Astroloogia on mind alati huvitanud - see on minu eelmiste elude õpitud tarkus, mis tuleb minu seest välja nii loomulikult, et võin une pealt rääkida lugusid kõikidest tähtkujudest ja tõlgendada kõik nendesse puutuva lihtsatesse sõnadesse. Kõik, mida hing juba teab, on jagamiseks ja seetõttu olen teile aastaid tähtkujudest artikleid kirjutanud ning just seetõttu kirjutasin kunagi ka raamatu "Tähtkujude salapära", mis on sulle ja kõikidele teistele astroloogiahuvilistele ideaalne teejuht.

Kui olin väike laps, siis lugesin vana astroloogiaraamatut ja seda lugedes tekkis mul kohe mõte, et oh, tähtkujudes on palju enamat ja kui ma suureks kasvan, siis kirjutan ise tähtkujudest loo ja nii olen ka teinud. Missioon on olnud teada ja see tingimusteta armastus, mida ma teie vastu tunnen, paneb minu käed teile astroloogilisi palasid kirjutama. Kui saan sind või ükskõik, keda teist enda teadmistega aidata, siis teeb see mind ülimalt rõõmsaks. Sina oled rõõmus ja mina olen rõõmus - tohutu sünergia!

Aga läheme nüüd Sõnni, tähtkujudesüsteemi kolmanda tähtkuju juurde. Räägin seda sulle, Sõnnile, või sulle, kes sa enda elu imelise Sõnniga jagad - see on sulle ülimalt kasulik.

Tähtkujud võivad sattuda tasakaalust välja ja mul on sulle ülimalt head vihjed selleks, kuidas end tasakaalu viia. Igal tähtkujul on tasakaalu minemiseks oma viis, mis mõjub vaid talle ja Sõnn, sinu tasakaal on siin lihtsatesse sõnadesse ritta seatud. Võta seda kui iseenda isiklikku teejuhti. Olen selle, siia kirja pannud just seetõttu, et sa saaksid elada enda elu võimalikult õnnelikult, õppides tundma eelkõige enda päikesemärki!

SÕNN, sa oled imeline, sind on teiste päikesemärkide keskele vaja. Sa oled see, kes aitab maa peale tulla ka kõige kõrgematel pilvedel eksisteerival päikesemärgil. Selleks, et sa saaksid teiste keskel enda eluülesannet täita, tuleb sul endal olla tasakaalus. Seega viime sind tasakaalu! Mina inspireerin, sina tegutsed ja kõik võidavad sellest, aga eelkõige võidad sellest sina!

Sõnn, kui sa tunned, et oled kaotanud enda pea, sinu asjad-teemad ei suju mitte kuidagi, sinu tervis annab ühel või teisel viisil alla ja sa küsid iseenda käest: "Kuidas ma saaksin end nüüd kokku võtta, õiges suunas liikuma seada?" siis vastus on imelihtne.

Sind aitab kaks tegutsemisviisi, aga selleks, et enda sees tasakaal luua, tuleb sul end ise diivanilt püsti ajada, end külmkapi juurest eemale viia, korra töönarkomaaniast kõrvale astuda - end tasakaalustada - ja küll sa suudad kõigega ideaalselt hakkama saada.

ESIMENE SAMM sinu jaoks, Sõnn, on olla südikas ja astuda pea ees tulle. See ei ole üldse sinu teema, seda õpetab sulle Jäära päikesemärk, kes oli troonil vahetult enne sinu sündi. Milline on Jäär? Ta on see, kes teeb asjad ära juba seetõttu, et ta ei saa elus alla anda. Sõnn, sinul on aga kombeks tasakaalu puuduse tõttu alla anda. Võta inspiratsiooni ja astu enda mugavustsoonist välja! Sa oled siiski maa-elemendi esindaja, mis tähendab seda, et sulle meeldib mugavus, aga tasakaalupuuduses ei saa sa seal mugavustsoonis olla. Sul on vaja puht füüsiliselt tegutseda, liigutada enda keha, enda hinge.

