Rabarber on imeline taim, mis kasvab meie kaunil kodumaal suurepäraselt ja on hiliskevadel paljudes aedades esindatud. Taimedes peitub tohutu vägi, millega on sul võimalik enda tervist tugevdada kui ka energiaid aktiveerida. Spirituaalselt sümboliseerib rabarber eelkõige armastust, samuti kingib see sulle kaitset. Tervise koha pealt pakub rabarber füüsilisele kehale eluks vajalikke toitaineid. Seega on väga kasulik kasutada rabarberit toidukunstis või tuua näiteks koju vaasi. Jagan sinuga enda teadmisi rabarberi kohta, et sa saaksid seda taime veelgi tähendusrikkamalt enda ellu lülitada. Kui sa ise rabarberit ei kasvata, siis kindlasti on keegi, kes seda teeb ja kelle käest on sul võimalik seda taime saada. Tegemist on laialt levinud taimega, mida paljud kasvatavad vanade traditsioonide kohaselt.

Jagan sulle teadmisi selle kohta, mida head pakub rabarber sinu füüsilisele kehale. Naudi seda taime värskelt või tee sellega küpsetisi ning proovi selle taime tervendust omal nahal!

Hoiab ära südamehaigused ja südamerabanduse ning alandab kõrget kolesteroolitaset

Rabarber on taim Südametšakrale, mis tervendab seda nii vaimsel ja spirituaalsel kui ka füüsilisel tasandil. See on suurepärane kiudainete allikaks, selles on suures koguses K1-vitamiini, mille sinu soolestik muudab K2-vitamiiniks. See omakorda on ülimalt kasulik sinu südameveresoonkonna ja südame tervisele.

K-vitamiin, mille sa rabarberist saad, aitab puhastada verd, kõrge kolesteroolitaseme korral aitab seda alandada ning see parandab vereringet. Seega, kui sul on südamega probleeme või sa oled riskigrupis, siis kindlasti lülita rabarber enda menüüsse. Soovitan seda aeg-ajalt süüa täiesti toorelt, et tervist kõige tõhusamalt kätte saada.

Rabarber aitab kaitsta kaltsiumi ladestumise eest vereringesse, mis on tohutult ohtlik, ja mul on ääretult kahju, et inimestele nendel teemadel nii vähe teavet jagatakse. Minu kireks on tervis, taimed, kristallid, müstitsism ja palju muudki, seetõttu ma jagan sellist informatsiooni ja õpetan inimesi end alternatiivselt tervendama. Ma näen, et see on tegelikult kõige tervislikum viis end tervena hoida.

Kaltsiumi ladestumine on meie ühiskonnas tegelikult väga suur probleem ja see on üks põhjustest, miks inimesed saavad südamerabandusi ning miks esinevad südameveresoonkonna haigused. Põhjus on lihtne - süüakse liiga vähe K-vitamiini sisaldavaid taimi. Süüakse palju transrasvu, liha, piimatooteid ja teraviljatooteid, mis tegelikult ei mõju kehale üldse hästi. Teraviljatooted võivad menüüs olla, kui kõik ülejäänu on taimne ning selle kõrval on värske toit. Kaltsiumipuudus ei saa tekkida taimede tarbimisest, aga saab tekkida piimatoodete tarbimisest - kehal tekib nn üledoos. Kaltsium on üks mineraalainetest, mis kehast kergelt ei välju ja ainuke viis seda vähendada on juua vett, eriti just laimivett, ja tarbides K-vitamiini rikkaid taimi. Siin on ka üks AGA - mida vanemaks sa jääd, seda vähem suudab sinu soolestik luua K1-vitamiinist K2-vitamiini. Aga see viimane ongi kaltsiumi reguleerija, mis oskab keha üleliigsest kaltsiumist puhastada.

