Ebaõnnestumine võib sulle tekitada motivatsioonipuuduse, su tuju ära rikkuda ja röövida sinu seest igasuguse enesekindluse. Kas seda kõike on ka vaja? Ei ole, see ongi see vastus. Minu ümber olevad inimesed inspireerivad mind kirjutama elust ja kõigest, mis meid puudutab. Ebaõnnestumine murrab paljudel jalad alt ja ma soovin, et see nii ei oleks. Kohtun pidevalt inimestega, et neid aidata, suunata ja õigele teele juhatada. Väga paljudel on hirme, mis ei lase neil edasi liikuda ja olla motiveeritud. Väga paljud hirmud on saanud alguse mõnest või lausa mitmest ebaõnnestumisest. Sellest kõigest tuleb välja astuda ja olla täis lootust, mis aitab sul elus edasi liikuda. Ma motiveerin sind muutma oma ebaõnnestumine õnnestumiseks!

Mis asi on ebaõnnestumine tegelikult? Ma aitan sul seda paremini mõista. Ebaõnnestumine on see, kui sa ei õpi situatsioonist mitte midagi. Ja kui sa ei õpi, siis see oligi tõepoolest ebaõnnestumine. Aga kui sa õpid, siis sa muudad näiliselt tunduva ebaõnnestumise õnnestumiseks. Et õppida selles elus, muutuda targemaks, tugevamaks, vapramaks, osavamaks ja intelligentsemaks, see kõik eeldab valesid lükkeid, mis omakorda saavad sinu ellu tuua häid õpetussõnu. Inimene, kes otsib ebaõnnestumisel üles õpetussõna, on võitja. Kui sa ei saanud hakkama, millega sa soovisid hakkama saada, siis ole hea, leia hetk ja analüüsi, miks see ei õnnestunud. Kindlasti lõpeta ära enda peale näpuga näitamine ja enda süüdistamine. Küsi siiralt enda käest: "Mida ma oleksin saanud paremini teha?" või "Kas see oli tegelikult hea, et see ei õnnestunud?", "Mida ma pean enda suhtumises muutma, kas selles võib olla midagi, mis ei lase mul õnnestuda?"

Kui sa ebaõnnestud, siis muuda see enda õnnestumiseks, nii muutud sa targemaks ja osavamaks. Ära anna kohe alla, kui universum ei ole esimesel korral sinu poolt. Ta on sinu poolt, kui sa teed õiget asja, kuid õige asja tegemine ei tähenda alati seda, et sa saad kohe esimesel korral kuldmedali. Kas sa siis ei tea, et head sportlased on teinud tippu jõudmiseks palju tööd, neil on hetki, mil nad on põrunud, kuid nad ei ole lootust hüljanud. Kui sa loobud esimese ebaõnnestumise juures, siis sa ei olegi seda väärt, mida sa soovid. Siinkohal tuleb mängu Karmaseadus. Inimene, kes näitab, et ta julgeb riskida ja olla oma hirmudest üle, sellele avatakse uksed - aga seda siis, kui saatus soosib sinu soovi täitumist. Kui sa kardad uuesti põruda, siis küsi enda käest üks küsimus ja vasta sellele täiesti ausalt: "Kas ma tõesti soovin sellest loobuda?" Kui sa ei soovi sellest päriselt loobuda, siis tõuse püsti ja proovi uuesti, kuid enne õpi eelmisest korrast.

Et elus mingil tasandil õnnestuda, pead sa leppima teadmisega, et õnnestumine ja ebaõnnestumine käivad tihti käsikäes. Et õnnestuda ja olla milleski hiilgav, tuleb riskida, ja alati ei saa garanteerida 100% tulemust. Kui sa julged riskida, siis on sinu õnnestumise tõenäosus väga suur, kui sa ei julge riskida, siis väike. Kui sa soovid midagi suurt korda saata, siis ära karda riskida.