TEINE SAMM - haara enda tagataskust suhtlemisoskus ja väljendada end! Mis juhtub sinuga siis, kui sa lähed tasakaalust välja? Ma tean küll. Sa kapseldud enda maailma ja mis sellest saab? Ainult stress ja ülemõtlemine, magamata ööd, kehv enesetunne ja antisotsialiseerumine - see kõik hakkab kohe spiraalina tööle. Vale, täiesti vale! Kui sa oled sellises seisundis, siis ma vaatan sind sellise pilguga, millega sa ei soovi, et ma sind vaataksin, ja ütlen sulle kõrva sisse: "Kallike, kas sa tõesti arvad, et enda peas üksi olemine aitab sind?" Ja sa tead, et minu sõnades on väge ning jõudu. Sa tead ülimalt hästi, et mul on nii-nii õigus, et sul peaks üksinda enda marinaadis olles lausa piinlik olema. Seega, kullake, tõuse püsti, mine inimeste sekka, jaga enda murekohta, räägi nendel teemadel. Teistel võib olla sulle väga palju pakkuda, sa ei pea üksinda hakkama saama, mitte keegi ei pea üksinda hakkama saama. Sellistes olukordades on sul vaja vestelda, enda sisu läbi rääkimise puhastada.

Kohe, kui sa teed need kaks sammu, hakkab sul kergem ja siis ütled sa iseendale: "Miks ma varem nii ei teinud?!" Novot, elu ongi õppimiseks ja alati ei jõuagi sa kohe kõike õigesti teha, aga õpi enda vigadest, see ongi eesmärk.

Seega, mida sa siis tegema peaksid? Püsti tõusma, füüsilist keha liigutama hakkama ja jagama seda, mis on sinu sees. Küll lahendused ja tervendus tulevad iseenesest, võluväel, nii et sa imestad ise ka, et kas tõesti on asi nii lihtne. Jah, asi saab olla lihtne. Olen alati endale külla tulnud armsatele jälgijatele nalja teinud, et olen öko-selgeltnägija, tehes inimesed võimalikult lihtsate vahenditega ja kiiresti terveks. Miks minna pikemat rada pidi, kui on võimalik labürinti kiiresti läbida. Selgeltnägemine on antud mulle selleks, et sind ja kõiki teisi aidata.

KOLMAS SAMM - ära unusta seda, et kui sa oled tasakaalust väljas, siis tuleb sul kindlasti appi võtta enda päikesemärgi tasakaalustavad kristallid. Sõnn, sinu jaoks on ülimaks tasakaalustajaks Petaliit, Tsitriin ja Ametüst. Need kolm kristalli aitavad sind garanteeritult alati, kui oled tasakaalust väljas. Ja isegi, kui sa oled tasakaalus, siis aitavad need sul ära hoida iseenda sisemaailma lõksu kukkumise. Sa tead, et see on nii toksiline koht, kus sa ei taha olla. Minu järgmine küsimus sulle ongi see - miks sa siis ennast piinad? Sul on energiatervendajad olemas! Olen need põhjusega Eesti maastikule toonud -  ma armastan teid ja teie võiksite armastada ennast sama palju nagu mina teid! Olge tublid, hoidke end!

Kui sa tunned, et said sellest artiklist inspiratsiooni ja tervendust, siis olen ülimalt tänulik, kui sa jagad seda ka teiste Sõnnidega enda elus. Tee ka nemad õnnelikuks! Jaga seda artiklit, et kõik leiaksid enda tasakaalu üles. Mina tänan.

Kust pärineb minu tarkus? Eelmistest eludest. Mul ei olegi ilmselt ei sulle ega ka teistele, kes on selle küsimuse endamisi esitanud, paremat vastust anda. Seega nautige minu eelmiste elude õpitut sama palju kui ma ise seda teen!

Armastusega

Tene Laul

© Pildi a
utor: Tene Laul. Kõik õigused kuuluvad autorile.