Selleks on erinevaid viise, et muuta enda kodu küllust ligi tõmbavaks ja saavutada sellega paremat majandusliku energiavoolu liikumist. Kui sinu koju saabub külluslik energia, siis avaneb sul rohkem võimalusi, et enda elus saavutada materiaalset õnne. Õnn on see, mida me peame ise enda ellu looma, et see omakorda saaks meile pakkuda meie soovitud tulemusi. Jagan sinuga kuute väga lihtsasti teostatavat nippi, millega saad enda kodu küllusekanaliks muuta. See omakorda aitab sul hiljem enda kodus teha neid erinevaid rituaale, maagiaid ja soovide meditatsioone, mis on suunatud maise õnne suurendamisele. Soodne keskkond sellistele tegevustele annab sulle kindlasti paremaid tulemusi. Kuna me elame korraga vaimses ja füüsilises maailmas, siis eksisteerib meie elus ka igasugune maine ja majanduslik külg ning selleta on meil tänapäeva ühiskonnas raske toime tulla. Seetõttu on lisaks enda spirituaalsele arengule mõistlik panna rõhku ka maisele arengule ja seda kõike on tegelikult võimalik teha väga spirituaalsel viisil.

1. Majanduslikku ning raha-, äri- ja töö-õnne aktiveerivad kristallvõtmehoidjad

Igal kristallil on olemas oma vägi ja isiklik energia. Võtmehoidjaid on olemas paljudest erinevatest kristallidest ja need on väeesemed, millega on võimalik kristallide energiaid enda koju suunata. Kui hoiad koduvõtme küljes küllusliku väega kristalli, siis külluseenergiat see sinu kodus suurendabki. On olemas teatud kristallist võtmehoidjad, mida on eriti kasulik just majanduslikel eesmärkidel oma koduvõtmete küljes hoida.

Kui hoida koduvõtmete küljes kristalli, siis ennekõike toob see kõige enam õnne sellele, kes seda võtit kasutab ja seejärel kodule. Seega on igal pereliikmel väga kasulik hoida võtme küljes küllusekristalli, kui on soov enda perekonna külluseõnn kasvama seada.

Karneooli võtmehoidja - Tegemist on kristalliga, mis aitab täita sinu maiseid ambitsioone ja luua soodsaid võimalusi just selliste soovide täitumiseks. Karneool suurendab positiivsete energiate liikumist, mis omakorda tõstavad kogu majapidamises õnneenergiat.

Mookaite võtmehoidja - Mookaite toob uut algust, uusi võimalusi ja loob uut teed, mille kaudu on sul võimalik elus edasi liikuda. Kui sead Mookaite võtmehoidja enda koduvõtmete külge, siis kodeeri selle sisse maine ja materiaalne unistus, mille jaoks Mookaite saaks sinu elus ukse avada.

Piltjaspise võtmehoidja - Piltjaspis on tugevalt seotud ärilise õnne suurendamisega ja iseseisva tööedu loomisega. Kui oled ettevõtja, siis toob see kristall majanduslikku õitsengut läbi sinu ettevõtte. Kui teed kodus tööd või pakud näiteks FIE-na teenust, siis toob see samuti sinu ellu majanduslikku õitsengut.

Rohelise Avanturiini võtmehoidja - Roheline Aventuriin on number üks tööedukristall. Sellel kristallil on oskus suurendada külluslikku energiat ja majanduslikku õnne läbi sinu töö. Kui hoida Rohelist Aventuriini koduvõtmete küljes, siis aitab see läbi sinu enda töö suurendada rahalist õnne.

Tiigrisilma võtmehoidja - Tiigrisilm suurendab rahaõnneenergia kasvamist. Kui hoida ükskõik millisel kujul Tiigrisilma võtmehoidja küljes, siis blokeerib see majanduslikku ebaõnne ja aitab kaitsta kõige negatiivse eest, mis ei lase kodus külluseenergial kasvada.

Tsitriini võtmehoidja - Tsitriini puhul on tegemist läbinisti õnne toova kristalliga. Tsitriin toob rikkust, küllust, rahaõnne, häid ja soodsaid võimalusi. Lisaks sellele aitab Tsitriin suurendada kodu positiivset energiat, nii nagu Karneoolgi.

Loe lähemalt kõikide nende kristallvõtmehoidjate teistegi mõjude kohta, et mõista mida need veel sulle pakuvad, kui hoiad neid enda koduvõtmete küljes.

2.
Põleta regulaarselt külluseenergiaid suurendavaid viirukeid, küünlaid ja eeterlikke õlisid

Taimedel on spirituaalsetes praktikates täpselt sama oluline koht, kui seda on kristallidel. Taimedest valmistatud väeesemeid on väga lihtne, mugav ja soodne koduenergia muutmisel ning täiustamisel ära kasutada. On olemas teatud taimed, mille poole tuleb pöörduda, kui soovid enda kodus külluseenergia õitsema seada. Teatud taimedest valmistatud viirukid, küünlad ja eeterlikud õli soodustavad majanduslikku õitsengut, rahaõnne kasvamist ja üleüldse õnneenergia võimsamaks muutumist.

