Klassikaline muusika on tõeline pärand, mida tasub hinnata ja austada. Muusika on eluenergia allikas, kui see on tehtud kogu hinge ja armastusega. Artistid, geeniused, kes armastavad muusikat, nad kõik kanaldavad muusikasse energiat ja seetõttu tervendavad armastusega tehtud lood ja palad hinge, kujundavad, õpetavad ja suunavad seda. See, kuidas see kuulajale ja nautijale mõjub, sõltub loomulikult artisti enda loomingu väest.

Klassikaline muusika näiteks tervendab hinge mitmel tasandil ja seda saab kasutada hingeteraapia tegemiseks. Näiteks on paljud minu artiklid kirjutatud klassikalise muusika saatel. Panen Mozarti mängima, viirukid tuppa suitsema, istun kristallide keskel ja panen kirja kõik, mida tunnen, et soovin teile edastada.

Klassikalise muusika kuulamine viib meeled meditatiivsesse seisundisse, lõõgastab ja loob rahutunde, mille saatel on puhas nauding teile kirjutada.

Kuula meditatsiooni ajal klassikalist muusikat ja siis sa mõistad väga hästi, millest ma räägin. See on tõeline hingeteraapia - nautida head energiat koos kvaliteetse muusikaga.

Näiteks kõlavad selle artikli kirjutamise taustal Mozarti palad - üks parem, kui teine.

Tuleme aga selle juurde, miks klassikalist muusikat kuulata, miks teha seda spirituaalsel eesmärgil ja kuidas võib see sind isiklikult väga palju aidata. Selgitan sulle! Sul jääb üle vaid Beethoveni, Bachi, Haydni, Chopini, Wagneri, Vivaldi, Verdi, Straussi või mõne teise muusikalise ikooni palad endale taustaks seada ja sinus tekivad kõik need kaheksa tervendust.

1. See teeb sind tõeliselt õnnelikuks, tõstes kehas dopamiinitaset!

Klassikaline muusika tõstab kehas dopamiinitaset, mis tähendab seda, et sa tunned end lõõgastunult, rahulikult, nauditavalt. Ja mõtle selle peale, kui hea tunne on nautida hetke iseendaga. Olen klassikalist muusikat kuulates ise tundnud, et see aitab hetke täielikult nautida. Lisaks klassikalisele muusikale tõstavad dopamiinitaset näiteks ka ashwagandha, l-teaniin, l-tauriin, l-arginiin ja teised aminohapped ning eeterlikud õlid, näiteks suudab seda viirukipuu eeterlik õli.

Soovitan klassikalise muusika kuulamise ajal aurutada viirukipuu eeterlikku õli, et tunda täielikku heaolu.

2. Kiirendab meditatsiooni jõudmist

Klassikaline muusika aitab sul lõõgastuda ja jõuda alfa-tasandile, mis on meditatsiooni läbiviimiseks oluline. Muusikapalade kuulamine vähendab taustamõtted ja aitab kiirest tempost rahuneda - see on oluline, et meditatsiooni liikuda. Sul on vaja lõõgastust ja see muusika aitab. Seega, järgmine kord, kui haarad kätte enda meditatsioonikristallid, sead enda lemmikviiruki suitsema ja soovid hetke nautida, siis Bach mängima!

3.  Aitab depressiooni vältida ja ka sellest väljuda

Depressioon on ülemaailmne probleem, mis tihti enda sees maha vaikitakse, sest selle pärast tuntakse häbi. Kuna ma olen aastaid inimestega nende spirituaalse seisundi parandamisel koostööd teinud, siis ei ole see teema minu jaoks võõras. Olen palunud paljudel minu juurest abi saanud inimestel kuulata klassikalist muusikat ja teha sellega endale teraapiat, kuniks enesetunne on paranenud. Selle kõige kõrval olen palunud kasutada ka teisi võtteid, näiteks kanda Mäekristalli, kuna see puhastab kodu Tšakrasüsteemi ebakõladest, tervislikult toituda ja lugeda ka minu artikleid, et leida neist tervendust või motivatsiooni.

