Hobuseid nähakse tihti unes, aga ponisid? Kindlasti mitte nii tihti, aga ka neid nähakse. Täpselt samamoodi võib unes näha ükskõik mida. Oled sa kunagi mõelnud, miks su unenäod on sellised? Ma olen kirjutanud unenägude seletajaid sulle ja enda teistele jälgijatele mitmeid aastaid selleks, et te mõistaksite iseenda eluteekonda paremini. Hobuste kohta leiad lugemist siit. Aga poni kohta kirjutan sulle siia artiklisse!

Poni sümboliseerib saavutust, head õnne, küllust ja väga õiget valikut, mille sa oled ise teinud. Seda loomulikult sellisel juhul, kui unenägu on heaendeline ehk positiivse alatooniga. Nähes poni unes negatiivses situatsioonis pöördub unenäo tähendus kohe vastupidiseks. Arvesta seda minu unenägude seletajat lugedes.

Kui sa nägid poni lihtsalt eemalt või endast mööda liikumas, siis see tähendab seda, et sind tabab hea õnn. Kas see pole mitte hea märk? Kas pole mitte hea lugeda seda siit, kui sa just oled poni unes näinud? Ma olen sinu üle ääretult õnnelik, kui poni leidis tee sinu unenägudemaailma.

Sa võid olla rahul ja rahus, tasakaalus ning teada seda, et sinuga isiklikult hakkab juhtuma midagi imelist. Eriti siis, kui poni sinu unenäos oli tervislik ja isegi õnnelik.

Juhul kui sa nägid poni unes ja olid samal ajal kellegagi koos, siis see viitab sellele, et sind ja seda kedagi teist tabab hea õnn. Ehk see hea õnn või õige otsus mõjutab korraga teid mõlemat.

Kui poni jooksis sinu unenäos sinu silme eest läbi, siis see miski tuleb kiiremini, kui sa suudad seda arvata või loota. Võimalus, hea õnn, küllus või isegi armastus - mis on samuti osa küllusest -saabub ilmselgelt sinu teele varem, kui sa seda ootad. Võib-olla sa ei ootagi midagi ja see kõik juhtub ootamatult. Veelgi parem! Kuna oodata ei tasu, elu on hetkes elamiseks.

Kui sa soovid unenägusid paremini mõista, siis kindlasti loo enda voodi kõrvale unenägusid aktiveerivate kristallide komplekt. Hoia seal Sinist Kaltsiiti, Sodaliiti, Tselestiiti ja kindlasti ka Skolessiiti