Olen alates 2022. aasta algusest rääkinud sellest, et universum hakkab Kaksikleeke järk-järgult kokku viima. Kui eelnevad aastad ja elujärk meie planeedil on olnud hingede jaoks eraldi missiooniks, siis nüüd on maailm täpselt sellises seisus, kus on vaja Kaksikleekide ühinemist. Miks? Kuna Kaksikleekide ühinemisel saabub kahe hinge vahel rahu. Rahu aga toob kaasa millegi imelise, nagu näiteks missiooni täieliku täitmise. Vaadates, mis on maailmas aastate jooksul toimunud, siis ütle mulle - kas meil tõesti ei ole vaja siia maailma rohkem rahu ja eelkõige armastust? Ükski südamega inimene ei saa mulle teisiti vastata, kui et, jah, meil on seda vaja! Kui sa tunned sedasama, mida mina meie maailma kohta näen, siis sa oled igati armastust väärt ning seda kõrgel tasandil. Olgu see siis Kaksikleegi suhtes, Hingesugulasega või hoopis iseenda ülesleidmise kaudu. Mis on kõik võimalik, kui sinu hing on avatud armastust nägema, jagama, andma, vastu võtma ning eelkõige mõistma.


Ma olen võtnud endale missiooniks tuua Kaksikleegi sidemesse valgust ning tutvustada sulle ja kõikidele teistele seda, kes nad on. See tõenäosus on meil kõigil olemas - kohtuda enda Kaksikleegiga ja see on minu meelest imeline! Kui sa oled see õnnelik, kes saab selles elus temaga kohtuda, siis ma tunnen siirast rõõmu ja õnne teie mõlema pärast!

Kaksikleekide kuuendas osas soovin rääkida, kuidas toimub esmakohtumine sinu ja Kaksikleegi vahel. Kirjutan sulle siia nii, nagu su side Kaksikleegiga oleks ette määratud, seega tunneta lugedes kaasa. Räägin sulle sellest nii seetõttu, kuna võib-olla on see hetk ära olnud ja sa oled temaga kohtunud. Või kui veel ei ole, siis on minu sõnad sulle tulevikus teejuhiks, kui te kohtute.

Esmakohting sinu ja Kaksikleegi vahel on midagi äärmiselt müstilist, aga mitte üleromantiseeritud kujul. Vastupidi, see võib olla täiesti tavaline hetk, täiesti tavaline tegevus, mille kaudu te kaks kohtute. Kõrvaltvaataja jaoks pole seal mitte midagi müstilist. Aga see, mida sina tunned enda hinges, või te kaks samal hetkel tunnete, see on müstiline. Ja seda tuleb tähele panna - seda, mida sa tollel momendil tundsid.

Näiteks te kohtute nii, et sa lähed mingisugusele üritusele, kuhu sind on kutsutud, ja seal on keegi, kes jääb sulle silma. Aga mitte nii, nagu tavaliselt silma jäädakse. Sind lausa tõmbab tema poole, sinu pilk on pidevalt temal ja sul tekib tema vastu huvi. See on kirg ja selline side võib tekkida ükskõik millise teise hingedevahelise sidemega. See on sensuaalne huvi teise poole suhtes. Su mõtted keerlevad tema ümber ning sa ei suuda keskenduda kellelegi teisele peale tema. Sa võtad enda sees teatud hoiaku, et ta sind märkaks, inimese sees tekib selline ego-hoiak - olen tugev, olen enesekindel, olen julge, äkki ta märkab mind. Siis sa ootad teievahelist silmsidet. Tead seda tunnet, seda olukorda? Kindlasti oled seda kogenud. See ei ole tahtlik käitumine, see on täiesti alateadlik käitumine, mina defineerin seda kireenergia aktiveerumisena ning nii-öelda potentsiaalse kaaslase märkamisena. See võibki lõppeda sellega, et teil mõlemal on üksteise vastu huvi ja te liigute sealt edasi, hakkate suhtlema ning lõpuks saategi kokku. Alles siis te saate teada, mis sellest võib edasi saada. See, mida ma siin kirjeldasin, on universumi viis ühendada üksteisega hinged, kellel on midagi üksteisele anda ja õpetada - seal on alati mingisugune side. Kas siis madalas energias side nagu Saatusekaaslastel või Karmakaaslastel, või ka näiteks Hingesugulaste või isegi Elukaaslashingede suhe. Aga sa ei tea seda enne, kui sa annad endale võimaluse selle kirega kaasa minna. Tavaliselt lähedki sellega kaasa ja annad endale võimaluse, millele teine pool võib vastata eitavalt või jaatavalt. Kui jah-sõna on kätte saadud, te hakkate suhtlema ja saate tuttavaks, siis te nii-öelda annate spirituaalsel tasandil oma kokkuleppele allkirja ning teie missioon käivitub. Milline missioon, seda selgitab aeg! Selgeltnägemise kaudu on võimalik vaid tuvastada, mis side võib teie vahel olla, teisti ei ole võimalik seda juba eos ära tabada. Aga kui sa juba oled sellele rongile läinud, siis tuleb sul sihtpunkti jõuda, kuna missioon on juba käivitatud. Universum ei kannata rongilt maha hüppamist. Kui seda teha, siis ta saadab sulle järgmise, kes tuleb sulle täpselt sama õpetama, andma või pakkuma. Seega ma soovitan sul alati enda valitud teekond lõpuni viia. Sealt võib tulla ka midagi imeilusat ja seetõttu ei tasu sellelt armastuse-huvi-rongilt maha tulla.

