Nägid unes parkimist, eks ole? Oled täiesti õiges kohas, mulle meeldib sulle unenägusid seletada. Ma naudin neid vägevalt ja veelgi õnnelikumaks muudab mind see, kui ma saan enda kirega spirituaalsetele teemadel teemadel rääkimise ja kirjutamise vastu kellelegi kasuks olla. Aga, mida tähendab unes parkimine?

Parkla sümboliseerib kuskile jõudmist, sinu sihtpunkti. Kui nägid unes, et sa parkisid, siis tähendab see punktist A punkti B jõudmist. Kui nägid lihtsalt parklat, ilma, et sa oleksid sinna mõne sõiduvahendi parkinud, siis see tähendab millegi algust.

Parkimine viitab sinu unenäos sellele, et sa oled iseendas või puht füüsiliselt kusagile jõudnud. See võib olla nii mentaalsel kui ka füüsilisel tasandil.

Näiteks võib see tähendada seda, et oled jõudnud mingisuguse järelduseni või jõudnud lõpuks hoopis sellisesse punkti enda elus, kuhu soovisid jõuda. (Negatiivse unenäo puhul siis kahjuks mitte sinna, kuhu sa eeldasid, et jõudsid.)

Kui parkla oli kitsas ja sa vaevu mahtusid sinna, siis jõudsid kuskile justkui nibin-nabin kohale või jõudis mingisugune teadmine sinuni viimasel hetkel, intuitsioon sekkus näiteks millessegi õigeaegselt.

Kui sa said ilusti ära pargitud, siis saavutad selle, mille endale eesmärgiks seadsid. Kui keegi assisteeris sind parkimisega või sinu juures oli teisi inimesi, siis ei ole sa sellel teekonnal üksinda. Ükskõik, millest parkimine sinu unenäos rääkis, tegemist on soovi/eesmärgi täitumisega, kus keegi või lausa mitmed inimesed on sind assisteerinud või sulle toeks olnud.

Ükskõik, milline probleem parkimisega viitab raskustele sellel teekonnal ehk punktis A punkti B jõudmisel.

Kui sina juhtisid sõidukit, millega pargiti, siis juhid sina seda situatsiooni. See, milleni jõuad, on sinu isiklik eesmärk/saavutus. Kui sa olid kõrvalistuja rollis või kaassõitja, siis oled osaline kellegi teise missioonil või plaanis.

Lisaks on sul vaja ära selgitada, millega sa unes parkisid, kuna kõikidel erinevatel sõiduvahenditel on olemas oma tähendus. Loomulikult sümboliseerivad kõik sõiduvahendid liikumist ja kusagile jõudmist, aga küsimus on siinkohal kuidas ja kuhu? Kõik need detailid viitavad täpsemale tähendusele.

Minu kirjutaud unenägude seletajate hulgast leiad näiteks auto, bussi, rongi, lennuki ja jalgratta tähenduse. Loe kindlasti ka neid unenägude seletajaid, et enda unenäost veelgi paremini aru saada.

Kui soovid unenägusid rohkem näha ja neid mõista, siis ma soovitan sul hoida enda magamistoas Galaksiidi kristalli. Tegemist on ühega unenägude seletamise kristallidest. Tee näiteks nii, et kui näed mõnda unenägu ja tõlgid selle minu kirjutatud unenägude seletaja abil ära, siis lisa unenäokristallidele alati juurde üks unenägude seletamise kristallidest. Olen kõikides unenägude seletajates unenäokristallid välja toonud. Saad need kõik aja jooksul üles noppida ja siis lisandub nende näol sinu ellu ka eriline isiklik väärtus.