Oled sa kunagi mõelnud selle peale, miks sind nii väga köidavad Inglitiivad või suled? Kui jah, siis sa oled täpselt õiges kohas. Aitan sul mõista nende spirituaalset tähendust ja seda, mida universum soovib sulle edasi öelda. Ma olen alati öelnud ja kirjutanud enda artiklites seda, et mitte midagi siin maailmas ei juhtu niisama, kõigel on olemas enda põhjus ja tähendus. Täpselt samamoodi on sügavam väärtus ning tähendus ka sellel, kui sind kuidagi ekstra kõnetavad Inglitiivad või suled. Spirituaalse kõnetamise kohta toon sulle sellise näite - sa märkad kellelgi tassi, mille pildil on suled, ja sinu esmane reaktsioon on: "Oh, vau, mulle see kohe väga väga meeldib!". Või näiteks jalutad enda tavapärast kõndimisringi, jääd seisma ning järsku maandub sinu peale sulg. Sealjuures sa tunned, et see on sügavama tähendusega märk just sulle. Ja sellisel juhul ongi ning seda tuleks sügavamalt analüüsida. Selleks olengi siin mina, et aidata sul sellest märgist aru saada. Olen kaheksa aastat kirjutanud artikleid sulle ja kõikidele teistele enda jälgijatele sellelsamal põhjusel - et te leiaksite kõikidele enda küsimustele vastused.

Inglitiivad ja suled omavad sarnast spirituaalset tähendust - kergust ja helgust - seetõttu olen need koondanud ühte artiklisse. Seega üks ühine sõnum on see, et nende nägemine toob sulle head, eriti siis, kui suled või Inglitiivad ilmuvad sinu ette nii, et sa tunned nendega sidet. Kui need kõnetavad sind, siis kuula seda sõnumit universumist. See tähendab seda, et sa võid usaldada protsessi, universumit ennast. See on äärmiselt positiivne sõnum.

Kui sind on Inglitiivad või suled kõnetanud terve elu, siis oled sa ise hingelt õrn ja hea. Eriti kui tiibade ja sulgedega käivad kaasas helged värvid. Tõmmet nende poole saab olla kahte sorti, üks on helges energias ehk 5D-energias ja teine tumedamas energias ehk 3D-energias.

Kui sind kõnetavad valged suled ja Inglitiivad, mitte deemonlikud või satanistlikud tiivad, siis see näitab sinu hinge puhtust ja spirituaalset tervist. Sa oled hingelt tundlikum ja vajad selles elus ilmselget suuremat kaitset, kuna tundlikud inimesed vajavad alati kaitset juurde. Soovitan sul end kaitsta Musta Turmaliini kristalliga, sest tegemist on ühe kõige tugevama ja universaalsema kaitsekristalliga. Musta Turmaliini kasutatakse näiteks Auravälja kaitsmiseks negatiivse tähelepanu, kriitika, pahatahtlikkuse, halba soovivate inimeste ning kurjuse eest. Musta Turmaliini kandmine pikaajaliselt aitab Auraväljas saavutada äärmiselt tugeva kaitsekilbi selles osas, et keegi ei saaks sulle liiga teha. See kristall ei lase negatiivsel energial sinu Aurasse imenduda. Eriti, kui sa tunned, et sa oled emotsionaalselt tundlik inimene. Tundlikkus ei pea ilmtingimata võrduma nõrkusega ja need kaks ongi täiesti erinevat energiat.

Kui sind kõnetavad aga tumedamad suled ja Inglitiivad, siis on sul süngem pool, mis ilmselgelt tulnud sellesse ellu kaasa sinu eelmisest elust.
See on vihje selle kohta, et sinus on vaja midagi sügavamat ära tervendada. Sinu alateadvuses on miski, mis vajab suuremat tähelepanu. Sellisel juhul ma soovitangi sul tuua enda ellu neid tumedaid sulgi ja Inglitiibasid, ühel või teisel kujul, kuna need kaitsevad sind selle energia eest, mis on sinu alateadvuses su enda jaoks vastuvõtmatu. Need toovad välja sinu tervendamata osad ning aitavad sul teadlikult näha seda kõike, mis sinu sees toimub. Lisaks soovitan sul samuti kanda Musta Turmaliini kristalli, kuna see ka ravib alateadvust ja seda on vaja alati tervendada. Ei ole ühtegi inimest, kelle alateadvust ei oleks vaja tervendada, seal on alati midagi, mida selles tervendada, arvestades veel seda, milline on meie maailm praegu ja milline on see olnud ka eelnevatel sajanditel, kui me oleme elanud.

Värvilised suled ja Inglitiivad, mis sind kõnetavad, sümboliseerivad sinu hingelist positiivset arengut. See tähendab seda, et sa oled õppinud elu spontaanselt ja rõõmsameelselt, kas selles elus või mõnes eelmises elus.

Sa võid tunda tõmmet erinevate värvide poole enda erinevates eluetappides. Kui nii, siis sa tead seda, millises seisundis sa oled. Kui sind kõnetavad näiteks valged suled ja Inglitiivad, siis oled sa sellises seisus, kus sinu ellu on saabunud helgus. See on äärmiselt positiivne märk. Tumedate toonide poole tõmmates avanevad hingehaavad. Värviliste poole liikudes on sind ees ootamas positiivsem periood. Minu selgituste järgi, mis ma olen siia sinu jaoks kirjutanud, saad sa mõista seda, millises spirituaalses seisus sa oled.

Kui sa oled minu kodulehel uus huviline või üldse uus spirituaalsete teemade osas, siis ei pruugi sinu jaoks olla elementaarne teada seda, et eelmised elud eksisteerivad siin-seal igal pool meie seas. Me ei ole sündinud siia kehasse esimest korda. See on üks meie rännakute koht, kus me oleme korraks peatunud, kuna meie eesmärk on pidevalt kasvada, areneda, kogeda ja ringi liikuda enda teadmiste ning energiatega. Me sünnime muudkui tagasi ja tagasi üha uuesti ning uuesti. Mis tähendab seda, et me kanname kaasas minevikuteadmisi, aga ka traumasid ning neid viimaseid tulebki tervendada, kuna need on meie Auraväljas segavaks energiaks. Selleks saab kasutada kristalle ja näiteks Must Turmaliin on selle puhul suurepäraseks valikuks.

See on väga oluline, kus ja kuidas sa kristalli kannad. Peaasi on see, et kristall oleks naturaalne - see on kõige olulisem. Eriti arvestades tänapäeva maailma, kus väga suur osa selles elus on maisusel ja üles ehitatud raha peale. Alusta palun sellest, et sa leiad endale ehtsad kristallid. Seejärel kanna seda kristalli käe peal käeehtena, kui soovid minevikuenergiat vabastada enda Juurtšakrast. Leia endale käeehe Musta Turmaliini kristallist või väeehe, milles on kasvõi tükike Musta Turmaliini kristalli. Kui paned selle vasaku käe peale, siis see tervendab sinu alateadvust ja eelmiste elude traumasid. Kui parema käe peale, siis kaitseb see sind tulevikutraumade eest. Ehk võib öelda, et mõlemas käes on selle kauni kristalli kandmine kasulik.

Mida mina soovitan sul teha? Soovitan sul alateadlikult valida käsi, kus seda kristalli kanda. Kui tunned, et võiksid selle täna panna paremale käele, siis tee seda. Kui tunned, et täna soovid vasakule käele, siis tee seda. Hiljem vaata, mille järgi sinu hing näeb vajadust sind kaitsta. Nii on kristallide keskel väga põnev ringi seigelda. Ma olen alati öelnud, et kristallide ning spirtuaalses maailmas ei hakka sul mitte kunagi igav. Kui sa sukeldud kristallide maailma, siis võid sa ühel hetkel avastada seda, kuidas sinu intuitsioon töötab pidevalt sinu kasuks. Mida rohkem sa kristalle kannad, seda tugevamaks muutub sinu intuitsioon.

Elage kerguses, helguses, tervendage enda minevikuenergiaid ja nautige ülimat positiivset tulevikku!

Tene Laul