Aga nüüd Kaksikleekide juurde tagasi. Kuidas toimub Kaksikleekide esmakohtumine? See kokkusaamine ei ole kaugeltki selline, nagu kõikidel teistel hingedevahelistel sidemetel, mis algavad ühtmoodi, et sa julgeksid minna avama hingedevahelist liitu, mis on juba eelmistes eludes kokku lepitud. Universum ei ole rumal, ta teab täpselt, et kui ta ütleb sulle kohe lõpptulemuse ära, siis sa ei julge õppida. Seega usalda universumit natuke rohkem, kui sa julged seda teha. Julgustan sind ja kõiki teisi enda kalleid jälgijaid alati armastama! See on minu missioon - külvata siia maailma palju armastust! Need, kes näevad minu missiooni sellisena, nagu see reaalselt on, saavad sellest niivõrd palju kasu, et teie elu muudkui liigub kõrgustesse. Seega julge usaldada eelkõige elu, iseennast ja ka mind.

Kaksikleegid kohtuvad teisti, selle kohtumise tunned sa ära kohe, kui sa seda koged. Või peale minu siinsete mõtete lugemist. Kui te olete kohtunud, siis sa imestad lugedes, et kuidas mul on võimalik panna sõnadesse seda müstika, mida te kogesite. Vastus on lihtne - minu töö on valgustada! Peangi kõike teades teistest eespool olema, vastasel juhul ei saaks ma olla sulle abiks ja toeks. Spirituaalselt loogiline, eks ole?

Kaksikleekide esmakohting on pealtnäha täiesti tavaline moment, aga sinu ning tema, kes on sinu Kaksikleek, teie vahel tekib hetkest usaldus. Ja see on midagi, mis on selles maailmas väga väärtuslik.
Võta korraks hetk ja mõtle selle peale uuesti. Võid võtta lausa pikema hetke. Oota, vaata, kuula ja tunneta. Usaldus - kas see pole mitte väärtuslik? Ütle endale ausalt, kui paljude inimestega sul võib tekkida usaldusetunne ühest hetkest? Ilma, et sa kahtleksid, jälgiksid ja tunnetaksid? Muidugi pead sa oskama ennast kaitsta valede valikute eest, mida sa inimeste puhul teed, aga see usaldus, mis tekib Kaksikleekide vahel, see on sellel hetkel midagi müstilist ja täiesti seletamatut.

Teil ei teki esmakohtumisel meeletut kehakeemiat ja kirge ning vajadust üksteise suhtes nii-öelda saaki püüda. See on midagi imeilusat, helget, kerget, armast, võib öelda, et isegi nunnut. Kõige parem seletus on, et teid valdab ehtne ning kodune tunne.

Kõikide Kaksikleekide kohtumised on loomulikult erinevad ehk ollakse tegevustes või paikades, mis on väga juhuslikud, kuid tunne seal südames ja hinges - teil mõlemal on see üks ja seesama. Kaksikleegid tunnevad, et nad justkui kohtusid kellegagi, kellega on lihtne koos olla, kes mõistab ja on samas energias. Esmakohtumisel ei pea rääkima absoluutselt midagi sügavamõttelist, see võis olla väga pealiskaudse jutuga kohtumine või ka pelgalt tööalane ning teatud raamides. Aga see kehakeel, miimika, suhtlemisvabadus, julgus luua silmsidet tundmata, et sa peaksid end varjama - see on maagiline! Kusjuures sa ei suudagi end Kaksikleegi ees varjata ja see ongi minu meelest üks ilusamaid aspekte Kaksikleekide juures. Te lihtsalt kisute spirituaalselt üksteise autentsuse välja.

