Võilille on igal pool, see levib ülimalt kiiresti ja on tuntud kui umbrohi. Aga mina vaatan seda taime hoopis teise pilguga. Võilill on ülim külluseallikas, energiate tervendaja ja elueliksiir su tervisele. Mõtle ise, miks Maajumalanna muidu andis võilillele oskuse nii laialt levida ja nii tugevalt vastu pidada? Tegelik põhjus on selles, et seda taime ongi meie maale vaja, samuti meie loodusele ja ka mesilastele.

Võililli ei tasu massiliselt hävitada, nendes peitub nii palju jõudu. Sa saad neid spirituaalses mõttes kasutada külluseenergiate aktiveerimiseks ja tervise ülimaks turgutamiseks. Võililles on palju jõudu, sa saad seda taime rakendada enda elu tervendamiseks!

Võililleteed saab juua külluseenergia, rikkuseenergia ja õnneenergia aktiveerimiseks! Kuivatatud võililledest tee tegemine on kasulik selle spirituaalsete omaduste tõttu.

Aktiveeri enda küllusekristallid tulevase Noorkuu ajal või kosmiliselt külluslikul perioodil!

Võilill sümboliseerib spirituaalsel tasandil head õnne, küllust, eluenergiat ja tervenemist. Seda lille on võimalik kasutada koduenergia tervendamisel ja puhastamisel. Näiteks kasuta Võililli Noorkuurituaalides. Kui põletad Noorkuu ajal kodupuhastamiseks viirukeid ja küünlaid oma kristallide keskel, siis aseta ka Võililli nende sekka. Eriti siis, kui aktiveerid enda kodus eksisteerivaid külluse- ja rahaõnnekristalle. Kuna Võilill sümboliseerib küllust, siis saab seda edukalt külluseenergiate aktiveerimiseks kasutada.

Kuufaaside kalendri leiad SIIT. Sealt näed täpselt, millal on tulemas tulevane Noorkuu.

Miks just Noorkuu ajal Võililli kristallialtaritele tuua ja enda küllusekristallide sekka lisada? Kuna Noorkuu sümboliseerib uut algust ja energiate kasvu. Seetõttu on alati hea aktiveerida küllusekristalle justnimelt Noorkuu ajal, et külluseenergia õitsema panna.

Hiljem, kui rituaalid on tehtud, ja Noorkuu energia on möödunud, nopi Võililled kokku ning vii need tänulikkusega õue ja lase need vabasse loodusesse.

Kuna Võililled kasvavad päris pikalt, siis on sul võimalik korrata Võilille külluserituaali mitme kuu jooksul. Soovitan juba varakevadel Võilillerituaalidega alustada, et sellest maksimum võtta.

Kui sul ei ole veel kodus enda isiklikku küllusealtarit, kuhu sa oled kokku kogunud kõik külluse- ja rahasümbolid ning -energiad, et manifesteerida enda ellu külluseenergia aktiveerimist, siis nüüd avaneb sul võimalus see endale luua.

Alusta Tsitriin geoodist, Tsitriini tipust, poleeritud Tsitriinist, Karneoolist, Püriit geoodist, Kalkopüriidist ja liigu edasi sealt teiste küllusekristallide juurde, milleks on Roheline Aventuriin, Malahhiit, Epidoot ja paljud teised. Põleta seal altaril külluseviirukit, tugevaimaks on Patšuliviiruk, ja teisi rahaviirukeid. Aseta altarile pabeerraha, münte ja teisi küllusesümboleid. Sa võid iga mõne aja möödudes midagi sinna altarile viia, seda niiviisi pidevalt täiendades ja selle energiaid kõrgel hoides.

Lisaks sellele põleta nende keskel Kuuse eeterlikku õli koos Kuuseküünlaga. Need aktiveerivad korralikult külluseenergiad, eriti kui sa kasutad nendega koos Tsitriini. Nende energeetiline sünergia on ekstra tugev.

VÕILILL ON SUPERHEA SINU TERVISELE!

1. Võilill on täidetud vitamiinide ja mineraalainetega

Ajal, mil võilill ilusasti kasvab, saad selle rohelisi osasid kasutada salatiks. Või lisada võilille küpsetistesse.

Võilille rohelistes osades on hulgaliselt A-vitamiini, mida kehal on vaja, ja mida on tegelikult raske toidust kätte saada. A-vitamiin näiteks kaitseb nahka probleemide eest ja parandab silmanägemist.

