Tähtkujude tõlkimine on minu jaoks alati ääretult põnev olnud. Veelgi põnevam ja inspireerivam on see, kui ma saan enda teadmistega kedagi spirituaalselt rikastada ja rõõmustada või kellegi maailma paremaks muuta - selle eest olen ma äärmiselt-äärmiselt tänulik! Võtame näiteks ette Kalad. Võin kõikidest tähtkujudest rääkima jäädagi ja ilmselt ma jäängi teile enda mõtteid kirja panema, kuna astroloogiasse ja ülejäänud spirituaalsesse maailma võib sukelduma jäädagi ning sealt põnevust pinnale tuua on müstiliselt huvitav! Seega räägin ma teile täna Kaladest, teinepäev juba kellestki teisest.

Kalad on kaheteistkümnest tähtkujust viimane ehk tema lõpetab oma võlu, müstitsismi ja spirituaalse energiaga Päikesemärkide ringi. Kalade loomus on teiste jaoks veidi arusaamatu ehk tema tuttavad, lähedased ja kõik teised, kes temaga kokku puutuvad, ei saa täit pilti ega mõista päris täpselt, kes see Kalad on. Miks? Kuna Kalade tähtkuju esindaja iseloomus on nii palju mitmekülgsust ja näitajaid, mis toovad teatud iseloomujooned välja või suunavad need pinna alla peitu.

1. IGAS MÕTTES EMOTSIONAALSUSE TIPPTASE

Kaladele on omane näidata enda iseloomujooni välja vastavalt seltskonnale, aga ta ei tee seda mitte kunagi teadlikult. Tal on peal justkui automaatpiloot, mis määrab ära selle, kuidas ta ennast väljendab. Ta ei ole kindlasti see, kes ise valiks, mida ta teeb ja kuidas tegutseb. Kõik juhtub nii spontaanselt, et vahel võiks selles Kalakeses ka olla oskust analüüsida seda, mida ja kuidas ta teeb. Aga ta ei saa - spontaanne käitumine, rääkimine, olemine - see ongi tema! Seega ärge oodake Kaladelt seda, et ta suudaks kontrollida enda õnnetunnet, kui ta on õnnelik. Ja mina ütleksin selle peale, et milleks üldse sellist asja kontrollida, eks ole? Las ta siis olla nii õnnelik kui ta vähegi on - see on see positiivne külg Kalades, seesama eufooriline eneseväljendamine, lakkamatu naer hea nalja üle, koera või kassiga põrandale pikali viskamine, kui on armas hetk või hoopis hullupööra vihastamine, kui keegi on teinud kellelegi midagi halba. Kalades on kõik olemas, seda, milline ta on, juhib sündmus, teised inimesed, keskkond, tervislik seisund või ükskõik, mis muu. Ta ei ole kunagi üks ja seesama ning see ongi minu meelest Kalade puhul ülimalt põnev!

2. TOHUTU MITMEKÜLGSUS, ISEENDAGA RAHUS ja LOOMULIK EDASI LIIKUMINE 

Ma hindan Kalades nende mitmekülgsust. Võtan kasvõi näiteks need Kalakesed, kes mind ümbritsevad - nad kõik on ettearvamatult vägevad. Ühel hetkel kaob Kalad ära justkui ookeani vetesse ja siis järsku ilmub ta välja, nagu ei olekski vahepeal kuu või kaks mööda läinud. Täpselt sellised Kalakesed ongi. Nad liiguvad selles suunas, kuhu tuul parasjagu veed viib.

Kalade puhul ei tasuks üldse isiklikult võtta ega pahaks panna, kui sa ei ole teda pikalt näinud. Ta ei tee seda üldiselt selleks, et sind riivata, asi ei olegi ilmselgelt kunagi sinus olnud. Kaladel on vaja omaette olemise aega selleks, et sotsialiseeruda 100%-liselt. Kalad on ülisotsiaalsed inimesed, kellel on vaja enda maandamiseks üksinda olemise aega. See ei tähenda seda, et Kalad on üksik või ta armastab üksildust, kaugeltki mitte! Kalad on need, kes suudavad endaga koos aja veetmisest maksimumi võtta.

