Kui sul on suur südamesoov, millele soovid anda tõuget, et universum tekitaks võimaluse selle täitumiseks, siis see maagia on täpselt sulle. Seda maagiat on võimalik teha vaid hea tuju ja energiaga, mis tähendab seda, et sul tuleb seda tegema asudes endas õnnetunne üles äratada, kuna see maagia vajab Päikesepõimiku energiat. Selle maagia tegemiseks ei ole õiget ega valet aega, seega ei ole vahet, kas sa teed seda Noorkuu või hoopis Täiskuu ajal. Peaasi, et sa teed seda õnnetundes ja väga heas enesetundes. Seega soovitan ma sul enne maagia tegemist tegeleda millegagi, mis sulle tõesti meeldib ja naudingut pakub.

Universumisse südamesoovi kinnitamise maagia eesmärk on jätta jälg maha enda südamesoovist, et see saaks kasvada, areneda, sinu ellu saabuda ja kinnituda. Tõmmata universumist ligi head õnne, et sinu südamesoov saaks täituda. See avab uksi, loob teid, aitab sul jõuda sinna, kuhu sa unistad. Kui südamesoov on seotud millegi saavutamisega, siis see aitab ka kontakte leida ja olla õigel ajal õiges kohas, et unistus saaks toetavat energiat juurde. Seega on selle maagia tegemine ääretult kasulik ning seda võid kasutada ükskõik millise südamesoovi täideviimiseks.

Maagiat võid teha mitmeid ja mitmeid kordi, kuid manifesteeri erinevaid soove. Kindlasti kasuta just neid maagiavahendeid, mis ma olen kirja pannud, ja ära vaheta neid alternatiivide vastu välja, vastasel juhul maagia ei toimi ja sul ei ole sellest kasu.

Sa võid maagiavahendid varakult valmis sättida ja oodata õiget momenti, millal soovid seda teha -  sellel päeval, kui tunned end suurepäraselt. 


Sul läheb maagia tegemiseks vaja:


- kolme poleeritud kristalli: Päikesekivi, Tsitriini ja Tiigrisilma
- kas Jasmiiniviirukit või Palo Santo viirukit (ja viirukihoidjat, kuhu viiruk asetada)
- Basiiliku eeterlikku õli või Tüümiani eeterlikku õli (armastusesoovi puhul lisaks Roosa Geraniumi eeterlikku õli)
- Väikest riidest kotti
- Paberit, pliiatsit, tikke

Need on sinu maagiavahendid, mis aitavad aktiveerida unistuste täideviimise energia. Neid kasutades saadad sa universumisse sõnumi, mis sinna kinnitub.

Maagia alustamiseks sea üks viiruk viirukihoidjale suitsema, aseta kristallid enda ette ja võta teised maagiaesemed enda lähedusse.

Sule silmad, keskendu sellele, millest unistad ja millele soovid universumist vastust ja tuge saada. Võta enda ette paber ja pliiats ning kirjuta oma soov paberile. Võid kirjutada nii pikalt, kui soovid. Kirjuta täpselt seda, mida sinu hing tõeliselt ihaldab. Sa kasutad selles maagias Päikesekivi, mis aktiveerib unistuste elluviimise igal tasandil, selles on Tsitriin, mis aktiveerib külluseenergiate ligitõmbejõu just sinu ellu ja Tiigrisilm, mis kaitseb seda rituaali selle eest, et seda ei saaks keegi rikkuda.

Kui sa oled enda südamesoovi paberile kirjutanud, siis tilguta paberi peale täpselt 7 tilka Basiiliku või Tüümiani eeterlikku õli. Võid ka mõlemat kasutada, siis tilguta mõlemat õli 7 tilka. Need eeterlikud õlid kinnitavad sinu südamesoovi ja aitavad maagial koheselt aktiveeruda.

Basiilik ja Tüümian sümboliseerivad küllust ja aitavad soovidel ning unistustel täituda. Kui soov on seotud armastuseenergia aktiveerumisega, siis kasuta lisaks nendele õlidele ka Roosa Geraniumi eeterlikku õli.

Kui sa oled need tegevused ära teinud, siis aseta paber riidest koti sisse. Võta viirukihoidja juurest Jasmiini- või Palo Santo viiruki põlenud tuhka ja pudista see koti sisse otse paberi peale, öeldes samal ajal endamisi või valjusti välja: "Unistus täitugu ilma takistuseta!". Seda maagialauset tuleb korrata täpselt 7 korda. Tee seda rahulikult, keskendunult ning positiivselt lainestatult.

Kui oled maagialaused välja öelnud, siis võta kristallid ja aseta need samuti koti sisse. Samal ajal keskendu vaid enda unistusele, mõeldes korra uuesti sellele, mille jaoks maagiat teed ja millele soovid tulevikurada ning uut teekonda luua, millist kogemust elult veel saada. Kui ka see samm on tehtud, siis pane maagiakott kinni, hoia seda korra enda peopesas, sule silmad ning lausu täpselt 3 korda: "Unistus täitugu ilma takistuseta!".

Kui see on tehtud, siis on maagia valmis!

Maagiakott aseta enda koju kas kristallialtarile (kui sul see on) või kristallilaekasse, enda magamistuppa või sinna, kus sa hoiad enda jaoks kalleid ja väärtuslikke asju. Kuna need asjad on juba külluslikud, siis need omakorda toidavad sinu maagiat.

Kotti ei tohi lahti teha enne, kui unistus on täide läinud, senimaani peab see olema suletud. Mina soovitan veel lisaks põletada Boswelliaküünalt (mis on üks tugevamaid kaitseküünlaid) ja tilgutada selle küünla vaha kotile ning ka seotud sõlme peale, et kaitsta seda kotti selle eest, et selle teeb kogemata lahti mõni uudishimulik inimene või sa ise. Kui maagiale on juurde lisatud Boswellia kaitse, siis aseta kott täpselt sinna, kus sa tunned, et on selle õige koht.

Mina asetaksin koti nende kristallide juurde, mis toetavad seda maagiat. Näiteks, kui sa tegid maagiat armastuse nimel, siis hoia neid enda armastusekristallide läheduses. Kui see oli seotud materiaalsete unistustega, siis pane enda isiklikule küllusealtarile, kus on palju erinevaid rahaõnnekristalle, nagu näiteks Epidoot või Vesuvianiit.

Mis nüüd saab? Toimub see, et maagia hakkab sinu poole energiaid tõmbama ja looma rada sinu unistuse täitumiseks. Nüüd jääb järele vaid see, et sa lased asjadel juhtuda ja oskad kinni haarata võimalustest, mis hakkavad peale selle maagia tegemist sinu eluteele tulema.

Ma südames soovin, et sinu südamesoov täitub ja maagia toob sulle täpselt seda, millest unistad!

Armastusega

Tene Laul