Juhul kui te suhtlete edasi ja saavutate ühise keele ka peale esmakohtumist, siis mingil hetkel te räägite üksteisega sellest momendist täiesti kindlasti. Ja siis te avastate, et te tundsite mõlemad ühesugust tunnet. Kui te oskate seda tunnet enda sees kirjeldada, siis nimetategi seda kergeks, helgeks ja seletamatult heaks energiaks. Kaksikleegid teevad üksteist õnnelikuks ja see on põhiline eesmärk - tuua üksteises välja kõige ilusamad küljed ning seljatada kõik madalad energiad, mida olete kogenud või teised inimesed teis tekitanud.

Kaksikleek on see, kes tervendab enda oleku ja olemasoluga kõik haavad, traumad ning stressi. Kaksikleek ei tekita mitte kunagi teises Kaksikleegis pinget, vaid nende iga koosveedetud hetk tekitab hoopis sellise tunde, et siin maailmas on olemas keegi, kes võtab oma kohalolekuga ära kogu maailma valu ja pinge. Ükskõik millised on vestlused, kas need on sügavalt rasked või kergelt helged, need on ilusad ning koduse tundega.

Kaksikleekide esmakohting oleks nagu kahe vana sõbra kohtumine, kes tunnevad üksteist terve elu - lihtne, vaba, autentne, positiivne, õnnelik. Olgu see esmakohting kasvõi väike hetk universumist või tunni-kahe pikkune koosviibimine.

Kaksikleegid ei kohtu kunagi ilma saatjata, alati on üks või mitu saatjat. Ehk nende kohtumine ei ole kunagi kahekesi saatuse tahtel kokkusaamine ühes ja samas kohas. Täpselt samamoodi ei saa nendevaheline side tekkida modernsete suhtlusportaalide kaudu. Kaksikleegid kohtuvad silmast-silma, tavalises elus, iidsel viisil, spontaanselt. Olgu see siis näiteks ühisele peole minnes, mitte endale suhet otsima, või tööle minnes ja kohtudes uue töökaaslasega, kes võibki olla sinu Kaksikleek. Või kohtad sõbrale külla minnes kedagi uut, kes on ka sinu sõbra tuttav ning te näete teineteist esmakordselt täiesti tavalisel kodusel koosviibimisel.

Seda teades annan ma südamerahu kõigile, kes otsivad armastust või kes otsivad Kaksikleeki - teda ei saa otsida. Ka armastust ei saa otsida. Teate, mis juhtub siis, kui te otsite armastust? Te leiate üles Saatusekaaslase, Valele teele suunaja, Ego-purustaja või Karmakaaslase. Ja uskuge mind, te parem ei taha seda, kui te teaksite selle otsimise nukrat, sünget ning madalat poolt. Seega, kui sa oled vallaline, siis kuula mind - palun ära otsi armastust. Lase see tühjusetunne vabaks ning lase armastusel ise enda juurde tulla, las ta jalutab iseseisvalt sinu ellu või jaluta sina tema juurde

Aga kui vaadata asja positiivselt, mida mulle meeldib alati teha, sest see olengi mina - Kalad, kes näeb halvas alati ka head. Kui sa oledki kord valele teele läinud, siis ära muretse. Võib-olla üks nendest otsingutest tekkinud sidemetest õpetas sulle kannatlikkust, teine tõi välja sinu autentsuse, kolmas viis sind kontakti sinu enda hinge missiooniga ning neljas tegi selgeks, mis on sinu väärtust. Ja see viies võib ollagi Kaksikleek, kellega sa kohtud või oled kohtunud.

Kaksikleek ei tule sinu ellu selleks, et sind ravida. Ta tuleb su juurde selleks, et sinuga koos kõrges energias eksisteerida, et elada elu õnnelikult, rõõmsalt ja kergelt. Hoolimata olukordadest, need asjad on murdumatud. Side on kohe algusest seletamatult tugev ja seda on võimatu katki lüüa. Ükskõik kui palju on inimesi, kes soovivad seda teha, seda on võimatu teha, kui Kaksikleegid kokku saavad.

Mis ma mõtlen sellega, et kui teised soovivad seda teha? Soovivad ainult need, kes ise ei ole enda eluga rahul. Kadedus on kõige inetum energia siin maailmas, see paneb inimesi teistest halba rääkima, klatšima, maha tegema. Iga kord, kui ma näen sellises energias inimesi, on mul nendest siiralt kahju, kuna ma saan aru, et nad ise ei ole õnnelikud. Nad on enda 3D-energias ning soovivad ka teisi sinna kaasa tirida. Aga sellega ei tohi kaasa minna!  Seetõttu ma inspireerin absoluutselt kõiki, kes eksisteerivad kõrges energias, kaasa arvatud Kaksikleeke, neid sellest üle olema ning võtma seda komplimendina, kui keegi soovib sinu armastuse oska saagida - järelikult on see viljakas, ilus, hea ja paradiislik. Aga mida nad ei tea, on see, et hingedevahelisi liite ei luba universum lahku lüüa, eriti kui need on universumi enda poolt loodud kõige kõrgema eesmärgi nimel, milleks on külvata maailma rahu ja armastust.