Selles on ka hulgaliselt C-vitamiini, mis annab sulle elujõudu ja vitaalsust, noorendab nahka ja kaitseb haiguste eest. Lisaks veel magneesiumit, mis lõõgastab lihaspinget ning tervendab närvisüsteemi. Võililles on ka teisi mineraalaineid ja vitamiine, mis aitavad sinu kehal tervena püsida.

2. Võilille söömine puhastab sinu keha bakteriaalsetest haigustest

Võilille koostisosades on palju tervendust ja see aitab kehal teha detoxit ehk vabastada mürkaineid. Lisaks aitab see puhastada keha bakteriaalsetest haigustest, naistele on väga kasulik näiteks seenhaigusest lahtisaamiseks.

3. Vähki ennetava ja blokeeriva toimega

Võilill sisaldab hulgaliselt antioksüdante, mis parandavad keharakke neid kaitstes ja taastades. Antioksüdandid on ained, mis võitlevad vabade radikaalide vastu, mis põhjustavad kehas vähi tekkimist. Selleks, et vähki ennetada või alternatiivselt ravida, on vaja kasutada keha puhastamiseks antioksüdante sisaldavaid taimi. Võilill on selleks väga sobiv, soovitan selle lehti süüa salatina. Korja lehed kindlasti sellisest kohast, kus õhk ei ole saastatud, kindlasti mitte maantee äärest. Pigem mine korja neid põllult või koduaia murulapilt.

Lihtne viis võilille tarbida on kasutada võilillekstrakti ehk kuivatatud võilille kapslitena. Seda ka siis, kui soovid kasutada võilille talvisel ajal. Selle toote leiad SIIT.

4. Võilillejuur aitab lahti saada kopsukahjustusest või hingamissüsteemi nõrkusest, mille on põhjustanud suitsetamine

Kui sa soovid suitsetamisest loobuda või oled sellest loobunud, siis alusta koheselt võilillejuure tarbimist. See puhastab ära toksiinid, mis on ladestunud sinu kopsudesse ja hingamissüsteemi. Lisaks tarbi kohe kõrvale ka piparmündiekstrakti , kuna see blokeerib ära nikotiini- ja tubakavajaduse, aidates sõltuvusest lahti saada ja parandades ära kehasisesed kahjustused, mis on suitsetamisest tekkinud.

Piparmündiekstrakt koos võilillejuurega aitavad lahti saada ka suurtest isudest ja näljatundest, aidates korralikult kaasa kehakaalu langetamisele või stabiliseerimisele, pidurdades emotsioonisöömist ja reguleerides sinu isusid.

Võilille ja piparmündi koos tarvitamine aitab aktiveerida Päikesepõimiku koos Südametšakraga, mille tulemuseks on ülim küllus, õnn ja armastuseõnn. Ava Tšakrate abil iseenda sees portaal!

Päikesepõimik ehk kolmas Tšakra sinu Tšakrasüsteemis vastutab sinu õnnetunde, külluse ja raha eest. Südametšakra ehk neljas Tšaka, mis asub otse Päikesepõimiku kohal, on seotud sinu armastuseeluga. Kui need koos aktiveerida, siis tekib nende Tšakrate vahel sünergia ja sealt omakorda leiad sa totaalse maise ja vaimse õnne.

Selleks tarbi võilille koos piparmündiga, kasuta ka Piparmündi eeterlikku õli ja kindlasti aktiveeri enda kodus külluseportaal ning too enda ellu armastusekristalle. Kanna koos nii külluse- kui ka armastusekristalle, näiteks Südametšakra kohal (mis asub sinu rindkerel) selliseid armastuseõnnekristalle nagu Serafiniiti, Fuksiiti, Rubiin-Tsoisiiti või Rubiin-Fuksiiti.

Seejärel kanna Päikesepõimiku kohal küllusekristalli (pika paela või kee otsas, et see ulatuks Päikesepõimikuni, mis asub otse sinu naba kohal) Päikesekivi, Tsitriini või ükskõik millist küllusekristalli, millega sul tekib side.

Kasuta võilille ja piparmünti vähemalt paar kuud järjest ja kristalle samuti, et tunda nende toimet. Nii taimedele kui ka kristallidele tuleb anda aega, et need saaksid täielikult oma energiatervenduse sinus ära teha.

