Erinevaid Inglisõnumeid on tohutult palju ja paljud neist võivad olla seotud kolme erineva numbriga. Näiteks võib sinu Inglisõnumiks olla number, milles esinevad 8, 3 ja 1. Nende numbrite järjestusel ei ole väga suurt vahet, sõnum on ikkagi üks. Kui sa oled näinud numbrit 831, 138 või 813, siis soovib keegi Inglite maailmast, näiteks sinu isiklik Kaitseingel, sulle edasi öelda, et ole äärmiselt tänulik kõige eest, mis sinu elus on ja mis sinuga toimub!

8, 3 ja 1 inglinumbrikombinatsioon annab sulle teada, et sa laseksid vabaks igasugusest hirmust, murest või kahtlusest-kõhklusest, mis hetkel sinu sees eksisteerib. Ära muretse! Inglite maailmas aetakse kõik sinu jaoks joonde. Nad aitavad sind, luues sulle häid võimalusi.

Selleks, et Inglid saaksid tegutseda, tuleb sul olla tänulik ja positiivne. Kas sa näiteks teadsid seda, et Inglid aitavad rohkem neid inimesi, kes suudavad oma südame neile avada? Tänulikkuse väljendamine on üks viis Ingliteni jõudmiseks.

Kui sinu ette on ilmunud 8, 3 ja 1 kombinatsioon, siis võid oodata millegi ilusa saabumist. Sinu teele on tulemas midagi väga-väga head. Võta see avasüli vastu, ole avatud suhtumisega!

Lisaks kõigele sellele jälgi märke, mida sulle Inglite maailmast saadetakse. Nad annavad sulle vihjeid, et sa jõuaksid õigele teele. Jälgi märke, lase neil end juhatada ja suunata!

Selleks, et suurendada sidet enda Kaitseingliga, kanna Ingli Aurat või hoia enda lähedal Ingli Ahhaadi kristalli. Need kristallid loovad temaga võimsa sideme ning aitavad tal sulle alati toeks olla!

Kõik teised minu kirjutaud Inglisõnumite seletused leiad SIIT.