Miks seda on vaja teha? Kui kehas on liiga palju kaltsiumit, siis see ladestub veresoontesse, tekitab ummistusi, vererõhuprobleeme ja kõige hullemal juhul südamerütmihäireid ning südamerabandust. Lisaks sellele muudab kaltsium keha jäigaks ning mida vanemaks sa jääd, seda jäigemaks muutub su keha, kui kaltsiumit on liiga palju. Kui sa soovid olla paindlik ja terve, siis tarbi taimset toitu, mitte loomset. Nii lihtne see tegelikult ongi. Ma ütlen ikka, et see on kättevõtmise ja tahtmise asi. Taimed ei ole me keha vaenlased, loomne toit aga kahjuks on. Arvestades seda, kui palju loomsed toitu meie ühiskonnas tarbitakse.

Taandab kehasisest põletikku ehk elueliksiir kõikide haiguste vastu

Rabarber on põletikku taandava toimega. Kui sa oled aastaid minu artikleid lugenud, siis sa juba tead seda, et põletik = ükskõik, milline haigus. Nii tervel, haigel kui ka noorel ja vanal inimesel on vaja alati süüa midagi, mis põletikku taandab. Seda selleks, et sinu kehasse ei pääseks endale kodu looma ükskõik milline haigus.

Kuna rabarber on põletikku taandava toimega, aitab see ka edukalt erinevatest vigastustest paraneda. Näiteks aitab taandada aknearme, kiiresti parandada nahale tekkinud vigastusi ja haavu. Kui su nahas on põletik, siis kindlasti tarbi rabarberit toorelt. Kui rabarberihooaega ei ole, siis saad alati kasutada toidulisandina C-vitamiini või Astelpajuõli.

Puhastab soolestikku, on seedimisele kasulik ja aitab kaalust alla võtta

Kui sul on probleeme seedimisega, toiduallergiatega või soovid enda soolestikule detoxit teha - mis on väga oluline, et puhastada enda kehasüsteemist mürkained ja jääkained - siis aitab toore rabarberi söömine. Kui on rabarberihooaeg, siis söö igal hommikul üks rabarberivars. Kui rabarber on sinu jaoks liiga hapu, siis lase sellel nädal aega külmkapis seista, nii on seda lihtsam süüa. Sellisel juhul küll langeb rabarberis olev C-vitamiini tase, aga säilivad kiudained ning säilibka K-vitamiin. Niiviisi saad sa teha kompromissi, kui see on otse peenrast võetuna sinu jaoks liiga hapu.

Ma ei soovita kasta rabarberit umbselt suhkrusse, kuna see ei aita teha detoxit ega alandada kehakaalu. Suhkur on süsivesik ja süsivesik on number 1 rasvumise ning kehakaalu suurenemise põhjustest. Mitte rasv ei tekita rasva, vaid süsivesik.

Rabarberist saadud kiudaineid aitavad lahti saada kõhupuhitustest, gaasidest ja Päikesepõimikus asuvast ebamugavustundest, tervendades soolestikku päris kiiresti, kui sa seda tarbima hakkad. Söö rabarberit, toitu tervislikult, liigu, naudi päikest, ole rõõmsameelne ja küll tulemus tuleb kiirelt.

Senimaani, kuni rabarberit ei ole, saad soolestiku puhastamiseks ja ainevahetuse kiirendamiseks kasutada India teelehte ning tarbida koos K2-vitamiini ja D-vitamiini, et tagada südameveresoonkonna tervis.

Keha ja hinge noorendaja

Rabarberist saab hulgaliselt C-vitamiini, mida tuleb igapäevaselt korralikus koguses tarbida. C-vitamiin on üks vajalikumaid vitamiine, kuna see aitab toitainetel imenduda ning noorendab ja tervendab keha. Lühidalt kokkuvõttes ja lihtsalt selgitades on C-vitamiin eluallikas, aidates tervendada ükskõik millist kehasisest defekti. Kahjuks on see aga väga alahinnatud vitamiin, millele osutatakse liiga vähe rõhku. C-vitamiini saab kõikidest taimedest, aga on teatud taimed, mis on ekstra suured C-vitamiini allikad ja rabarber on üks nendest.

Spirituaalsest vaatenurgast on C-vitamiini ja rabarberi energia kindlapeale nooruseeliksiir. Söö toorest rabarberit veidike igal hommikul, kui on rabarberihooaeg, ning lase kehal ja hingel nooreneda.

