Hambapasta sümboliseerib puhastust, uut algust, milleski selgusele jõudmist, suu puhtaks rääkimist või millenigi jõudmist. Hambapasta unes nägemine on heaendeline, kui sa ise tundsid end selles unenäos suurepäraselt ja kõik ümberringi toimuv oli positiivse energiaga. Hambapasta unes nägemine sümboliseerib ja omab automaatselt vastupidist energiat ja tähendust, kui unenäo puhul oli tegemist negatiivsete emotsioonide ja tegevustega.

Hambapastat unes nähes võid sa olla kindel, et midagi saab sinu jaoks selgeks. Kui sa pesid ise enda hambaid hambapastaga, siis jõuad millenigi, näiteks järelduseni, läbi analüüsimise või hoopis läbi intuitiivse taju.

Unenägu, kus keegi teine pesi hambapastaga hambaid tähendab seda, et tema saab sinu suhtes selgema pildi või jõuab keegi sinu suhtes selguseni.

Hammaste pesemine hambapastaga võib viidata ka sellele, et midagi räägitakse välja, selgitatakse, arutletakse ja jagatakse. Kui sina pesid hambaid, siis võid sina ise olla see, kes teema tõstatab, kui keegi teine, siis tema või hoopis keegi kolmas. Teise inimese unes nägemine ei tähena alati seda, et tema on selle kõigega seotud. Me näeme unes inimesi, kes meenutavad teatud energiat või teatud tüüpi inimest.

Kui sa hoidsid lihtsalt hambapastat enda käes, siis see viitab tulevikule ja sellele, et sa jõuad peagi millenigi. Kui keegi teine hoidis seda enda käes ja näiteks ka näitas sulle hambapastat, siis võid peagi kokku puutuda olukorraga, kus sulle räägitakse välja tõde - see, mida teine inimene sinu vastu tunneb või sinust arvab. Seda, mida sulle räägitakse ja kuhu see kõik jõuab, selgitab sulle ülejäänud unenäos toimunu.

Kui sa nägid unes hambaid, siis selle tähenduse kohta saad lugeda SIIT.