Taimed on imelised, nimetan neid maajumalanna Gaia kingitusteks meile kõigile. Igal taimel on oluline põhjus meie maailmas eksisteerida ja neid ei tasu kunagi alahinnata. Taimi on meil võimalik kasutada enda tervise hoidmiseks, parandamiseks ja spirituaalseks kasvamiseks. Taimed on ka maagilised, sest need toidavad sinu keha.

Must tee on üks populaarsemaid teesid, mida juuakse üle maailma ja seda ka põhjusega. Must tee on suurepärane tervendaja. Soovitan sul soetada kvaliteetset musta teed ning tarbida seda regulaarselt enda heaolu jaoks. Kui sa ei ole harjunud musta teed jooma, siis too see enda menüüsse, usu mind, see aitab sind rohkem, kui sa võib-olla oled seda endale eelnevalt teadvustanud.

1. ANTIOKSÜDANDID EHK SINU NOORUSLIKKUSE ALLIKAD

Juues musta teed saad sa enda kehasse palju antioksüdante, mis aitavad sinu südamel füüsiliselt terve olla, aidates vereringel paremini funktsioneerida. Loomulikul on see ka verd puhastava toimega, mis omakorda on sinu keha jaoks nagu detox. Lisaks südame heale tervisele aitavad antioksüdandid hoida nahka nooruslikuna. Seega kui soovid, et sinu süda oleks terve ja sinu nahk kaunis, siis ole hea ja joo musta teed. Eriti siis, kui on suvi või sa oled päikese all päevitamas ning naudid helioteraapiat.

Ma olen kirjutanud mitu artiklit päikese tervendavatest omadustest, leiad need siit:

Päikesevalgus on ülim energiaallikas
Päikese spirituaalsed tervendavad omadused
Dopamiin - rõõmu, heaolu ja tugeva vaimse tervise võti
Serotoniin - sinu isiklik õnnetunde aktiveerija

2. TERVENDAB JUURTŠAKRAT

Must tee on väga oluline sinu Juurtšakra jaoks, see avab selle Tšakra tervenemiseks. Kui sa veel ei tea, mis on Juurtšakra, siis see on kõige esimene Tšakra kogu Tšakrasüsteemis, mille eesmärk on hoida sind füüsiliselt tervena. Mida tervem on Juurtšakra, seda paremini sa end üleüldiselt tunned. Lisaks on sinu lihased palju lõõgastunumad.

Juurtšakra tervenemisele annab veelgi suuremat jõudu juurde Šungiidi kandmine ja sellest kristallist valmistatud vee joomine. Seda soovitan kindlasti kasutada siis, kui sa oled haige, sinu immuunsus on nõrk või tunned end füüsiliselt nõrgana. Šungiidiga väestatud vee joomine on hea ka seetõttu, kuna sellest vallanduvad vee sisse antioksüdandid, mis omakorda annavad sulle tervendust nii füüsilisel kui ka spirituaalsel tasandil. Loe kindlasti minu artiklit, kuidas Šungiidist vee-eliksiiri teha, SIIT.

Kombineerides musta tee joomise ja samal ajal Šungiidist ehete kandmise, saad sa sellest väga palju kasu. Just sinule! Sa väärid parimat!


3. MINEVIKU VABASTAMINE

Spirituaalsel aitab must tee sul lahti lasta rasketest, valusatest, keerulistest, minevikuga seotud traumadest, mis eksisteerivad sinu alateadvuses. Elu on õppetunde täis ja sul tuleb mõista seda, et sul ei ole vaja õppetundidele ei öelda, need tuleb vastu võtta armastusega. Nii saad nendest enda hingele parimad õpetused. Kuid vahel on keeruline nendest vabaks lasta, nendest õppida ja ma mõistan seda täielikult, arvestades seda, kui palju hingevalu ma olen enda elus pealt näinud. Võid ette kujutada, kui suured mured on minu juurest läbi käinud, millele olen kogu oma hingega abi leidnud, visioonide ja selgeltnägemise kaudu abi pakkunud. Tean väga hästi, kui raske võib sul, või ükskõik millisel teisel inimesel, olla enda probleemide sees, kui elu on tulnud sulle õpetama midagi eriti suurejoonelist. Mõistan ja seetõttu kirjutangi, kuidas sind ja kõiki teisi aidata. Jagamine on hoolimine!

4. ÜHENDAB SIND SINU HINGEHÄÄLEGA

Musta tee joomine on väga kasulik sinu hingele, see annab sulle võimaluse olla enda intuitsiooniga paremas ühenduses, kuna hingehäälega kontaktis olemine avab ka intuitsiooni. Mida tervem on sinu Juurtšakra, seda suurem on ka tõenäosus olla intuitiivne. Seega joo musta teed nüüd ekstra suure naudinguga, teades seda, et see pakub sulle tegelikult väga palju!

Intuitsiooni veelgi selgemaks muutmiseks, et sa suudaksid seda usaldada, saad alati ka kanda Kolmanda Silma Tšakra kristalle. Kui sa ei tea veel, mis on Kolmas Silm, siis see on sinu intuitsioonikanal.

Intuitsiooni avavateks ja tugevamaks muutvateks kristallid on näiteks Lasuriit ja Sodaliit. Neid on kasulik kanda kõrvarõngastena või talismanina kaelas, et need saaksid olla võimalikult lähedal sinu Kolmandale Silmale, aidates seda aktiveerida.

5. PIKENDAB ELUIGA Ja PAKUB LÕÕGASTUST

Arvestades seda, kui palju antioksüdante on mustas tees ja ülejäänud selle füüsilises koostises, siis see mõjub suurepäraselt sinu heaolule ning annab sulle võimaluse elada kvaliteetselt kõrge eani. Elus on oluline kvaliteet, mitte kvantiteet. Seega tulgu kõrge iga kindlasti kvaliteetselt. Nautige musta teed! Tõesti, see on suurepärane. Eriti Earl Grey-d, arvestades seda, et selles on Bergamoti eeterlikku õli. See teeb sellest eriti hea musta tee.

Bergamotil on energiaid puhastav, rõõmsameelsust ja heaolu loov toime. Kui jood musta teed, millest on Bergamot, tunned emotsionaalset kergendust. Kui aurutad õlilambis koos veega Bergamoti eeterlikku õli, siis saad samuti lõõgastava tunde, arvestades seda, kui hästi see mõjub sinu Südametšakrale.

6. ANTIBAKTERIAALNE, AIDATES SIND KAITSTA BAKTERIAALSETE HAIGUSTE EEST

Must tee on suurepärane oma antibakteriaalsete toimete tõttu, tugevdades keha immuunsüsteemi, turgutades seda ja muutes eriti tugevaks. Näiteks kui reisid erinevatesse riikidesse, kus on sinu jaoks uued toidud, võib-olla ka ebakvaliteetne vesi, millega pesed enda hambaid ja keha, siis on väga hea juua just musta teed. See aitab sind kaitsta bakteriaalsete infektsioonide eest. Tee regulaarselt joomine suurendab üleüldiselt sinu immuunsust ja kindlasti ei peaks kartma haigestuda. Kui oled bakteriaalse haiguse saanud, ükskõik millise, siis joo alati musta teed! Nii lihtne ongi end tervena hoida! Taimed teevad imesid ja need on meie Maa peal põhjusega. Naudi!

Mida kvaliteetsem on must tee, seda tervislikum see on - kui vähegi võimalik, siis soeta alati parima kvaliteediga tee, et sellest maksimum saada!

Loe ka minu varasemaid artikleid valgest teest ja rohelisest teest.

Hoidke enda keha ja hing tervena!

Tene Laul