Ainult ühel korral aastas on Kuu viimane veerand Amburis ja samal ajal Päike Kalades. See juhtub, kas iga aasta veebruari lõpus või märtsis. Sellel päeval on erakordne jõud ja selle vägi kestab vaid sellel Kuufaasil. Seda aega tuleb enda kasuks maksimaalselt rakendada. Kas sa oled valmis teada saama, miks see on nii hea päev?

Sel ajal on sul võimalus teha enda elus suur puhastuskuur, palju muudatusi ja läbi viia transformatsioone. Pane need päevad kindlasti enda märkmikusse kirja, et sa seda võimalust maha ei magaks!

Küsimus seisneb ikkagi selles miks on see aeg nii oluline? Vastus on tegelikult väga lihtne.

Ambur ja Kalad on mõlemad tähtkujud, kes soovivad enda ellu pidevalt muutusi, soovivad ise hingelt muutuda või kogeda elus midagi erakordset. Nad on pidevas otsingus ja soovivad enda elu täita, kas põnevusega enda mõistuses või kogeda füüsiliselt midagi uut. Amburi ja Kalade iseloomudest olen pikalt ja põhjalikult kirjutanud ka enda esimeses raamatus "Tähtkujude salapära", mille leiad SIIT.

Ambur ja Kalad on oma loomuselt ka ülioptimistlikud, kui nad on tasakaalus iseendaga. Tasakaalutu versioon toob neis välja aga vastandversiooni, mis kajastub neis, kes on sündinud nende kahe tähtkuju all. Planeetide seisult aga on Amburi ja Kalade kooslus soosiva väega ning optimismi esiletoov.

Kui aga Ambur ja Kalad saavad kokku, siis kahekordistub nende vägi. Kuna Kuu viimane veerand on muutuste aeg ja suurpuhastuseks kõige soosivaim kuufaas, siis see omakorda lisab jõudu nende kahe tähtkuju mõjule. See on soosiv aeg, alustamaks enda elus erinevate muudatustega.

Amburi Kuu viimane veerand Kalades on nendel kuupäevadel

16. märts 2020

6. märts 2021

23. veebruar 2022

15. märts 2023

3. märts 2024

Kuna seda juhtub vaid kord aastas, siis on mõistlik see endale üles kirjutada ja kui need päevad saabuvad, siis teha sellel ajal kõik selleks, et muutused saaksid aset leida. Võid juba näiteks täna endale kirja panna tulevaste aastate kuupäevad, et neid mitte maha magada.

Jagan sinuga midagi põnevat. Kuufaasi mõju kestab alati kauem, kui välja toodud konkreetne kuupäev. Nii saad seda sama rituaali edukalt teha ka kuufaasile eelneval või järgneval päeval, näiteks 2021. aastal ka 5. märtsil.

"Isiklik transformatsioon - suuna elu uuele kursile"

Selleks läheb sul vaja teatud asju, mille energia aitab suurpuhastust aktiveerida.

1. Clary Salvei eeterlik õli (on spirituaalsel tasandil suurpuhastust soosiv taim) ja Jojoba baasõli (Clary Salvei kehale kandmiseks)

2. Piibeleheviiruk (selgust, suhete ja elukvaliteedi paranemist soosiv taim)

3. Piibeleheküünal (transformatsiooni aktiveerimiseks)

4. Paber, tikud, viirukialus, klaas (mille sisse paned puhta vee, klaasi asemel võid kasutada ka kristallieliksiiri veepudelit, mille põhja aseta Akvamariini chips-kristallid

5. Pliiats, käärid ja valge niidirull (enda muudatuste soovide kirja panemiseks ja teele saatmiseks)

6. Poleeritud Akvamariini kristall klaasi asetamiseks (uuendusi ja suurpuhastust toova väega kristall, mis lisab kestvat jõudu juurde)

Alusta!

