Hingede tootemid on nii ilusad spirituaalsed ja hingelised ühendused inimese ning looduse vahel. Hingetootem tähendab põhimõtteliselt seda, kui sul on teatud looma, linnu või putukaga tohutult tugev side. Ja sellel sidemel ei ole selget põhjendust. 

Tunnen tugevat sidet loodusega. Kui sa oled aastaid minu artikleid lugenud, siis tead väga hästi seda, kui väga ma armastan meie maailma ja loodust. Tõlgin loodust, elu ja inimesi ning kingin kõik oma tõlgendused teile, et teil oleks lihtsam, kergem ja helgem elada. Et te saaksite koos minuga spirituaalselt kasvada!

Ronga hingetootem räägib väga palju selle kohta, mis sinu enda hinges toimub ja millises eluetapis sa oled. Hingetootemid võivad saata sind terve elu või tulla sinu ellu mingiks etapiks. Kui hingetootem kõnetab sind terve elu, siis see viitab suuremale tähendusele. Sellele, et sa oled ühes enda eelmises elus ronk olnud ja saavutanud tema kvaliteetsed omadused, või et sul vaja ronga hingetootemist veel midagi juurde õppida. Seda sa tunnetad ja saad aru siis, kui oled läbi lugenud kogu loo ronga hingetootemist, mille olen sulle siia kirjutanud.

Kui ronk ilmutab end sinu ellu lihtsalt mõneks ajaks, mingisuguseks eluperioodiks, siis on sul sellel perioodil väga vaja ronga hingetootemi tugevusi kasutada. Ehk kasvatada endas ronga väge. Sul läheb seda kõike vaja ja seda tuleb sul kindlasti kuulda võtta.

RONGA HINGETOOTEMI MÜSTILINE VÄGI

Ronk võib esmapilgul tunduda hingetootem millelegi süngele, aga nii ei ole. Mina näen ilu ja võlu kõiges ning seetõttu ma ei näe ka rongas midagi nii morbiidset, nagu seda on esitletud. Pigem on ronga puhul ikkagi tegemist sümboliga, mis viitab teispoolsusele, aga seda heas mõttes.

Praktiseerides ise valget maagiat, ütlen teile, et ronga sümbolit saab kasutada nii, et sa nagu muudaksid surma energeetiliselt enda kasuks. Ronga enda ellu toomisel, kas ühel või teisel kujul, kasvõi tätoveeringuna, kaitseb see sind ja aitab sul ühest elust teise liikuda puhastatult, andes sulle kauni hingelise transformatsiooni.

Ronga hingetootem näitab seda, et sa oled ideaalne õpetaja. Sa sobid selleks, kuna sul on selleks olemas kõik kvaliteetsed omadused. Sa suudad analüüsida, enda jaoks fakte selgeks teha ja neid suurepäraselt edastada. Kui ronga elu on mõnes teises eelmises elus edukalt ära elatud, siis need oskused on sinusse kinnitatud.

See ei tähenda seda, et sa peaksid kohe õpetaja ametikoha valima, aga sa võid. Pigem viitab see sellele, et sa oskad enda teadmisi teistele edastada nii, et nad mõistavad ja talletavad neid. See on suurepärane omadus!

Kui sul on selles elus mingisugune tohutu tõmme ronkade poole, siis on mul sulle üks suurepärane uudis. See teeb sind kohe kindlasti väga rõõmsaks ja mulle meeldib sind rõõmsaks teha!

See tähendab seda, et oled selles elus alustamas täiesti uut etappi, seda just spirituaalses mõttes. Mis tähendab seda, et selle elu eesmärk on spirituaalsusesse sukelduda ning täiendada enda olemasolevaid teadmisi hoopis teistsugusel viisil. Kindlasti sind tõmbab spirituaalne maailm ja seetõttu sa näiteks tunned sidet minuga, kuna minu elu ongi üdini spirituaalne ning on seda alati olnud.

Ronk kaitseb ebaõigluse, valu ja kahjustuste eest eelkõige vaimsel ja spirituaalsel tasandil. Seega on ronga sümboli ühel või teisel kujul enda ellu toomine väga kasulik.

