat. Kui Südametšakra on terve, aitab basiilik tuua su ellu armastust. Basiilikut saab kasutada ka mehe-naise omavahelise suhte paremaks muutmisel. Kasvata basiilikut, et see suurendaks sinu kodus armastavamaid energiaid ja lisa seda roogade sisse, et selle armastavad omadused jõuaksid sinuni.

Basiilikulehtedega puhastatakse ka armastusekristalle. Selleks nopitakse lehed ja asetatakse armastusekristallide peale ning hoitakse neid seal kolm ööpäeva. Seejärel visatakse basiilikulehed minema, kuna need on eemaldanud negatiivse energia, mille kristallid on majast ja sinu seest välja võtnud.

6. KAITSEB MAJA EBAÕNNE EEST

Kui basiilikutaim on sinu kodus ükskõik millisel põhjusel, ja sellel lastakse kasvada, siis see aitab majast hoida eemal ebaõnneenergiat, mis on seotud külluse ja armastusega. Seega on see mitmekülgne kodu kaitsja, tervendaja ja abiline. Kõige parem, kui basiilikutaim saab olla akna juures või õues võimalikult lähedale maja uksele/aknale, sest Feng Shui järgi lasevad aknad ja uksed meie koju ebaõnneenergiat. Basiilikutaim aitab selle allikasse tagasi saata, kui see on perekonna poole saadetud.

Alati telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul