Kõikide tähtkujude esindajatel on ellu vaja üht korralikku Jäära. Jäärad saavad vahel teiste tähtkujude poolt enda tujukuse, jäärapäisuse või liigse sõnavõtu tõttu palju kriitikat, kuid tegelikult on neil teistele palju head pakkuda. Lõppude lõpuks ei ole ükski inimene ideaalne, me kõik oleme segu erinevatest tugevustest ja nõrkustest. Nii on ka Jääradel oma suurepärased küljed, millega nad hiilgavad.

Kas sinu elus on Jäär? On ta sinu kallim, pereliige või hoopis parim sõber või töökaaslane?
Kui jah, siis oled sa õnnega koos. Võta tema tugevustest maksimum ja pigista silm kinni seal, kus löövad välja tema nõrkused.

1. Jäära meeletu TAHTEJÕUD motiveerib ka sind tegutsema ja pingutama

Kui Jäärad on midagi enda tähtkujult kaasa saanud, siis on see mitme inimese tahtejõud. See on meeletu, seda pole vaja kellelgi teisel talle meelde tuletada ega ka õpetada. See on temas loomulikult olemas. Tasakaalus Jäära esindaja (loe: mitte stressis) on tahtejõu tipp!

Kuidas siis mõjutab see sind, kui sul on kõrval selline inimene? See paneb sind tegutsema. Ta ei lase sul lihtsalt tegevusetult istuda, oodata ega unistada. Jäärad ise loomulikult naudivad sellise power'iga inimesi, nagu nad ise. Tõde on aga see, et väga paljudel sellist tahtejõudu pole. Seega lase enda kõrval oleval Jääral end liikuma seada. Võta eeskuju!

2. Ta on see, kes soovib põnevust ja kõike uut. Lase tal end millessegi uude kaasa tirida!

Jääras on üks külg, mis soovib tasakaalu ja seda materiaalses osas. Kui see tasakaal on olemas, siis võib ta kaasa minna kõige uuega, mida ta pole varem proovinud ja katsetanud. Spontaansus käib tasakaalus Jääraga kaasas. (Tasakaalus Jäär on see, kes ei ole stressis. Stressis tähemärgi esindajad on oma tähtkuju vastupidised versioonid.)

Kui sinu kõrval on Jäär, siis tema on täpselt see, kellega midagi uut ette võtta, sukelduda millessegi põnevasse ja saada juurde hulgaliselt toredaid mälestusi. Ta ei karda kogemusi, temaga on sul võimalik lõbutseda ja elu täiel rinnal nautida.

3. Kui soovid ausat arvamust, siis tema aitab sul suuremat pilti näha

Tasakaalus Jäär suudab ausalt välja öelda oma arvamuse, mis on edasiviiv, abistav, julgustav või pidurit tõmbav. Tasakaalutu Jäär sõidab oma ausate väljaütlemistega teistest inimestest üle nagu teerull. Seega on sellest tähemärgist kaks erinevat versiooni. Kui sinu elus on see esimene, kes on enda eluga rahul ja tasakaalus, siis on tema sinu kõrval kõige kainem hääl.

Jäära eesmärk selles elus on õppida end alati väljendama nii, et teistele oleks tema poolt antud vihje, teadmine või nõuanne kasulik. Kui sinu kõrval on Jäär, kes suudab seda teha, siis on ta kullatükk, keda tuleb hoida. Küsi alati temalt nõu!

4.  Kui soovid lõbutseda, siis haara üks tore Jäär endaga kampa!

Jäär on päikesesüsteemi esimene tähtkuju, kelle eesmärk on tuua inimestes välja lõbutsemise ja naljatamise pool. Tema eesmärk on terve elu sisemist last elusana hoida, olla mänguline ja lõbus. Enamik nendest suudavad seda teha ja sellised olla. See on meeletult hea iseloomujoon, mis muudab Jäärast kaaslase, pereliikme, sõbra või töökaaslase lõbusaks kaaslaseks. Kutsu ta endaga meelelahutust nautima ja usu mind, sellest võib saada põnev väljaminek!

Kingi oma Jäärast kaaslasele, pereliikmele, sõbrale või töökaaslasele tema õnnekristall Karneool. See on ülima positiivsuse, optimismi ja õnne kristall. Karneool aitab Jääral olla enda parim versioon!

Jäära kohta saad pikemalt lugeda minu raamatust "Tähtkujude salapära", mille leiad SIIT.

Rohkem põnevaid artikleid Jääradest leiad SIIT.