See artikkel on absoluutselt kõikidele naistele, kes on minu praegused ja uued jälgijad! Kõikidele, kes on leidnud LA TENE üles või minuga kohtunud! Seega, kui sa hakkad minu mõtteid lugema, siis mõtle juba selle peale, kellele sa seda artiklit jagada soovid. Mõtle kõikide enda armsate naisukeste peale, kes sinu elus on. Need ilusad ja head, kellele sa soovid armastuseõnne kinkida. Kuna see, millest ma siin kohe rääkima hakkan, muudab reaalselt sinu elu ja seeläbi ka teiste naiste elusid. Seetõttu on oluline seda sõnumit jagada, nii palju kui sa vähegi suudad ja saad, sest mõtle ise - kui ma suudan sind selle artikliga aidata, mida head suudab see siis ka teistele teha! Armastus on jagamiseks, tervendamine on kinkimiseks, abi on teistele pakkumiseks ja jagamine on osa sõprusest. Sõprus on selles elus oluline, ja kui sa ise naisena tervened ning leiad üles enda õnne, siis sa ju soovid, et sinu kõrval olev armas õde, sõbranna, tütar, ema või kasvõi imearmas vanaema leiaks samuti iseendas rahu. Suurepärane ja võimas, ütlen ma selle peale!

Olen alati seda meelt olnud, et me oleme siia sündinud koostööd tegema, koos eksisteerima, enda elusid jagama, mitte neid peitma. Armastus on jagamiseks, sõprus on imeline, peresuhted on võimsad, kui need on üles ehitatud õigetele alustaladele. Talad on sügavate sidemete loomiseks alati vajalikud. Naised, teil on vaja seda alust laduda, seada talad korrapäraselt ritta, ükshaaval kinnitada tugevalt nii, et kõik oleks hästi toestatud. Seejärel panna kõige peale veel juurde, tugevdada kinnitusi ja luua nii tugev alustala suhetele. Ja kui see on tehtud, siis laotad ilusa hingedevaheliste sidemete karkassi peale kauni platvormi, millel seista - ja seda kellegagi koos!

Ma armastan elu, armastan teid, armastan loodust, kõike, mis meie maailmas on. See on niivõrd ilus koht eksisteerimiseks, kui sa mõtled õigesti, toidad end tervislikult, hoolitsed suhete eest. Olen aastaid, tänaseks juba 8 aastat, kirjutanud teile artikleid. Miks? Kuna ma lihtsalt armastan seda elu, enda missiooni. Nii lihtne see ongi. Ja veelgi suuremat südamesoojust loob minusse teadmine, et seal teisel pool ekraani on keegi, kes armastab minu missiooni samapalju kui mina. See on imeline tunne, see jõuab minuni.

Olen alati öelnud, et ma olen nagu antenn, kes püüab ja püüab universumist energiat. Ühel päeval jõuab see minuni kosmosest ja ma räägin teile planeetide seisudest, teisel päeval vaatan kaunite suurte kaskede poole ning näen nägemust, mida kask sümboliseerib ja kui palju meil on võimalik selle eeterliku õliga end tervendada. Eriti naistel, kuna kask sümboliseerib naiselikkust ja see toob tema naiselikud jooned esile, paneb naise reaalselt särama. Tilgake Kase eeterlikku õli nahale, juustesse ja armastusekristallidesse ning naine aktiveerubki oma kõige kaunimas väes, õrnuses, romantikas, leebuses, luues juurde naiselikku voorust. Ma lihtsalt armastan taimi - need loovad minus ülimat naiselikkust. Looduses on olemas kõik energiad, millega end energeetiliselt väestada. Kase eeterliku õli kõrvale soovitan sättida enda Auravälja tervendama armastuseviirukitel, milleks on Nag Champa põletatud koos Kaneeli-, Jasmiini-, Vanilje- ja Romantikaviirukiga. Mina sean kõik need viirukid koos põlema, kuna siis saab nendest nii palju jõudu. Vahel sean suitsema isegi mitu viirukit korraga, näiteks nii, et Nag Champat on 4 tükki ja teisi ka rohkem kui üks. Sealjuures tuleb alati aknad lahti teha, kuna viirukid vabastavad süsinikku ning see võtab hapniku ära. Seda tuleb alati arvestada, et kui sa viirukeid koduseinte vahel põletad, et sul vaja korralikult enda tube tuulutada.