Kus neid põletada või kasutada? Igas kodus asub küllusekanal Ida- ja Kaguilmakaares. Seal ongi neid kõige kasulikum kasutada, kuid võid neid põletada kodus igal pool. Lihtsalt asi on selles, et kui põletad neid nendes kahes ilmakaares, siis sa aktiveerid Feng Shui järgi enda kodus majanduslikud õnnekanalid. Kui põletada kodu keskpaigas, siis saavutad samuti selle sama eesmärgi.

Minu soovitus on kasutada küllust aktiveerivatest taimedest valmistatud väeesemeid kõiki vaheldumisi. Nii tagad erinevate külluslike energiate juurde toomise enda majja.

Millal valida viiruk? Viiruk aitab puhastada ebasoodsaid energiaid ja seejärel asendada selle positiivse energiaga. Kui oled viirukite suitsule tundlik, siis kasuta meie Jaapani viirukeid, nendes ei ole bambusvart, mis tekitab viiruki suitsemisel intensiivsema aroomi. Millal valida küünal? Küünlad aktiveerivad energiaid ja nende kaudu on võimalik soovmõtteid teele saata. Loe läbi minu artikkel, kus ma räägin küünaldesse soovmõtete seadmisest, selle leiad SIITMillal kasutada eeterlikke õlisid? Eeterlikud õlid tõstavad õnneenergiat kõige kiiremini ja töötavad peale ebasoodsa energia likvideerimist viirukite või Salvei/Palo Santo puhastusega kõige efektiivsemalt. Eeterlikke õlisid kasuta alati õnnenergia loomiseks, need on suurepärased õnneenergiaaktivaatorid.

Minu soovitus on kasutada neid kõiki siiski korraga, nii teen mina ja teen seda erinevate energiate võimendamiseks. Tee seda ka külluseenergia võimendamiseks!

Küllust aitavad sinu koju tuua kõige enam need taimed (nendest valmistatud viirukid, küünlad ja eeterlikud õlid): Aaloe, Basiilik, Bergamot, Kaneel, Mänd, Patšuli, Piparmünt,  Palo Santo.

3. Positiivsete soovide meditatsioon ja palvekristallide kasutamine 

Väga oluline on luua koju selline positiivne energia, mida sa saad ise enda mõtete, sõnade ja tunnetega luua. Ära alahinda iseenda jõudu, ära unusta, kui suur vägi on meil endal. Positiivne mõtlemine, usk, et kõik läheb hästi, lootusrikas meel ja positiivsed unistused hoiavad koduenergia tervena. Kui soovid, et sinu ellu saabuks majanduslik rahulolu, külluslik periood ja rahaenergia liiguks sinu elus edukalt, siis ennekõike pead sa ise uskuma, et nii juhtub. Igasugune muremõte takistab õnneenergia kasvamist. Kui oled totaalne ülemuretseja ja seda just majanduslikel teemadel, siis neljandas punktis olevad taimed aitavad ära puhastada sinust kiirgavat negatiivset energiat, mis võib külluseenergia kasvu takistada.

Kasuta külluseenergia võimsamaks muutmiseks soovide meditatsiooni. Selleks kasuta küllust ja rikkust ligi tõmbavaid mediatsioonikristalle. Näiteks Tiigrisilma, Rohelist Aventuriini, Karneooli, Piltjaspise või Verekivi lapikuid meditatsioonikristalle.

Kuidas nende kristallidega soovide meditatsiooni teha? Väga lihtne. Sul läheb vaja mõlemast kristallist ühte, et sa saaksid neid mediteerimise ajal mõlemas käes hoida. Kui soovid, et sinu kodus külluseenergia võimenduks ja sinu maised soovid täituksid, siis aeg-ajalt hoia meditatsioonikristalle peopesades, sule silmad ja lihtsalt soovi. Saada oma mõtted teele, unista ja kui tunned, et oled oma mõtted universumile edastanud, siis ongi soovide meditatsioon lõppenud. See on väga lihtne, tee seda siis, kui tunned, et tõesti soovid edastada palveid, millele ootad saatuse poolt vastuseid. Neid kristalle võid hoida teiste küllusekristallide lähedal eraldi karbi sees ja kui tunned, et soovid teinekord veel soovida, siis soovidki.

Lisaks mediteerimiskristallidele on võimalik sul kasutada palvekristalle. Palvekristallid on erinevad kuulidobeliskid, püramiidid ja teised kujud, mis on kristallidest valmistatud. Kuulid on kõige efektiivsemad palvekristallid, kuna nende seest ei lähe sinu mõtted ise minema. Mille sinna oled seadnud, need jäävad sinna sinu unistusi täitma.