Ronk on seotud ka selgeltnägemise ja energia tajumisega. Kui sa oled läbinud ronga hingetootemi elu nii, et sinusse on kinnitunud kõik tema kvaliteetsed omadused, siis oled sa ka suurepärane inimeste lugeja.

Sa oled selline inimene, kellel on lihtne teiste õpetusi meelde jätta ja õppimine on üleüldse selles elus sinu teema. Sa ei tohiks kunagi õppimist lõpetada ja seda eelkõige spirituaalsel tasandil. Seega olen ülimalt õnnelik, kui leiad minu artiklitest inspiratsiooni, tuge ja armastust müstitsismi vastu. Teen seda sinu ja kõigi heade inimeste jaoks. Olen sulle igati toeks sinu spirituaalse arengu juures. Teen seda rõõmuga!

Ronga hingetootemi selgeks õppinud inimene oskab suurepäraselt teiste inimestega suhelda. Kui sa oled selle energia totaalselt omastanud, siis mis sinuga juhtub - sa suudad ükskõik kellega, ükskõik millises olukorras, suhelda ja jääda alati positiivsesse valgusesse. Kui sa veel ei suuda seda teha, siis ronga hingetootem kõnetab sind, kuna sul on vaja kindlasti selles elus see osa selgeks õppida. Vastasel juhul sinu unistused ei täitu, kuna su unistused on seotud millegagi, kus on vaja ülimalt head oskust suhelda. Soovitan sellisel juhul kanda Antofülliiti, see aitab sul ronga energiat endasse talletada.

Rongaga on sul side siis, kui sa oled ise loomult selline, kes suudab iga negatiivse situatsiooni ja mõtte positiivseks genereerida. Kui sa oled selline inimene ja sul on ronga hingetootemiga side, siis sa oled selle eelmises elus ära õppinud. Kui veel mitte, siis on see kindel märk selle kohta, et see on sinu selle elu üks ülesannetest. Jäta palun see endale meelde, kirjuta suurelt välja ja alusta selle nimel spirituaalset arenguprotsessi. Seda aitab sul saavutada Antofülliidi kandmine. Soovitan sul seda kanda justnimelt kaelas, kuna see töötab nii kõige kiiremini, olles võimalikult lähedal kurgule, et saada Kurgutšakra kaudu selle kristalli energeetilist väge. See aitab sul inimesena tugevaks kasvada ja loomulikult võimendada ronga tootemi väge sinu hinges.

Kui ronk ilmutab sulle ennast viimasel ajal pidevalt ja sa tunned, et see on märk, mis universum on sulle saatnud - siis on selle tähenduseks järgmine: "Sinu ellu saabub võimalus, millest ei tohiks loobuda. Kuula intuitsiooni, kuula märke universumist. Tegemist on millegagi, mida saad vaid intuitsiooniga tunnetada. Olgu see seotud inimestega või millegagi, mida ei ole võimalik analüüsimisel mõista. Julge teha samm tundmatusse ja usu mind, sai ei kahetse seda mitte kunagi. Vastupidi, sa hoopis üllatud, kui ilusaks ja värviliseks sinu elu muutub!"

ANTOFÜLLIIT ON SINU ISIKLIK VÄEKRISTALL - alusta selle kandmist esimesel võimalusel!

Kui ronk on sinu hingetootem ja sa tunned temaga mingil perioodil sidet, soovitan sul kindlasti esimesel võimalusel alustada Antofülliidi kandmist. Antofülliidi puhul on tegemist kristalliga, mis aitab sul näha inimesi läbi, eriti neid, kes võivad soovida sind ühel või teisel viisil ära kasutada ja mõjuvad sulle halvasti. Kui sinu hingetootem on ronk, siis toetab Antofülliidi kandmine sinu selle elu missiooni, aidates sul kinnitada või siis saavutada ronga vägi, milleks on oskus näha tõde.

Loe ka teiste hingetootemite kohta, leiad need SIIT.