Ebaõnnestumist saab kujundada õnnestumiseks, kui sa lubad endal nii ebaõnnestuda kui ka õnnestuda. Kui sa paned ebaõnnestumisele risti ette, siis see ongi sinu sihile jõudmise suurim takistus. Kui sa ütled endale, et sa pead tingimata õnnestuma, siis see muudab selle väga keeruliseks. Tuleb lasta endal vigu teha ja tuleb neist õppida, kuid lootust ei tohi maha matta. Ükski inimene, kes on millegi suurega hakkama saanud, ei lase ebaõnnestumisel endale laastavalt mõjuda. See on edukate ja mitteedukate inimeste vahe. Kumb sa soovid olla? Kui soovid olla edukas, siis õpi kaotama ja fööniksina tuhast tõusma.

Ma usun, et enamik inimesi, kes minu mõtteid loeb, tunneb end siin ära. Elus on olnud hetki, kus sa oledki lasknud ebaõnnestumisel matta oma lootuskiire ja motivatsiooni. On ka teid, kes on end kokku võtnud ja proovinud enda jaoks olulist uuesti saavutada. Kõik inimesed puutuvad sellega ühel või teisel eluhetkel kokku. Minu soov on sind tagant tõugata, diivani pealt püsti saada ja panna sind õiges suunas liikuma.

Kristallid kannavad endaga kaasas energiat, mida me saame enda Auravälja tervendamiseks kasutada. Meie Auraväljad määravad ära selle, kuidas me suhtume elusse, kuidas me seda näeme ja kuidas sellele reageerime. Kristallid saavad muuta meid tugevamaks, ambitsioonikamaks ja õnnelikumaks. On kolm kristalli, mis aitavad sul elus ebaõnnestumisi ära hoida, nendest kiirelt välja tulla ja tuua enda ellu rohkem õnnestumisi. Kanna neid kristalle või hoia neid kõiki üheskoos enda lähedal.

Tangeriin Aura on sulle väga kasulik kristall, kui mõni sinu südamesoov on jäänud tahaplaanile seetõttu, et sa oled sellega kord ebaõnnestunud. Tangeriin Aura aitab elus edasi liikuda ja enda unistuste nimel vaeva näha, ükskõik kui raske on teekond seni olnud. Hoia seda kristalli enda elus, et leida taas üles motivatsioon uuesti üritada.

Kullisilma soovitan endaga kaasas kanda hetkel, mil soovid õnnestuda ja hoida enda ümber head õnne ja külluslikke energiaid. Kullisilm on seotud kaitsega, hea õnne ja intuitsiooniga. Need kolm omadust muudavad selle kristalli suurepäraseks abiliseks hetkel, mil on sul vaja teha õigeid otsuseid ning hoida end võimalikult vastupidavana. Kullisilm suurendab sinu isiklikku jõudu ja võimekust.

Kalkopüriit süstib sinu sisse parajas koguses enesekindlust. Kalkopüriit on eriti kasulik sulle, kui sa ei julge riskida ja seetõttu jäävad ellu viimata sinu paljud unistused. Kalkopüriit aitab enda hirmudest üle saada, see motiveerib iseendasse uskuma ja suurendab lootust. Kalkopüriit on tugevatoimeline kaitsekristall, mis kaitseb ebaõnnestumiste eest, ja kui need ja juhtuvad, siis õpetab Kalkopüriit neist õppima.

Kristallid aidaku sind. Ma tean, et nendest saab juurde jõudu, ja tean ka seda, et sina saad nendest palju abi. Lisaks kristallide kandmisele ja endale nende väe kogumise, ole hea ja ära sea endale väga kõrgeid ootusi. Pigem olgu su ootused veidi väiksemad, kui sa tegelikult soovid saavutada. Kui on kukkumine, siis on see väiksema valuga, ja kui on õnnestumine, siis on see kõrgete lootusteta veel suurem. Edukaks olemine ei tähenda seda, et sa sead endale maksimumi. Edukaks olemine tähendab seda, et sa annad alati endale võimaluse saada vähem või rohkem. Kõrged ootused on head vaid siis, kui sa need täidad. Aga need laastavad sind, kui sa ei suuda neid täita, seetõttu seagi endale veidi madalamad ootused. Nii suudad sa end tugevamaks muuta ja tagasilöökidest kergemini edasi liikuda. Niiviisi muudad sa end samm-sammult esikoha vääriliseks. Esmalt pronksmedal, siis hõbe ja alles siis lähed kullale järgi!

Sa suudad õnnestuda, kui sa lubad endal vigu teha. Sa suudad õnnestuda, kui muudad ebaõnnestumise õpetussõnadeks!