Jäärad on särtsakad, aktiivsed ja väga intensiivse loomuga. Igaüks kohtab enda elus vähemalt ühte Jäära, kes jätab endast jälje. Tervitades kõiki Jäärasid, kes minu artikleid ja tegemisi jälgivad, olen kirja pannud 7 fakti Jäärade iseloomu kohta. On midagi, mida suudavad täielikult mõista ainult Jäärad ning millest võiksid teada kõik Jäärale kallid ning lähedased inimesed. Seega proovige Jäärasid mõista, ja Jäära tähtkujus sündinud, teie jääge ikka iseendaks! 

1. ETTEVÕETUD ÜLESANNETE TÄITMINE 

Jäära jaoks on äärmiselt oluline see, et tema poolt ette võetud ülesanne (kehtib ka tegelikult teiste kohta tema ümber) saaks tehtud. Teised tähtkujud ei pruugi ette kujutada, kui oluline on eesmärkide ja ettevõetud ülesannete lõpuni viimine. Kui miski saab tehtud, siis see vajab Jäära sees tähistamist, tekib suur kergendustunne, endorfiinitase tõuseb ning tekib rõõmutunne. Jäärale on oluline, et tema elus ei oleks ripakilolevaid tegevusi. Kui alustada, siis ka lõpetada!

Seega teised tähtkujud, kes te elate koos Jääraga ja jagate oma elu mõne Jääraga, siis olge head, ärge seda pahaks pange. Kui Jäär on närviline seetõttu, et mõni ettevõetud plaan ei liigu, siis ta mitte ei ole nõudlik, vaid see on tema vaimse tasakaalu jaoks vajalik. Seetõttu tekitavad seismajäänud projektid Jääras närvilisust, ta siiski on idealist. 

2. SINU MÕTTED VÕIVAD VÄLKKIIRUSEL MUUTUDA 

Kui sa oled tähtkujult Jäär, siis sa tead, et sinu mõtted suudavad välkkiirelt muutuda. Iseloomult küll kindlameelne, kuid ideed ja arvamus võib kergelt sinu sees millegi või kellegi suhtes muutuda. Hetkega võib Jäär muuta enda positiivset arvamust kellessegi negatiivseks ning negatiivset arvamust positiivseks. Jäära mõttemaailm lihtsalt on selline - väga äkiline. Teiste tähtkujude esindajad ei saagi mõista seda pealtnäha kaootilist mõttemaailma. Jäära enda jaoks ei ole see aga mingisugune probleem, see isegi ei ole kaootilisust põhjustav, nii nagu mõni teine võib seda tunda. 

3. JÄÄR ON ALATI ENESEKINDEL, ISEGI KUI TA SEDA EI OLE 

Jäära sisse on kodeeritud sõnum: "Ma olen enesekindel, nii on kõige lihtsam elada!". Päevad ei ole aga vennad ja on ka selliseid päevi, mil Jäär on enesekindluse totaalselt ära kaotanud. Keegi aga ei näe neid päevi, keegi ei ole sellist momenti Jääraga ise tunnistanud, sellised Jäärad on vaid legendid. Tõsi! Jäär ei näita, kas teadlikult või alateadlikult, mitte kellelegi välja, et ta ei ole enesekindel. Ta jätab alati kõigile kas 100% ehedal või vähem ehedamal kujul endast väga enesekindla mulje. Jäärad saavad sellega ideaalselt hakkama, see on osa Jäära isiksusest. 

4. SA EI MUUDA END MITTE KELLEGI PÄRAST 

See tundub mõne teise jaoks veidi kummaline või enesekeskne, kuid tõesti, Jäärad on need, kes ei muutu ega muuda end seetõttu, et keegi teine seda soovib. Jäär muutub ajaga ise, otsustades ise, milliseks ta soovib end lasta kujundada, ja seda väga isiklikul põhjusel. Jäär ei ole see, keda on võimalik kujundada oma nägemuse järgi. Seda ei suuda teha ei Kaljukits, ei Sõnn ega ka keegi teine, kellel on üldjuhul oskus väga intensiivselt teiste inimeste iseloomu ümber kujundada. Jäär muudab end elu jooksul vaid siis, kui ta ise tunneb, et peab endas muudatuse tegema. 

