Meie päikesemärgid ehk tähtkujud on põnevad, need väljendavad seda, kes me oleme ning kuidas me ellu suhtume. Tähtkujude tõlgendamine on terve elu minu huvi olnud ja oma artiklitesse lisan ma tükikese sellest, kuidas mina tähtkujusid näen ja tõlgendan. Vähk on romantikute romantik, temaga suhtes olles ära oota rutiini ning tasa ja targu arenevat suhet. Tema soovib kõike ja korraga!

Vähi puhul on tegemist väga hoolitseva ja armastava inimesega. Kui sinu kaaslaseks on Vähk, siis hoia ja hinda teda, temast võib saada sinu kaaslane terveks eluks. Ta panustab ise suhetesse, milles tema näeb potentsiaali terveks eluks. Kui ta on sind välja valinud, siis on sinus miski, mis pakub talle just sellist turvatunnet.

1. TA ON ÜLIKAITSEV

Vähi armastus on tugev, ta näitab seda iga hinna eest välja. Kui keegi peaks tema kaaslast ründama, kritiseerima, tegema tema kohta negatiivse alatooniga kommentaare või teda ükskõik, millisel viisil maha tegema, siis Vähk on seal, et teda kaitsta. Ta on sellises situatsioonis nagu laastav tule-energia - paneb põlema ükskõik, millised sõnad ja uskumuse. Ta on seal, et enda hõimu kaitsta!

2. KEERULISED TUNDED ON VÄHI PUHUL GARANTEERITUD

Kui teemaks tulevad tunded ja armastus, siis on Vähiga väga keeruline. Kui sa soovid tema südant vallutada, siis pead sa esmalt tema turvatsooni kontrolli läbima. See tähendab seda, et Vähk peab enne, kui ta sind täiesti avatud hingega vastu võtab, saama sinuga tutvuda ja sinu erinevaid külgi tundma õppida. Soovitus - anna talle aega, et ta saaks kindla peale välja minna!

Vähk on haavatav, olgu ta mees või naine, talle on väga lihtne liiga teha. Aga ega ta siis ise seda kellelegi välja ei näita, vastupidi, ta varjab seda, mängib tugevat, et sa mitte mingi hinna eest ta haavatavat poolt ei näeks.

Enda kaitsmiseks lähebki ta kindla peale välja. Kui ta on kaaslases kindel, siis avab Vähk talle kogu enda maailma ja seda isegi terveks eluks. Ta otsib enda kõrvale eluaegset kaaslast. Kui kaaslane suudab teda vastu armastada ja teda hinnata, siis on ta valmis pühenduma ja jääma terveks eluks.

3. EGA TA SULLE SIIS KÕIKI ENDA EMOTSIOONE JA TUNDEID VÄLJA EI NÄITA

Vähk on suurepärane emotsioonide ja tunnete varjaja. Enda kaitsmiseks teeb ta seda alateadlikult. Ta teab väga hästi, et ta Südametšakra on habras ning seda tuleb hoida. Kui Vähk saab sõnadest või tegudest haiget, siis ei näita ta seda kohe välja. Ta seedib seda, analüüsib, mõtleb situatsiooni mitu korda uuesti ja uuesti läbi, et märgata detaile, mis jäid märkamata. Ta otsib vigu endas või teises, tegelikult samal ajal tõde otsides. See sama tõe otsimine ajab teda hulluks, muudab ta närviliseks ja kui ta on jõudnud mingisuguse vastuse või tõeni, siis väljendab ta seda. Ta tuleb ja näitab enda emotsioone ja kõike, mida ta selle teema kohta tunneb.

Tegelikult kehtib see kõik ka ilusate ja heade teemade puhul. Tal on vaja asju seedida ja endas selgusele jõuda. Seetõttu ongi Vähid salapärased - sa ei tea kunagi, millega ta lagedale tuleb.

4. ELU LÕPUNI KESTEV ROMANTIKA

Kui sa otsid endale tähtkujude seast kaaslast, kellega luua lõputut romantikat, siis oled sa õiges kohas. Vähk on see, kes vajab romantikahõngu elu lõpuni. Ta on sentimentaalne ja soovib iga hinna eest hetke nautida, kuid samas on see teema väga habras - romantilise meeleolu võib rikkuda väga kergelt ja muuta tuju hoopis teistsuguseks. Vähk on väga-väga keerulise natuuriga, võib öelda, et tähtkujude seast isegi kõige keerukamaga, kuid eelkõige on Vähil endal oma iseloomuga raske toime tulla.

Ta ei soovi olla haavatav, ta ei soovi olla nii tundlik nagu ta on. Vähk võib elu jooksul sellele mõelda, kuid tahes-tahtmata ei saa me enda sünnikaarti muuta. Seda tundlikkust, mis Vähile liiga teeb, saab kaitsta Suitskvartsi kristalli kandes. Soovitan kõikidel Vähkidel hoida Suitskvartsi enda elus, et see blokeeriks meeleolukõikumisi.

Hoolimata ülitundlikkusest, on Vähil armastusse siiski suur trump anda - selleks on romantika ja selle loomine. Vähk on ideaalne partner kellelegi, kes soovib enda kõrvale 18. sajandi poeeti.

5. VÄHK VÕTAB SUHTEID VÄGA-VÄGA TÕSISELT

Tema tõsist suhtumist suhetesse ei tohiks alahinnata. Kui ta on suhtes, siis on ta kohal - kõik tiirleb ja pöörleb sinu ja tema ümber. Ta süveneb, otsib suhte tähendust ja eesmärki. Ta ei usu juhustesse, tema jaoks on kõik millegi jaoks vajalik. Kui sa oled Vähiga suhtes, siis on see tema elus suur sündmus ja nii sinul kui temal on oluline mõista, mida on teil vaja teineteisele õpetada.

Kui sa soovid olla enda Vähile ideaalne kaaslane, siis loo ka ise suhtesse müstikat ning salapära. Filosofeeri temaga elust enesest, otsige koos oma suhte eesmärki. Täitke neid eesmärke koos, kujundage ja õpetage teineteist vastastikku. Toetage ja armastage, tervendage ning õpetage uuesti. Vähk otsib just sellist armastust ja kui sa Vähi kaaslasena suudad seda talle pakkuda, siis oledki tema jaoks terveks eluks ideaalne partner.

Armastuse- ja suhteõnnekristallid Vähile

Vähi ellu aitavad palju armastust tuua ja luua Vikerkaare Kuukivi, Roosa Kvarts ja Kuukivi. Need kolm kristalli annavad üheskoos armastuseenergiat nii vallalisele kui ka suhtes olevale Vähile. Selleks, et need kristallid toimiksid kiirelt ning efektiivselt tasub neid koos hoida või koos ehtena kanda. Kõik kolm kristalli on seotud suhete loomise, nende tugevana hoidmise, Südametšakra tugevdamise ning armastuseõnne aktiveerimisega.

Kui soovid Vähi iseloomust, tema elueesmärgist ja teekonnast veelgi rohkem teada saada, siis leiad lugemist minu raamatust "Tähtkujude salapära".

Kõik teised artiklid, mille olen Vähkidest kirjutanud leiad SIIT. Müstilisi avastamisi!