*
Esmalt leia endale mõnus ja hubane koht, kus seda protsessi läbi viia. Jäta meelde, et Piibeleheküünalt tuleb sul põletada veel nädal või rohkem, kuniks küünal on lõpuni põlenud. Küünal peab jääma samale kohale, kuhu sa selle rituaali ajal asetad. Küünalt ei pea põletama igapäevaselt, seega sobib see rituaal ka neile, kes ei saa olla seitsmel ja enam järjestikul päeval kodus.

* Aseta küünal kuumakindla aluse peale ja selle kõrvale viirukialus, mille külge aseta Piibeleheviiruk (viirukit ära kohe põlema pane). Võta kõik ülejäänud vajaminevad esemed enda lähedale, et sul oleks mugav protsessi läbi viia.

* Võta veeklaas ja aseta Akvamariini kristall sinna sisse. Kui kasutad vee-eliksiiripudelit, siis aseta Akvamariini chips-kristallid pudeli põhja ja täida pudel veega. Samal ajal, kui Akvamariini vee-eliksiiri valmis paned, siis keskendu sellele, et soovid suuremat sorti transformatsiooni enda ellu tuua, mis aitaks sind viia õigele ja heale kursile.

* Järgmise sammuna võta Clary Salvei eeterlik õli ja baasõli pudel. Vala peopesa sisse ühe teelusika suurune baasõli kogus, mille sisse tilguta umbes kolm tilka Clary Salvei eeterlikku õli. Sega õli käte vahel kokku ning kanna õli enda kätele, otsmikule, kaelale ja rindkerele. Seda on vaja teha tšakrate puhastamiseks, aktiveerimiseks ja meelte avamiseks. Samal ajal seda tehes keskendu sellele, et soovid enda ellu suuremat sorti muutust, mis aitaks sul elus jõuda õigele rajale ning muuta iseennast spirituaalselt, vaimselt, emotsionaalselt ja füüsiliselt. Kui oled selle ära teinud, siis saad minna edasi järgmise sammuni.

* Nüüd võta kätte tikud ja süüta küünal ning seejärel viiruk. Samal ajal soovi ning keskendu sellele, et tahad näha end tulevikus palju õnnelikumas paigas. Soovi enda ellu häid muutusi. Kui küünal ja viiruk töötavad, siis võta kätte paber ja pliiats. Kirjuta paberile enda nimi ja sünnikuupäev. Seejärel voldi või rulli paber kokku. Võta valge niit ning seo see paber korralikult kinni. Peale seda leia võimalus see paber küünlaleegis põlema panna. Aseta paber tulekoldesse või tulekindlale alusele, et see saaks ära põleda. Sellega kinnitad sa enda soovid tulevikku ja ülejäänu, mida pead tegema on vaid rituaali elavana hoida. Järgmiseid samme tuleb teha, et kindlapeale Amburi kuu viimane veerand Kalades saaks sinu soovmõtted täielikult täide viia.

* Nüüd on õige aeg vee-eliksiiri juua. See vesi tuleb samal päeval ära juua ning lasta viirukil lõpuni suitseda ning küünlal põleda nii kaua, kuni selleks on võimalus.

Järgmistel päevadel põleta küünalt nii palju kui võimalik. Küünal tuleb lõpuni põletada ja seda ei pea tegema igapäevaselt. Küll aga on oluline juua Akvamariini vee-eliksiiri igapäevaselt kuni küünal on lõpuni põletatud. Kui küünal on ära põlenud, on rituaal täielikult sinu tuleviku jaoks kinnitatud. Seejärel ei ole vaja enam Akvamariini vee-eliksiiri juua.

Eesmärk on tuua sinu ellu suuri, häid ja positiivseid muudatusi!

Sellel ajal on soodne kontrollida ka enda suhtumist ja mõtteid. Kõike, mida oma sisemuses omad, kutsud ligi - see on energia seadus. Kui sa soovid, et sinu ellu saabuksid suured muudatused, siis keskendu kõigele heale, mida soovid enda elus näha ja väldi negatiivsetele mõtetele keskendumist. Hoia terve päeva vältel enda tuju positiivsena ja lootusrikkana.

See on erakordne aeg, mis võib muuta seda, kuidas sinu elu edaspidi kujuneb!