5. SUUR ARMASTUS, MIDA PALJUD KAHJUKS EI NÄE! 

Paljudele tundub Jäär sellisena, kellel ei ole suurt südant, ning väga paljud, kes Jääri tunnevad, võivad nende kohta seetõttu valearvamust omada. See, et Jäär ei räägi hellitavaid sõnu, kuidas sa temale korda lähed, ei tähenda aga seda, et sul ei ole tema südames oma isiklikku ruumi. Jäärade südant ei pruugi näha seetõttu, et enamus Jäärade Auras kerkib esile pigem nende tugevus, enesekindlus, sõnakus, jõulisus ja vahel isegi arrogantsus. Küll aga teavad kõik Jäärad ise, et nende süda on hell, nende lähedased omavad nende elus väga suurt rolli, nad on valmis oma lähedaste nimel minema läbi tule ja vee, ning nad haavuvad väga kergelt, kui nende tundeid riivatakse. See, et keegi teine ei oska Jäära suurt südant ja armastamisoskusi täielikult mõista, ei tähenda, et Jääral seda ei ole. 

Jäärad on väga haavatavad, kuid keegi ei näe nende haavumist. Kuid tegelikkus on see, et Jäärad on kergelt haavatavad, nende südant on väga lihtne katki teha. See, et Jäär on jõuline, iseseisev ja enesekindel, ei tähenda, et Jäär oleks südames külm - kaugeltki mitte! 

6. JÄÄR EI KARDA UUT! 

Mida paljud Jäära kohta ei tea, on see, et Jäär ei karda kunagi midagi uut katsetada, kogeda ja proovida. Uued maitseelamused, inimesed, meelelahutuslikud kogemused, raamatud, teiste inimeste vaatenurgad, erinevad sihtkohad ja isegi teaduslikud avastused - kõik on põnevad. Mida rohkem uut, seda rahulolevam on Jäär. Jäärad on alati valmis katsetama midagi, mida nad ei ole varem kogenud või millest nad ei ole varem midagi kuulnud. Elu tuleb täita värvidega ja Jäär on kindlapeale see, kes ei ole oma lapselikku avastamisrõõmu lapsepõlve maha jätnud. 

7. KES ON VÕÕRAS INIMENE? 

Jääral ei ole probleemi öelda "tere" inimesele, keda ta just kohtas, ja jagada temaga oma maailmavaateid või rääkida kaasa situatsioonis, kus nad parasjagu on koos kasvõi korraks. Miks peab võõrastama, miks peab oma mõtteid vaos hoidma ja neid mitte jagama, kui selleks on soodne võimalus. Ehtsal Jääral ei ole probleeme rääkida kellegagi, keda ta just kohtas, öelda sõna sekka enda kõrval olevate inimeste vestlusesse ja naeratada nendele, kes lihtsalt tunduvad põnevad või tema jaoks pilkupüüdvad. 

JÄÄRA EDU- JA ÕNNETOOV KRISTALL

Jäära edukust, head õnne ja rikkuseenergia liikumist aitab parandada Mariami Jaspis. See on kristall, mis on üks Jäära õnnekristallidest. Kui sa oled Jäära tähtkujus sündinud, siis kanna Mariami Jaspist endaga kaasas ajal, mil soovid enda õnnevõimalusi suurendada ja enda ellu veelgi rohkem päikesepaistet tuua. Kuna Mariami Jaspise puhul on tegemist ärialast ja materiaalset õnne toova kristalliga, siis on igal Jääral kasulik hoida seda kristalli enda külluselaekas või kontoriruumis. 

"Jäär - päikesepaiste koos väikese orkaaniga!" 

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära." 

Loe lisaks veel ka teisi artikleid, mille olen Jäära tähtkuju kohta kirjutanud, leiad need artiklid SIIT.