Näiteks on väga kasulik Ida- või Kaguilmakaares hoida külluslikke energiaid sisaldavaid kristallkuule ja enne nende kuulide sinna seadmist nende sisse majanduslikke, maiseid ja külluslikke palveid seada. Selleks hoia kuuli peopesas ja soovi selle sisse soov selle kohta, mida see kristallkuul sinu ellu tuua võiks. Seejärel sea see enda kodus sinna piirkonda, kus see hakkab selle soovi nimel tööd tegema.

Külluseenergia suurendamiseks ja maisete soovide täitumiseks too enda koju...

Päikesekivi kuul, Verekivi kuul, Tiigrisilma kuul, Püriidi süda, Granaadi kuul (äriline edu), Rohelise Aventuriini kuul, Fuksiidi kuul (rahaline õnn).

Lisaks veel Sammalahhaadi püramiid, Tiigrisilma püramiid, Malahhiidi elevant, Piltjaspise tiiger, Püriidi elevant, Rohelise Aventuriini Buddha, Rohelise Aventuriini elevant või Tsitriini suuremad tipud. Kõik need on seotud külluseenergia võimendamisega.

4. Erinevate küllusetaimede koju toomine

Too enda majapidamisse elusaid taimi, millel on oskus küllusenergiat suurendada ja küllusenergiaid liikuma seada. Kõige paremad valikud sinu kodu jaoks on erinevad turdlehed ehk ahvileivapuud, sulgvõhk, sõnajalgkummipuu ja bambus.

Neid taimi on kasulik hoida Ida- ja Kaguilmakaares, kus asuvad sinu kodu külluseenergiakanalid. Taimed on väga ilusad ja energia poolest efektiivne elusenergia ka sinu kristallide keskel hoidmiseks. Taimed juhivad kristallide energiat tervesse sinu elamisse edasi.

5. Loo endale rahakarp ja tee erinevaid majanduslikku õnne suurendavaid rituaale/maagiaid

Igasugune rituaal või maagia, mida sa enda kodus lood, suurendab seal õnneenergiaid. Kui teed aja jooksul erinevaid rituaale/maagiaid, mis kutsuvad ligi küllust, rikkust, majanduslikku või rahaõnne, siis need kõik suurendavad sinu kodus külluseenergiat. Tee neid, kui tunned, et sul on vaja neid teha. Siis ongi nendeks kõige õigem aeg ja siis sa suudad need ka õigesti teele saata.

Erinevad rituaalid ja maagiad, mis sind aitavad...

"Rahalise õnne külgetõmbemaagia", "Külluse koju kutsumine - Täiskuu maagia", "Noore Kuu rikkuse rituaal", "Rikkusenergia võimendamine Kuu esimesel veerandil", "Tööalase edukuse ja rikkuse maagia", "Lotoõnne-rituaal", "Küllusekarbi aktiveerija", "Viljakad ideed - külluse maagia", "Rahakotimaagia", "Äriliste unistuste maagia", "Täiskuu rahavoolu maagia", "Soovide laegas", "Noore Kuu materiaalse edu rituaal", "Küllusekarp - rahamaagia".

6. Kasuta sularaha või hoia seda enda koduseinte vahel

Sularahale on inimesed ise oma mõtetega loonud külge võimsa rikkuseenergia. Rahal endal kui paberil seda väge ei ole, inimesed ise on selle positiivselt ära sõnunud. Kui inimesed kõik mõtlevad, et raha on väärtuslik, meil on seda vaja ja see on miski mille nimel töötatakse, siis see ongi maagia, mille inimesed rahasse seavad. Kuna see on inimeste enda maagiaga kaetud, siis on kasulik seda külluslike energiate võimendamiseks ära kasutada. Sularaha kasutamine aitab õnneenergial Sinu elus kiiremini liikuda ja seda on kasulik enda kodus hoida. Eriti kasulik on sularaha hoida küllusekristallide kõrval, mis omakorda saavad sularaha kaudu endale töötamiseks jõudu ja suunda juurde. Kui sa ei soovi raha hoida koju loodud küllusealtaril, siis loo spetsiaalne rahaõnne kristallikomplekt rahakoti sisse (leiad selle maagia seitsmendast punktist) või loo koju rahakoti hoiustamise koha peale rahaõnne ligi kutsuv kristallikomplekt, milles peaks kindlasti esindatud olema Püriit, Malahhiit, Tsitriin, Roheline Aventuriin, Krüsopraas, Draakoni Verekivi ja Nefriit Jaad koos Tsitriin geoodiga.

Kui soovid, et küllus ja rahaõnn saabuks sinu ellu, siis loo selle jaoks soodne keskkond!