Kaksikleegid täiustavad üksteist ja on teineteisele energiaallikad, kui nad hoiavad sidet ja on üksteisega kontaktis, kas suheldes, telepaatiliselt või külg-külje kõrval olles. See on mõlemale osapoolele niivõrd tervendab ja väestav, et iga järgmine moment kasvab selle energia sees vaid kõrgemaks. See on vastulöök kõigele halvale, mis maailmas eksisteerib. Seetõttu universum saadabki Kaksikleegid kokku, et maailmas saaks midagi üldse muutuda. Minu meelest on see imeline ning meil kõigil on, mida oodata. Mida rohkem Kaksikleeke kokku saab, seda ilusamaks muutub meie ühiskond. Kui neid on aina rohkem ja rohkem, kes on armastatud, hoitud ning kaitstud, siis on võimalik anda ka vastulöök koledusele, kadedusele, madalatele energiatele, egoismile ning paljule muule ebatervislikule.

Kokkuvõtvalt - kuidas siis Kaksikleegid kohtuvad? Nad kohtuvad loomulikult, nii nagu inimesed on mõeldudki kokku saama ja suhtlema - näost-näkku, silma vaadates, suheldes, koos olles. Olen seda nii kaua oodanud, et lõppeks ära see moderne suhete loomine, mille puhul saab ainult tasapisi lõksu kukkuda, kuna intuitsioon ei tööta vesteldes kirja teel, mis ei ole isegi pliiatsiga paberile kirjutatud, või kellegi pilti vaadates, kus saab tekkida ainult illusioon, nagu vaadates filme. Aga päris kontakt ja päris energiate tunnetamine, see on midagi muud, see on väärtuslik.

Kuna 2022. aasta on tipptasemel spirituaalsuse saavutamise algusaasta, siis kogu universumi energiad on koondanud end autentsuse ja looduse poole. See on aasta, mil portaal avanes selleks, et inimestele valgust tuua ning neid juhatada sinna, mis on loomulik ja õige. Kaksikleegid on selle ehtsaks tõestuseks. Nad juba kohtuvad, kohtuvad ka tulevikus ja mida aeg edasi, seda rohkem te mõistate, millest ma siin täna räägin. Jätke meelde, et kirjutasin sellest 2022. aastal ning kui te vaatate minu sõnadele tagasi umbes kümne aasta pärast ja vaatate maailmapilti, siis te ei suuda ära imestada, kui õigus mul oli. Elu muutub ja te ei kujuta ettegi, milliseks. Paljud arvavad, et maailm on hukas, aga mina näen, et maailm pöördub hingeasjade osas palju paremasse suunda. Aga loomulikult on neid, kes ei saavuta enda sees tingimusteta armastust ja nemad ongi need, kes jäävad 3D-energiasse ehk kitsasse, madalasse ja vaenulikku energiasse. Neid on ka vaja, et spirituaalselt võimekatel inimestel oleks, mille nimel siin maailmas tööd teha. Mina võtan kõiki madalas energias inimesi inspiratsioonina aidata neid, kes soovivad elada kõrges energias ja 3D-inimestest vabana. Imeline, eks ole.

Nautige armastust, laske sellel leida tee endani loomulikult, hoidke neid, kes teid tõeliselt väärtustavad ja kelle juures te saate olla teie ise. Ja kui sul on soov, et armastus tuleks sinuni, siis ära otsi armastust. Kanna armastusekristalle, need aitavad Kaksikleeke ja hingesugulasi liita - Rodokrosiit, Thuliit, Larimar ja Serafiniit on imelised kristallid, mida kanda ja lasta Südametšakral avaneda, et hingedevaheliste sidemete liitumine saaks tekkida. Kristallid ühendavad õigeid inimesi ja Südametšakrat kristallidega tervena hoides toob see endaga kaasa ka Kaksikleekide kohtumise. Seega kanna armastusega enda kristalle, ela, naudi, tee enda asja ja küll ühel hetkel olete ühises ruumis oma asju ajamas ning hakkate suhtlema ja sealt võibki tekkida midagi imelist. Kui sa tunned ühel hetkel ära selle siira suhtluse, vaba ja nauditava vestluse, milles ei ole pinget ja milles on vaid usaldus - siis see ongi tema. Sinu Kaksikleek ja sina tema Kaksikleek!

Loe kõiki artikleid, mis ma olen Kaksikleekidest kirjutanud, SIIT. Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.

Armastusega alati teiega, alati armastusega! Telepaatiliselt alati teiega!

Tene Laul