Kalade jaoks on tema enda aeg ülimalt väärtuslik. Kui teised tähtkuju esindajad võivad arvata ja mõelda, et kui Kalad liigub eemale, siis on tal midagi viga, aga see on täiesti vale ja ma usun, et iga Kalade esindaja, kes on minu lugeja, nõustub sellega. Te teate ise ka, kui väga teile meeldib üksinda maja koristada, trenni teha, nautida parimat muusikat, eksperimenteerida toidukunstiga või ükskõik, mille loomingulise, spirituaalse või meelelahutuslikuga. Kaladel ei ole kunagi igav, tema mõistus loob uusi ja uusi põnevaid väljakutseid, mille poole liikuda. Tasakaalus Kalade esindaja on üks aktiivsemaid loomingu loojaid ja seda enam siis, kui ta iseenda seltsis aega veedab.

Seega, kui teised võivad arvata, et Kaladel on midagi viga, sest ta on seltskonnast korra eemaldunud, siis tegelikult toimub Kalade sees üks suur mediteeriv pidu, kus ta loob, kujundab tulevikku, unistab põnevatest hinge tervendavatest kogemustest ning mõtleb kõige ilusa peale, mis on tema elus olnud. Nende hetkede peale heade sõpradega, reiside peale, kus ta käinud on ja loomulikult ka sellele, kuidas enda kodu veelgi mugavamaks ning hubasemaks muuta.

3. ROMANTILINE, SUURTE UNISTUSTEGA ja TEISTELE PÜHENDUV

Romantika ei kehti ainult nende Kalade puhul, kes on naised, ka Kalade mehed on hinges väga romantilised, aga nad ei näita seda koduustest kaugemale. Seega teavad Kalade meeste kaaslased täpselt, et nendel on kodus romantik.

Tegemist on tähtkuju esindajaga, kes armastab eksperimenteerida, kuna ta on juba eelmistest eludest väga hästi ära õppinud, et elu on kogemiseks, mitte tuulde laskmiseks. Igal Kalade esindajal on oma suur unistus, mille poole püüeldakse ja millest naljalt lahti ei lasta. Kuna Kalad on väga mitmekülgsed, siis on igal selle tähemärgi esindajal erinev unistus - Kalad võib töötada baarmenina, ehitussektoris, meditsiinis, poliitikas, muusikatööstuses või kus iganes. Kindel on aga see, et ükskõik, mida Kalad ka ei tee, tal on alati ees kõrge unistus, milleni ta pürgib. Näiteks, kui ta töötab haiglas õena, siis soovib ta saada parimaks õeks, aga mitte egotasandil, vaid seetõttu, et ta armastab oma tööd ja inimesi aidata. Samas, kui Kalad töötab poemüüjana, siis võib tema unistus olla parim müüja kogu poes, aga mitte selleks, et enda sooviga teistele liiga teha, vaid selleks, et inspireerida ka teisi endast parimat andma.

Kalad ei ole egoist, kui ta on iseendas tasakaalus. Sellisel juhul on tegemist tähtkuju esindajaga, kes on teiste keskel üdini neutraalne, ta ei soovi olla kellestki peajagu üle ega parem või midagi säärast. Vastupidi, Kalad soovib enda ümber koostööd, partnerlust, headust, loomingulisust, armastust ja kõike muud head. Seetõttu soovibki ta olla hea kõiges, mida ta ette võtab, et jagada seda teistega, selleks, et teistel oleks hea olla. See muudab ka Kalade enda tuju heaks ja rõõmsaks. Kuna ta on energiatundlik, siis on tema jaoks parim teraapia see, kui tema pereliikmed, sõbrad ja kolleegid on õnnelikud.

Seetõttu kiirgabki Kaladest välja headust ja lahkust, see tuleb nende seest automaatselt. See on esimene reaktsioon, mille sa Kaladelt saad, kui lähened talle siiralt. Ta võtab sind omaks, kui sa oled hingelt siiras, ta liigub sinust eemale, kui sa äratad temas kahtlust. Näiteks, kui Kaladega ollakse ebaviisakad, siis on nende esimene reaktsioon selline: "Oi, miks sa siis nüüd nii käitusid? Kõik oli ju imeline!" Ja siis Kalad ootab, kas teine pool sai ise aru, et ta on ebaviisakalt käitunud või mitte. Kui sai aru, siis liigub Kalad kohe sellelt imeliselt tasandilt edasi, aga kui mitte ja õhus on ikka ebamugav energia, siis tõmbab Kalad endasse ja ei ava end sulle, kuna sa ei ole temaga heast tahtest.