Rabarberis on ka kaaliumit, foolhapet, A-vitamiini ja magneesiumit. Need mõjuvad suurepäraselt närvisüsteemile. Mida rahulikum ja tasakaalukam sa oled, seda noorem on ka sinu keha. Stress muudab keha vanaks ja loob põletikule soodsa keskkonna, kuna kortisool ehk stressihormoon tekitab põletikku.

Imeline taim, mis kingib armastuseenergiat ja tervendab Südametšakrat

Igal taimel on oma energia ja neid tarbides saame selle taime energia iseendasse. Rabarberi puhul on tegemist armastuseenergiat kinkiva taimega. Tarbides rabarberit ühel või teisel kujul, suurendad sa enda isiklikus energiaväljas armastuseõnne.

Rabarber tervendab sinu Südametšakrat, mis on sinu Tšakrasüsteemis neljas Tšakra. See Tšakra vastutab sinu suhete, tunnete ja emotsioonide üle. Mida tervem see on, seda paremini sa end tunned ja seda sujuvamalt toimivad sinu suhted üleüldiselt.

Lisaks sellele tõmbab rabarber armastust ligi ja on kasulik nii vallalistele, kui ka neile, kes on suhtes. Lisaks rabarberi söömisele soovitan ma seda enda koduhoovis kasvatada, et armastuseenergia eksisteeriks sinu majapidamises. Taimi ei tasu alahinnata, nendel on suur vägi ja maajumalanna Gaia on need põhjusega loonud.

Too rabarberit enda koju, pane näiteks vaasi nii-öelda dekoratsiooniks, kuna see toob sinu koju armastuseõnne. Aseta rabarberid, millel ei ole lehed ära lõigatud, vaasi, otse enda armastusekristallide kõrvale või, kui sul on see loodud, siis enda armastusealtarile.

Armastusealtar on see, kus sa oled kokku kogunud kõik spirituaalsed esemed, mis sümboliseerivad armastust ja aitavad seda energiat aktiveerida. Näiteks armastusekristallid, sümbolid, viirukid, küünlad ja paljud muud esemed, mis kutsuvad ligi suhteõnne ja armastust.

Armastusekristalle on väga palju ja neid tasub pidevalt enda ellu tuua, kuna suhted on elus väga kõrgel kohal. Näiteks kasuta enda altari loomisel Roosat Turmaliini Kvartsis, Petaliiti, Serafiniiti ja teisi armastusekristalle. Olen enda kodulehele kõikide kristallide energiad kirja pannud, saad nende kohta lugeda ja enda jaoks abistavad kristallid üles leida.

Loob tugeva kaitsekilbi sinu isikliku Auravälja ümber

Rabarberi söömine aitab tugevdada sinu Auravälja, kuna lisaks suurepärasele armastuseenergiale, on rabarber ka tugeva kaitse looja. Seega, kui sa kasutad rabarberit toiduvalmistamisel, siis see aitab suurendada ka sinu enda kaitseenergiat. Mis on väga hea ja tore. Ma olen alati öelnud, et taimedega on meil kõigil võimalik enda energiavälja tervendada ning võimendada.

Auravälja tuleb kaitsta, et sulle ei pääseks ligi ebavajalik energia, mis võib sind kahjustada ja nõrgestada. Selleks on loomulikult kõige parem kasutada kaitsekristalle, kuna need toimivad kõige aktiivsemalt ning tõhusamalt. Õigete taimede tarbimisele lisaks. Aga miks Auravälja tugevdada? Selleks, et sinust püsiks eemal negatiivsus, õnnetused ja ebaõnn ning et sinu enda energia ei oleks kurnatud.

Kaitsekristallidest soovitan Auravälja tugevdamiseks kasutada Oonüksit, Musta Turmaliini või Lumiobsidiaani, kui sa ei kanna kaitsekristalle ning hakkad oma Auravälja esmakordselt tugevamaks ehitama. Lumiobsidiaani soovitan sulle kindlasti siis, kui sa tunned, et oled pidevalt väsinud ja kurnatud. See võib olla märk selle kohta, et sinu Auraväljas on energialekked.

Olge terved, teadlikud ja hoitud! Armastusega

Tene Laul