Parfüümi unes nägemine on tohutult heaendeline, eriti siis, kui kogu unenägu on sinu alateadvuse ja intuitsiooni poolt positiivsel noodil üles ehitatud. Mina kirjutan ja selgitan sulle lahti parfüümi positiivsed omadused, millest see sulle unes rääkima tuli, AGA, kui sinu unenägu oli hirmuäratav või ükskõik, millisel viisil negatiivne, siis tõlgi unenägu nii, et selle tähendus on vastupidine. Suure tõenäosusega nägid sa parfüümi aga positiivse alatooniga unenäos, sest nii ilmutab see end unenägudes ikkagi tihedamini.

Parfüümi unes nägemine võib ette kuulutada väga head aega armastuse tasandil - suhted lähevad õitsema või hakkab mõni konkreetne suhe sinu elus õitsema!

Kui keegi kinkis sulle unes parfüümi, siis see viitab armastuse avaldamisele, enda tunnete väljendamisele või nende sõnadesse seadmisele.

Mida luksuslikum ja parema lõhnaga oli parfüüm (kui sa tundsid unes lõhna või tajusid seda, sest ka sellist asja võib juhtuda ja see on ekstra hea tähendusega), siis seda suuremad on tunded, mida teine inimene sinu vastu tunneb.

Kui sa soetasid endale ise parfüümi või kinkisid selle kellelegi teisele, siis see unenägu viitab ikkagi sinu enda tunnetele tema või millegi/kellegi vastu.

Juhul, kui parfüüm ei sobinud sulle seal unenäos mitte kuidagi, siis võib see viidata tunnetele, millele ei vastata. Kas siis sina ei vasta teise inimese tunnetele või tema ei vasta sinu omadele.

Parfüümipudeli välimus on samuti oluline. Mida uhkem, suurem ja elegantsem see oli, seda suuremat armastuseõnne see ette kuulutab!

Unenägude selgemaks nägemiseks soovitan sul kindlasti hoida enda magamistoas unenäopüüdjat. Juba seetõttu, et see aitab ära hoida luupainajaid ja soosib prohvetlike unenägude nägemist.