4. Vähendab üleüldiselt stressitaset ja aitab kaasa südame tervise tugevnemisele

Klassikaline muusika on üles ehitatud ilusal rütmil ja kiirusel, mis sobib inimestele tegelikult kõige enam, sest see imiteerib südame rütmi. Tänapäeva muusika on üles ehitatud väga tempokalt ja kui kuulata vaid ülikiiret popmuusikat, siis toimub ajukeemias korralik "plahvatus". Siin-seal korraks või pikemaks ajaks klassikalise muusika peale üle minna pole üldse halb mõte - see aitab sul enda hingamisrütmi paika sättida.

Kui sul on vaja stressi vähendada, siis pane aga Vivaldi taustaks ning tee enda igapäevaseid toimetusi ja usu mind, sa leiad sealt endale parima teraapia lisaks eeterlike õlide aroomile ja imeilusatele kristallidele, mis sinu kodu juba nii või naa kaunistavad.

Klassikaline muusika aitab vererõhul stabiliseeruda, kuna see viib sind õigesse loomulikku rütmi. Mida pikemalt sa endale klassikalise muusika teraapiat teed, seda tervemaks sa saad! Vererõhku aitab stabiliseerida ka magneesiumi tarbimine.

5. Tõstab sinu keskendumisoskust ja tähelepanu

Ühtepidi on klassikalise muusika kuulamine lõõgastav, teistpidi suurendab see sinu vaimset võimekust.
Klassikalise muusika saatel tööd tehes ja seda ükskõik, millise töö puhul, oled sa lihtsalt produktiivsem. Proovi see ise järgi, et mõista, et see toimib suurepäraselt. Loomulikult pead sa laskma sellel muusikal ka enda hinge jõuda. Kui sa oled harjunud kuulama vaid tänapäevast klubimuusikat, siis on klassikale üle minemine tõesti suur samm, aga küll sa ära harjud.

Näiteks on Mozarti lood need, mis aitavad mul suurepäraselt keskenduda ja kirjutada nii, et ma ei soovigi kirjutamist lõpetada - peale tuleb uus ja uus mõte, mille soovin teile edastada. Kuna see mõjub aga vaimsele kehale nii hästi, siis soovitan kõikidel kuulata klassikat näiteks õppimise ajal või tööd tehes. Pane see taustale mängima ja toimeta ning näed, et jõuad lühikese aja jooksul päris palju ära teha.

6. Toob ülihea une - on kui unerohi ja koduenergia üleüldine tervendaja!

Soovitan sul kuulata klassikalist muusikat vähemalt tund aega enne magama minekut, et sukelduda suurepärasesse õndsasse unne. Klassikaline muusika stimuleerib ülemiste Tšakrate tööd, aidates neil terveneda. Eriti suurepäraselt mõjub see Kroontšakrale, aktiveerides selles lootuse energia ja lootus on spirituaalsel tasandil edasiviiv jõud.

See aitab omakorda tuua läbi une prohvetlikke nägemusi ehk visioone, kust sa võid saada väga vajalikke, äärmiselt kasulikke ning rikastavaid sõnumeid ning näha ette midagi, mis sinu ellu saabub või saada millegi olulise kohta selgitust.

Soovitan klassikalist muusikat lasta ka lastele - see aitab neil lõõgastuda ja saavutada hea une. Olen seda meelt, et meie kodu seinad salvestavad muusikat, nii nagu need salvestavad tegusid ja ülejäänud energiat. Seetõttu on oluline muusikat koduseinte vahel lasta, et need oleksid terved ja tervendatud!

Lase klassikalisel muusikal iseennast, enda kodu ja kogu elu tervendada. Põleta lemmikviirukit, söö tervislikult, naudi enda kauneid kristalle ja saavutadki hetkes elamise!