Soovitan näiteks samal ajal juua kristallide vee-eliksiiri, et toetada enda spirituaalset ja füüsilist keha rituaali tegemise ajal. Romantikarituaali. Vee-eliksiiri tegemiseks aseta veepudeli või klaasi sisse tükike Morganiiti, Larimari, Vikerkaare Kuukivi, Kuukivi, Mango Kaltsiiti, Roosat Kvartsi, Petaliiti, Mäekristalli, Girasoli ja Fluoriiti. Kui sa ei ole varem kristallieliksiire teinud, siis soeta selleks eraldi kristallid, mida kasutad vaid vee väestamiseks. Hoia kristalle enda köögis karbi või aluse peal, et need oleksid sulle võimalikult lähedal, kui soovid vett juua. Siis tuleb sulle ka meelde, et teeksid nendest eliksiiri. Kristallid peavad end vee-energias sättima umbes 30-60 minutit, see on väga oluline, kuna vastasel juhul ei jõua kristallid vett väestada.

Tahan teile rääkida ühest ühest üliheast kombost, milleks on Ashwagandha, Rodioola ja Magneesium. Nende kolme koos tarbimine aitab saavutada ülimat rahu ja heaolu ning maandada stressi. See on kombo ajurveedast, mis on kokku segatud mineraalainega, mis loob suurima power'i tervenemiseks. Lisa siia kõrvale kaunid tervenduskristallid Lumikvarts, Valge Hauliit, Mäekristall või Vikerkaare Kuukivi, iga päev eeterlike õlide kasutamine ja tervislik toit - ja sa oledki terve, nii lihtne see tegelikult ongi.

Viirukite kasutamine aitab sul olla vaimselt ja emotsionaalselt tasakaalus, mis omakorda paneb sind romantikast õhkama. Rahulolev ja tasakaalus naine on atraktiivne kõigele heale. Kuidas rahu enda sisse saavutada? Spirituaalsete võtetega step-by-step. Iga sinu kristallike, rituaalitõrvikuga kodueenergia puhastamine, mediteerimine - kõik need töötavad sinu kasuks, mitte kahjuks.

Soovitan sul tagantjärgi lugeda erinevaid artikleid, mida olen aastaid kirjutanud selleks, et sind aidata. Need abistavad sind alati!

Kui alustasid selle artikli lugemist ja oled veel minuga ühel lainepikkusel, siis nüüd räägingi sulle sellest, mis on tõelise armastuse võti. Kui sa suutsid läbi lugeda minu eelneva üliolulise sõnumi, siis on mul sinu üle väga-väga hea meel.

Esmalt rääkisin ma sulle sellest, kui olulised on suhted, kui oluline on luua alustala. Seejärel tervisetaimede mitmekülgsusest, spirituaalsel tasandil tervise toetamisest ja hingerahu saamisest. Need kõik on sinu tervenemiseks ja sinu idülli vundamendiks.

Armastus algab eelkõige seestpoolt. Selleks, et jõuda ülima idüllilise armastuseni, tuleb sul eelkõige armastada iseennast, elu ja teisi inimesi tingimusteta. Enne, kui sa ei oska seda teha, ei ole sul mõtet oodata midagi, mis tegelikult ootab sinu järgi. Kui sina ei oska tingimusteta armastada, siis mitte keegi ei oska ka sind tagasi tingimusteta armastada. Nii lihtne see tõde ongi. Kuna see on midagi nii ilusat ja võimast, mida sa soovid - ülimat armastust - siis selle nimel tulebki tööd teha. Aga mitte nii, et sa pingutad enda armastatu pärast. Eelkõige pead sa pingutama ikka enda pärast, selleks, et sina oskaksid elada tinimgusteta armastuses.

Kuidas seda teha? Jaga ja külva headust igale poole, kuhu sa lähed. Ole hell ja hea, naerata elule ja inimestele! Ole nagu päike, täielik kiirgus. Ja kui sa oled saavutanud selle idüll enda sees, siis usu mind, Karma vallandab hea õnneenergia, Universum teeb ukse lahti, Wu Wei boomerang tabab sind, mitte seda puud sinu selja taga, ja seejärel tekib Satori. Ning sa saad kõigest aru, sa oled kohal, armastus on sinu silmade ees kogu oma südamega. Tingimusteta, puhtalt ja siiralt!

Tingimusteta armastust aitavad selgeks õppida Serafiniit, Oceloti Jaspis, Natroliit, Kivistunud Puit, Strontianiit, Klinozoesiit, Antrantsiit (toksilisusest välja tulla), Lemuuria Jaad (kaitseb valele teele minemise eest), Nuumite (kaitseb illusioonide eest), Kiastoliit (ühendab koos armastusekristalliga kantuna sind sinu hingesugulasega või kaksikleegiga).

Saadan sulle kõike head! Ole inspireeritud, end tervendamas, ülimasse armastusse liikumas!

Tene Laul 

© Pildi autor: Tene Laul. Kõik õigused kuuluvad autorile.