Juba 2021. aasta lõpus hakkasin ma artiklites ja teiega erasessioonidel kohtudes rääkima sellest, et 2022 tuleb armastuseaasta - eelkõige tingimusteta armastuse aasta. 2021. aastal rääkisin teile, et nende jaoks, kes lagundasid enda vanu energiakihte juba eelmisel aastal, on 2022. aasta ülimalt hea armastuseaasta. Kui sa oled endaga korralikult spirituaalset tööd teinud, siis see on sinu armastuseõnne aasta, ei ole vahet, kas oled vallaline või suhtes!

Hoolimata olukorrast, mis maailmas aset leiab (mõtlen seda segadust, hirmu ja paanikat, mida kangesti ning väga edukalt inimestesse sisestatakse), on tegemist siiski väga potentsiaalirohke aastaga nii isiklikul kui ka globaalsel tasandil.

Näiteks kui vaatame, mida sõda meile õpetama tuli, siis on see tingimusteta armastus, sest teisiti ei ole võimalik sõjast pääseda ega selle hirmuvalitsust lõpetada. Inimesed, kes astuvad teiste inimeste eest ja kaitseks välja praktiseerivad tingimusteta armastust ja vastutasuks on neile isiklik armastuseõnn. Hakake juba seetõttu kiiremini ja kiiremini tegutsema! Pange gaas põhja ja külvake armastuseenergiat igale poole kuhu lähete ja kuhu astute ning hingake seda välja. Armastusest ei ole kunagi küllalt! Seda kulub, seda on vaja!

Kui sa oled alates 2021. aastast käinud läbi isikliku põrgutule, milleks ma nimetan seda, et sa oled lagundanud endas vanu kihte, tervendanud-vabastanud-parandanud vanu suhteid, siis on see kõik õpetanud sulle tingimusteta armastust.

Kui sa oled ennast ise alateadlikult või vabast tahtest sättinud ohvrirolli ja näed, et kõik on sinu vastu või konkreetne inimene on sinu vastu, siis see ei ole kaugeltki see, kuidas sa enda elu korda saad. Ma olen alati enda lugeja vastu aus. Kui sa oled sellise suhtumisega, siis ei lõika sa ilmselgelt sellest aastast head õnne. Sa kas külvad armastust ja saad vastu armastust või ei tee selleks midagi ning näed aasta lõpuks hoopis teisi inimesi enda õnne leidmas. Kui sa vähegi tunned, et oled sättinud end ohvrirolli, siis tõuse püsti - miks sa teed endale liiga? Ära tee liiga endale ja eelkõige ka teistele inimestele. Naerata, tantsi, külva armastuseenergiat igale poole, kuhu sa astud.

Arbuusturmaliin on ülim armastusekristall, mis viib sind sellel aastal kokku sinu hingesugulase või kaksikleegiga. Kui sa soovid universumi armastuseenergiast osa saada, siis kanna kristalle, mis aktiveerivad kõrgema Südametšakra energiat ehk Tüümusetšakrat.

Lisaks Arbuusturmaliinile suudavad seda teha ka Larimar, Rodokrosiit ja Serafiniit. Kõik need kristallid on ekstra tugevad armastuseõnne kanaldajad. Mõtle ise, mis vägi kristallides on, ära kunagi alahinda nende jõudu. Mina kohtlen igat kristalli austuse, hoole ja armastusega, kuna need aitavad mul endal ja ka sul saavutada selles elus midagi imelist. Pühenda end sellel aastal armastusekristallide kandmisele, kui soovid sel aastal ise isiklikul tasandil armastust tunda. Ja kui sa neid kannad, siis külvad ka teistesse seda energiat, mis mõjub kollektiivselt ekstra hästi.

2022 on Armastuseaasta suure algustähega ja kõik hakkab eskaleeruma alates 16. maist, mil on samaaegselt Täiskuu ja Kuuvarjutus

Sellel ajal on ülimalt kasulik teha endale armastusetaimedega energeetiline puhastus. Mina sinu asemel kasutaksin sellel ajal ylang ylangi eeterlikku õli koos sidrunheina ja fenneliga. Need deaktiveerivad negatiivse suhtumise ja aktiveerivad selle asemel tingimusteta armastuse. Auruta neid õlilambis, kanna armastusekristalle ja külva armastust igale poole.

Kui sa soovid panustada universumi heaolusse, meie maailma kaitsmisesse ja tervenemisse, siis tuleb sul eelkõige ennast korda saada - liikuda armastuseenergiasse.

Armastus toidab armastust, tühjus tühjust. Seega, valik on sinu, selles maailmas eksisteerib alati vaba tahe. Ole nii armas ja vali armastus, mitte tühjus.

