Kirjutan sulle ja kõigile teistele siia positiivsed mõtteterad, mis aitavad sul igas päevas näha midagi head ning helget. Tean seda, et sul ei ole alati kerge ning on hetki, kus sa tõepoolest vajad abi. Minu kirjutised, elutöö ja missioon ongi kõigile abiks. Kui sa tunned minuga sidet, siis palun, need mõtted siin on sulle kirjutatud, mõeldes armastusega sinu ja minu kõigi teiste jälgijate peale.

Kasuta neid positiivseid mõtteterasid, loe neid igapäevaselt. Alusta nendega enda hommikut ja sa leiad end ühel hetkel palju paremas ning positiivsemas seisus. Loe neid siis, kui tunned, et oled madalas energias, et sul on raske. Või ka siis, kui sul on hea olla, ennetamaks stressi ning kõike negatiivset.

1. Ma olen see, kes ma olen - ma ei pea muutuma teiste palvel ega ka teiste inimeste pärast. Kui muutun, siis muutun enda pärast ja kõik teised ümberringi saavad sellest rõõmu tunda.

2. Armastus algab minust endast. Kui armastan ennast, loodust ja elu iseennast, siis armastus saabub minu ellu ka teistelt.

3. Ma olen enda elus täpselt õiges kohas, universum on minu poolt, mitte kunagi minu vastu.

4. Olen julge ja astun igal hommikul voodist püsti teadmisega, et kõike on võimalik muuta veelgi paremaks.

5. Minu unistused ei ole mitte kunagi liiga suured, unistused ongi suurelt mõtlemiseks.

6. Avan enda silmad igal päeval teadmisega, et imed juhtuvad kui kaunis unenäos.

7. Ma tean seda, et olen piisavalt hea. Mitte keegi ei pea seda mulle ütlema, korrutama ega selgitama. Ma lihtsalt tean, et olen piisav. See on ülim tõde.

8. Midagi perfektsemat ei saa olla, kui elu ise. Ma vaatan selle poole ja seal on nii palju ilu ning võlu. Teen silmad lahti ja vaatan ning näen.

9. Kartmiseks ei ole põhjust, elamiseks on põhjus. Põhjused on lihtsad ja ilusad. Need ei pea olema suured ega kolossaalsed. Unistused võivad seda olla.

10. Ma olen sündinud siia, et olla osa sellest kaunist ja maagilisest universumist. Ma olen sündinud siia põhjusega - et olla osa sellest elust!

11. Kõik hääled minu sees on minu enda kontrollida. Negatiivsed lahkugu koheselt ja positiivsed - nüüd jääb teil ruumi muutuda veelgi valjemaks.

12. Ma olen julge, tugev, olen Armastus suure algustähega! Ja kõik hea algabki sellest.


Kui sa tunned vajadust stressi leevendamiseks, siis põleta enda kodus ja lähedal Salveid - eeterlikku õli, rituaalitõrvikut ja viirukit. Salvei aitab sul kordades kiiremini positiivsemaks muutuda, parandades sinu enesetunnet ja seisundit. Taimi ei tasu alahinnata, need on meile kõigile antud põhjusega. Olen alati öelnud, et maajumalanna Gaia ei ole mitte ühtegi taime loonud siia planeedile põhjuseta. Need kõik on head ja õigel ajal kasutades on sul võimalik nende abil terveneda.

Salvei on suurepärane tujuparandaja, enesetunde tõstja ning stressi vabastaja. Kui sa tunned, et sa ei suuda stressiga toime tulla, siis võta Salvei endale appi. Kasuta seda igapäevaselt, kuni tunned end paremini. Ma ei soovita selle kasutamist lõpetada enne, kui sa oled enda sees saavutanud idülli.

Loe neid positiivseid mõtteterasid igapäevaselt, kasuta Salveid ja aktiveeri enda sees heaolutunne!

Kogu armastusega sinu suunas

Tene Laul