Lisaks aitavad need kaks taime kehakaalu alandada, kiirendades süsivesikute seedimist ja energiaks muutmist. Need ei lase süsivesikutel nii kiiresti rasvaks muutuda, kui need seda tavaliselt kehasiseselt teevad.

5. Taandab põletikku, mis omakorda = kogu keha tervenemisega!

Võilillejuur on äärmiselt tugev põletikualandaja, samuti võilillelehed. Kasuta ja tarbi neid, et anda põletikule vastulöök. Mida kauem põletik sinu kehas pesitseb, seda suuremaid kahjustusi see DNA tasandil teeb. Seetõttu on väga oluline tarbida pidevalt midagi, mis on põletikku taandava toimega.

Lemmikud, mida ma enda klientidele ja jälgijatele soovitan, on Phyte-Inflam toode, Must Pähkel, Red Reishi ja kindlasti Võilillejuureekstrakt. Mida tasuks kasutada? Aitab ka Viirukipuu eeterliku õli sissehingamine. Seda kasutada näiteks kellegi haigestumise korral, ka vähki haigestumise korral, kuna selle õli sissehingamine aitab eelkõige valusid leevendada, võtab ära iivelduse ja kaitseb haiguse edaspidise arengu eest. Viirukipuu puhastab haiguse energeetiliselt ja ei lase sellel füüsilisse kehasse juurduda.

6. Närvilisuse, veresuhkru kõikumise vastu ja üleüldine tervise turgutaja

Võilillelehti või kuivatatud juurt tarbi, et tervendada enda närvisüsteemi ja alternatiivselt ravida. Tegemist on Päikesepõimiku taimega, mis aitab lahti saada stressist, depressioonist, meeleolukõikumistest ning sõltuvustest, mida kasutatakse nende sümptomite blokeerimiseks. Selle asemel, et tarbida alkoholi või ükskõik, millist mõnuainet, kasuta võilille enda tervendamiseks ja kanna Tsitriini, et luua endas õnnetunnet. Need on enesetervendamiseks palju tervislikumad ja kasulikumad abivahendid.

Võilill aitab veresuhkrut stabiliseerida, blokeerides ära järsu insuliinitõusu või -kasvu. See aitab ära hoida diabeedi tekkimise. Diabeedi korral parandab see keha funktsioneerimist.

Võilill võitleb autoimmuunhaiguste vastu, mis on kehast vabanemiseks ühed keerulisemad haigused. Aga seda on võimalik alternatiivsete võtetega saavutada. Näiteks teha enda kehale võilille-detoxit ja kasutada palju teisi taimi, mis suudavad autoimmuunhaigustele piduri panna. Sobiv on näiteks tarbida Red Reishi.

7. Ülim maksa ja südame tervendaja

Võilillejuure või lehtede tarbimine aitab maksa toksiinidest puhastada, aidates pikendada selle organi eluiga, mis on ülimalt tähtis. Eriti siis, kui sa ei ole kõige tervisilikuma toitumisega või kui tarbid alkoholi, siis Võilillejuureekstrakt aitab kaitsta maksa kahjustuste eest, mida sulle võib põhjustada ka väike pokaal veini.

Südame tervisele mõjub võilill samuti hästi, kuna see aitab stabiliseerida vererõhku, aidates vererõhuprobleemidest tegelikult lahti saada. Eriti siis, kui tervendada end vaid alternatiivsel viisil. Kristallidest on vererõhu stabiliseerijad Smaragd ja Amasoniit, kui soovid ka kristallidelt tuge ja abi saada.

Võilill puhastab verd, aidates üleüldiselt südameveresoonkonna tervist turgutada. Sinu südame tervis määrab suuresti ära ka sinu füüsilise keha eluea.

Võilille tasuks tarbida ka siis, kui oled suur soolaarmastaja. See aitab puhastada sinu keha sooladest, mis omakorda mõjub hästi sinu närvisüsteemile. Kui naatriumi tarbimine on tasakaalus ja üleliigne naatrium on kehast välja saadud, siis hakkab vaimne tervis järk-järgult paranema!

YOUR SUPER tootesarjas on energiat andev detox-segu SUPER BREW, milles on samuti võilill sees. Lisa seda smuutide sisse või joo riisipiimaga - nii saad võilille tervendavad omadused kätte. Lisaks veel palju muud head, kuna selles segus on ka teisi tervendavaid taimi, mis toetavad hästi sinu keha, mõistust ja närvisüsteemi.

Olge terved, hoitud ja armastatud!

Tene