Ma tean, et väga-väga-väga paljudel inimestel on sellel aastal ekstra raske, aga ma ju ütlesin teile, et see aasta kasvatab teid kõiki tugevateks inimesteks. Rääkisin seda juba aasta alguses, et igaühes on miski, mis on ekstra ebaterve ja sinna saabub sellel aastal see magus löök. Ja miks? Mitte selleks, et sind karistada, universum ei karista sind mitte kunagi, ära alahinda universumi energiat. See töötab alati sinu kasuks, mitte kahjuks, vaid sina ise võid enda kahjuks tööd teha. Seega vali enda suhtumist, vali alati kõrgeim suhtumine - armastus!

See koht, mida sul on sellel aastal ekstra raske ära lahendada, on sinu pilet 5D tingimusteta armastusse. Kas sa tead näiteks seda, et 5D võrdub ülim armastus. Ma olen reaalselt terve see aasta rääkinud 3D- ja 5D-maailmast, valmistanud teid spirituaalselt ette selleks, mis meie maailmas toimuma hakkab. Maailm ei muutu enam mitte kunagi tagasi selliseks nagu see on olnud. See muutub palju autentsemaks, aga selleks, et sinnapoole liikuda, ka tingimusteta armastusse liikuda, tuleb sul variseda kokku seal, kus sa oled iseendale ja teistele mürgine. Ja kui sul ongi olnud kokku kukkumisi, siis mine vaata peeglisse - see on sinu negatiivne energia, mis soovib sinu seest välja libiseda - sinu selle ja võib-olla ka eelmiste elude negatiivne pagas.

Ma kuulutan ette seda, et maailmalõpp ongi 2022. aastal ja uue maailma algus samuti, aga seda spirituaalsel, väga hingelisel tasandil. Kui sa suudad end püsti ajada, muuta enda isiksust paremaks ja aina paremaks, siis vaatad sa 2023. aastal tagasi 2022. aastale ja ütled iseendale: "Oeh, see oli seda kõike väärt! See oli tõesti seda väärt! Ma küll ei uskunud, et minu eluga saab midagi ilusat juhtuda, aga see juhtus!" See kehtib sulle vaid siis, kui sa võtad end kokku, tõused diivanilt püsti ja hakkad elama. Hakkad hingama armastusest, mitte vihast, vimmast, agooniast, paranoiast või ükskõik millisest madalast energiast. Seega, teades nüüd seda kõike, on mul küsimus sulle: "Kas sa tuled minuga kaasa? Kas läheme tantsime elule vastu ja võtame kõigest heast, millest võimalik, maksimumi ja jätame enda egod seinale nagisse rippu tolmu koguma ja võib-olla viskame need ühel hetkel puhastustulle? Kui sa ütled mulle jah, siis ma ootan sind järgi - tantsides, lauldes, maalides, õnnelikuna nagu ma olen.

2022. aasta on ülimalt potentsiaalirohke neile, kes on vallalised.

Armastus on ukse taga, tee lihtsalt armastusevärav lahti. Aga sa saad selle võtme siis, kui sa jätad selle egoenergia sinna nagisse rippuma või viskadki selle lõkkesse, nagu murdunud, maha jäetud puutükid metsa all, kui puhastatakse metsaalust, et uus eluenergia saaks õitsema asuda.

Seega, jällegi küsimus sulle? Kas sa soovid armastust? Ja seejärel järgmine küsimus - kui väga sa seda soovid? Mitte vajad, vaid soovid, need on kaks täiesti erinevat energiat. Ja kui sa ütled mulle suure selge ja ilusa naeratusega: "JAH, TENE! Ma soovin seda! Ma olen selleks valmis!" siis nii ongi, sammume koos 2022. aasta armastuseenergiasse.

Selleks, et saavutada see, mida universumil on sellel aastal sulle ja teistele inimestele üle maailma pakkuda, mine vaata peeglisse. Küsi iseenda käest, mis ei sobi kohe üldse sinu energiasse? Mõtlen selle all iseloomujooni, tegusid, harjumusi. Palun sul analüüsida, kus on sinu ebaterved kohad. Tegelikult tead sa neid väga hästi, sul pole mõtet iseendale valetada. Kui leiad need üles, siis pane endale paika plaan need endas ära tervendada - kodeeri enda mõistus ja käitumine ümber. Mida kiiremini sa seda teed, seda kiiremini saabub sinu ellu ka tulemus. Nagu ma ütlesin - lähme tantsime läbi elu, lähme laulame läbi elu! Mina ei soovi sinuga agoonias diivanil istuda, soovin sind välja tirida ja panna sind liikuma igal tasandil, kus sa vähegi seisad!

Alusta sellest, et peale minu siinsete mõtete lugemist haara kõik armastusekristallid, uued ja juba olemasolevad, puhasta need vaniljeviirukiga, lae neid kuu- või päikesevalguses ning asu neid kandma. Tegutse kohe, kuna aeg tiksub, tiksub, tiksub ja veelkord tiksub.

Kogu armastusega!

Tene Laul