4. LOOMULIK VAJADUS TEISI AIDATA 

Kaladel on oma loomuses kõiki aidata, nende sees on olemas ema- või isainstinkt, nii nagu kõikidel vee-elemendi esindajatel, ka Vähil ja Skorpionil, aga kõigil kolmel tuleb see siiski erinevalt välja. Neid juhtivaks elemendiks on vesi, aga nad on siiski kõik omamoodi tegelased!

Instinkt, mis temas välja lööb on tervendajakülg. Kaladesse on juba eelmiste elude kaudu sisse kodeeritud see, et neil on siin maailmas vaja aidata teistel eksisteerida. See on missioon, mida on võimatu välja lülitada ja seda ei peagi tegema, kuna igal pool on alati abivajajaid, nõrgemaid samuti. Situatsioon ei pea muutuma isegi äärmiselt kurvaks, et Kalad appi tõttaks - ta võib sind aidata ükskõik, millega, kui sul on abi vaja. Ta hakkab kohe kaasa mõtlema, et kuidas ja mida saaks ära teha, ta ei ole kindlasti see, kes ignoreeriks sind, kui sul on abi vaja. Ta on kohe olemas, telefonikõne kaugusel või ukse taga kohe, kui sa talle vähegi märku annad! Ta ei ole see, kes ütleb teisele ei. Ja kui seda teeb, siis peab selleks ikka põhjus ka olema. Seega võin öelda neile, kellel on Kaladest kaaslane, pereliige või sõber, et ta on sinu kõrval väärtuslik, hoia teda enda elus armastusega!

ÕNNEKRISTALLID JA MÜSTITSISM TEMA ÜMBER 

Kalade õnnekristallideks on Lasuriit ja Püriit. Mõlemad kristallid toovad Kalade tähtkuju esindajale tugevat kaitset, eriti energiakaitset, aitavad juhtida õigele teele, tervendada Auravälja ja blokeerida negatiivse energia endasse võtmise. Kalade esindaja soovib alati olla huumoris ja rõõmsameelne, seda saavadki Lasuriit ja Püriit ühekorraga tuua. Lasuriidi puhul on näiteks tegemist kristalliga, mis aktiveerib Kalades jõu teisi aidata ilma ennast kurnamata ja Püriidi kristallis on selline energia, mis toetab Kalade oskust olla alati positiivne, julge, tugev, enesekindel ja külluslik. Kuna tegemist on ühe tugevaima küllusekristalliga, siis on võimalik Püriidiga aktiveerida näiteks tööalane hea õnn, majanduslik ja ka loominguline õitseng, mis on alati hinnatud, kuna loominguline õitseng ongi see, mis teeb hinge rõõmsaks. Maisus on vaid vahend, aga looming on eluenergia. Seega soovitan kõikidel Kalakestel kanda nii Lasuriiti kui ka Püriiti - need teevad ja toovad teile vaid head!

Austage Kalade müstitsismi, kõikidel Kaladel on ümber nagu maagiakuma, aga see on kõikidel erinev, sest nad on mitmekülgsed. Kalad koosnevad 11 erinevast energiast - midagi igast tähtkujust ja seega ongi neil kokku kombineeritult 12 eri külge. Sa näed teda täpselt sellisena, millises seisus sa ise oled. Kui sa oled õnnelik, siis on Kalad sinu kõrval õnnelik, kui sa oled kurb, siis on ka tema sinu pärast kurb, kui sa oled julge, siis ta on sinu kõrval veel julgem! Kalasid mõjutab see energia, millega nad kokku puutuvad ja seetõttu on nad suurepärased sõbrad, kaaslased ja pereliikmed neile, kes neid tõeliselt armastavad. Sellisel juhul saab olla suhtes vaid õnn, rõõm, naeratus, tants ja eluenergia.

Kalad, kuna te olete tundlikud, siis pühenduge enda ümber alati nendele inimestele, kes tõstavad teid emotsionaalselt ja vaimselt õhku kasvõi mitte midagi tehes, kasvõi ainult kohalolekuga. Siis te leiategi üles enda suurima õnne, milleks on elu nautimine!

Tervitan selle artikliga kõiki Kalasid ja neid, kes lugesid seda artiklit enda pereliikme või mõne teise lähedase tõttu!

Armastusega

Tene Laul